Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• About Mi Note Pro...

panosdmk - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από panosdmk: “καλησπερα παιδια κανενο νεο για τον andoid 6? εχουμε?εχουνε παρει ολοι μονο εμεις ακομα περιμενουμε.. ” Μόνο Mi3/4 και Mi Note έχουν πάρει.....” ναι το γνοριζω αλλα κανονικα το προ δεν επρεπε ν παρει πρωτο σαν ναυραρχιδα της χιαομι? αλλα κ γενικα απο αλλεσ αιταιριες εχουνε δωσει σ πολλα μοντελα τους.. μιπως μας το δωσει μαζι μ το miui 8?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

καλησπερα παιδια κανενο νεο για τον andoid 6? εχουμε?εχουνε παρει ολοι μονο εμεις ακομα περιμενουμε..

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από panosdmk: “Παράθεση από Octaviastikos: “Πας στο recovery και κανείς factory reset και μετά restart ” ναι απλα δεν βρισκω πουθενα το factory reset μεσα στο recovery.. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13170/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13171/ Εκεί που λέει καθαρισμός στην πρώτη εικόνα...και μετά σύρε για επαναφορά” ωραια μια χαρα απλα βλεπω μεσα μ εχει κρατισει επαφεσ και φοτο ..κ μερικες εφαρμογες απο πριν..δεν επρεπε ν εχουνε σβ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Πας στο recovery και κανείς factory reset και μετά restart” ναι απλα δεν βρισκω πουθενα το factory reset μεσα στο recovery..

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από panosdmk: “εμ δεν γινεται παω restore επιλεγο αλλα δεν κανει τπτ..[/ ειμαι με τη stable 7.2.4 να περασω την 7.1.4? να το κανω επαναφορα και μετα παλι την 7.2.4?”

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

εμ δεν γινεται παω restore επιλεγο αλλα δεν κανει τπτ..

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

καλησπερα παιδια πως κανω επαναφορα εργο στο προ?μεσα απο ρυ8μισεις παταω κ με πεταει μεσα rekovery..?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από panosdmk: “stable φοραω το εβαλα για μια επαναφορα τορα..δεν παιζει ρολο που δεν φοραω την τελευτεα stable σωστα? ” Τι ρόλο να παίζει? Που έχεις το θέμα με τις επανεκκινήσεις? Δεν νομίζω... ” ωραια φιλε μου.το εκανα απλα ρεβοοτ τελικα.καθαρισα μνημες κ εκανα καταργηση κ ξανα ινσταλλ το chrome για τυχον ιο εκανα κ ενα scann.και το παρακολου8ω .αν το ξανακανει .μετα λεω ν του περασω την καινουργια stable τι κατεβαζω τορα.σε ευχαριχτω παρα πολυ για το χρονο σου.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από panosdmk: “καλησπερα παιδια σημερα το νοτε προ μ εκανε 2 φορες επανεκινηση μονο του εχει κανεις καπια ιδεα το τι παιζει?το εχει πα8ει καπιος? ευχαριστω. ” Βάλε τη νέα ρομ που βγήκε σήμερα (αν φοράς Developer) και ξαναδές το.Αν φοράς Stable καθάρισε τις μνήμες και ξαναδές το, πάλι... ” stable φοραω το εβαλα για μια επαναφορα τορα..δεν παιζει ρολο που δεν φοραω την τελευτεα stable σωστα?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

καλησπερα παιδια σημερα το νοτε προ μ εκανε 2 φορες επανεκινηση μονο του εχει κανεις καπια ιδεα το τι παιζει?το εχει πα8ει καπιος? ευχαριστω.

• καλησπερα παιδια ειναι κανεις απο πειραια η εδω γυρω να με βοηθιση να περασω την ρομ στο μι νοτε προ που εχω.

• mi note pro

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “την θεωρω ακομα καλυτερη απο την 7.1.4 ! πιο σμουθ το νιωθω ! ” φιλε μ ειναι ευκολο να την περασω?απλα την περναω στο κινιτο κ μετα απο mi παω κ την επιλεγω μεσα απο το κινιτο?

• mi note pro

Μήνυμα

κλαησπερα παιδια εχει περασει κανεις την stable 7.2 που εχει βγει?ειδε καπιες διαφορες? εγω ειμαι με την 7.1.4..αν καπιος φοραγε την ιδια με εμενα καπιες διαφορες?

• Antutu score από τα xiaomi

panosdmk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

παιδες εχει κανεις ιδεα γτ μερικα τα βγαζει κοκινα το αντυτυ?στο υχ με το andoid 6?

• καλησπερα παιδια εχω το μι νοτε προ με την stable 7.1.4.0 αξιζει να βαλω την 7.2 εχει μεγαλες διαφορες.. απλα ελεγα να περιμενω να βαλω το android 6 οταν βγει για το pro μια και καλη.

• Παράθεση από mixaliscy: “Όλα αυτά πλην την sim (βαριέμαι να τη βάζω και να τη βγάζω, σαν πείραμα το έκανα) και την sd card που δεν έχει το mi4c και χωρίς να το αφήσω πολύ ώρα σε ψυχρό μέρος έτρεξα το antutu και μου έγραψε 67 300 σκορ.Μετά πάλι από απορία και για το καλό του πειράματος, χωρίς επανεκκίνηση και αφού έκανα ένα antutu ήδη, έκλεισα τα πάντα από το κουμπί κάτω αριστερά με τις 3 τελείες, έφυγα το flight mode, και ανέβασα την φωτεινότητα σχεδόν στο μαξ (όπως την έχω πάντα). Τραβάω ακόμη …

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Λίγο προσοχή με τα quotes.. ” ναι συγνωμη λαθος μου..

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “ Φυσικά και γίνεται Παράδειγμα? Όλοι στο φόρουμ που έχουν ελληνική stable. Δεν είναι root και έχουν ξεκλειδωτο bootloader. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δες αν δέχεται εντολές adb ή fastboot. Αν δεν τις δέχεται τότε είναι κλειδωμένο. Θα πάρεις απάντηση: Device is Locked. ” οκ σας ευχαριστω απλα η8ελα να ξερω αν γινεται κ τι παιζει. εχετε ακουσει ποτε 8α ερ8ει για μας το android 6?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

δεν την εβαλα ετσι το πειρα.. μ λεει no access στην εφαρμογη οποτε μαλλον δεν ειναι ροοτ. αλλα γινεται αυτοο να μην ειμαι ροοτ κ να εχω ξεκλειδωτο τον bootloader?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

εχω την 7.1.4.0 stable. το root checker m λεει αν ειναι root το κινιτο?