Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• ναι το ξερω για αυτο μου ειπαν να ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη. τωρα μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης! τι μπορω να κανω τωρα ωστε να ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη? εχω παρει αδεια απο χιαομι κλειδωμενος ειναι τον εχω τσεκαρει

• παιδες οταν παταω στην αναβαθμιση εκει στις τρεις κουκιδες και επιλεγω την ρομ της κινας οπως λεει ο οδηγος κανει μια ληψη πληροφοριων ενημερωσης και μετα τιποτα σταματαει και λεει τρεχουσα εκδοση miui 7.0.19.0.0 σταθερη! να προσωρησω με τα βηματα η οχι?

• σε ευχαριστω παρα πολυ οτι χρειαστω λοιπον θα το γραψω στο αλλο τοπικ που θα ειναι και συγκεκριμενο!

• οκκκ φιλε μου σε ευχαριστω! αφου κανω ολα τα αλλα με το ξεκλειδωμα θα την περασω μετα! καποιος οδηγος υπαρχει? που να εξηγει το πως?

• εεε ναι φιλε μου

• οκκκ και επειδη εγω τωρα ενδιαφερομαι να περασω ελληνικη! ποια ελληνικη θα πρεπει να βαλω για μια απλη χρηση του τηλεφωνου που κανω και που θα την βρω? ψαχνω αλλα δεν βρισκω τον τροπο!

• ρε παιδες ωραια... εγω εχω κανει αιτηση τωρα και περιμενω! και πειτε οτι ερχεται η αδεια. και περναω την κινεζικη ρομ που λετε στον οδηγο και ξεκλειδωνω το κινητο. απο εκει και μετα? θα μπορει να λειτουργησει για καποιες μερες μεχρι να περασω τν ελληνικη? η πρεπει να γινει αμεσως? τι γινεται δηλαδη μετα απο αυτο?

• παιδες δεν δουλευει το λινκ για να κατεβασω το unlock tool! μου βγαζει ερρορ! τι μπορω να κανω ?

• ελα φιλαρακι! ειναι κλειδωμενος απο οτι βλεπω εδω! οποτε τωρα τι κανω? πρεπει να κανω την αιτηση ??

• χαχα ναι ρε απλα εννοω για πιο συντομες απαντησεις γιατι δν εχω ιδεα απο κατι τετοια για αυτο! εννοειτε θα ποσταρω εδω ολα τα αποτελεσματα! λοιπον θα τσεκαρω και θα ανεβασω εδω!

• ωραια οποτε να μπω στην διαδικασια να την αλλαξω? πιστευεις θα λυθουν τα δυο προβληματα που εγραψα πιο πανω?? θα σου στειλω και πμ αν εχεις χρονο να με κατατοπισεις λιγο!! ευχαριστω!

• ελα φιλος!! βοηθαει αυτη η εικονα??

• γεια σας παιδια! εχω ενα redmi note 3 16gb το πηρα πριν 3 μηνες απο vickmall! εχει την ιντερνατιοναλ ρομ που μου εβαλαν οι τυποι απο το μαγαζι! το κινητο ολα καλα εκτος απο ενα προβλημα που οταν κανω ρεσταρτ χανει το σημα για καμια ωρα... ξαφνικα ομως εδω και καμια εβδομαδα δν μπαινει σε κανενα wifi! μαλιστα βγαζει προβλημα ταυτοποιησης ενω σιγουρα ο κωδικος ειναι σωστος! και προσπαθει συνεχεια να μπει αλλα τιποτα. καπου διαβασα οτι αν κλειστο το Mihome ισως μπει! το εκανα αλλαξε φυσικα η σειρα …

• γεια σας! νεος στην χιαομι! λοιπον! ο σκοπος μου ειναι οταν μου τελειωνουν τα mb του προγραμματος μου να μπορω να μπω στο 0.facebook. αυτο θελει κατι ρυθμισεις! απλα φτιαχνεις ενα νεο apn στα ονοματα σημειο προσβασης! εγω λοιπον το εχω φτιαξει... οταν το επιλεγω τα δεδομενα ανοιγοκλεινουν και μετα πανε στο προεπιλεγμενο apn του κινητου! μια δυο φορες εχει κατσει στην θεση του τυχαια δεν ξερω πως με αποτελεσμα να μπορω να συνδεθω εκει που θελω! δεν με νοιαζει τοσο το φβ αλλα γιατι να μην κανει οτ…