Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Dim Griv - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

τροποποιησα το προηγούμενο μήνυμα μου.Δεν ξέρω αν το είδες...

Μήνυμα

Παράθεση από skek: “Παράθεση από Dim Griv: “πλέον καμία, αφού έκανα reset , περνάει όλες τις φάσεις, το σκανάρισμα, ανοίγει μπλε λαμπάκι και μετά γυρνάει σε πορτοκαλί και δεν συνδεεται. Δοκίμασα και με την προ-προηγούμενη εκδοση του γιατρού και πάλι αποτυχία .....” Έχεις κάμερα cn edition κατασκευασμένη μετά τον Νοέμβριο 2015;” μπορείς να μου θυμίσεις πως το βλέπω αυτό ? με το QR βλέπω ότι είναι 12CNW7CVJTUS8Z151009 άρα προ νοεμβρίου 15, σωστά ?

Μήνυμα

πλέον καμία, αφού έκανα reset , περνάει όλες τις φάσεις, το σκανάρισμα, ανοίγει μπλε λαμπάκι και μετά γυρνάει σε πορτοκαλί και δεν συνδεεται. Δοκίμασα και με την προ-προηγούμενη εκδοση του γιατρού και πάλι αποτυχία .....

Μήνυμα

εμπλεξα με την κάμερα τελικά, πήγα να κάνω update της εφαρμογής με την καινούργια του γιατρού και με έβγαζε offline, την έσβησα και πέρασα την προηγούμενη πάλι και εξακολουθούσε να μην δουλεύει......αναγκάστικα και έκανα reset την κάμερα και προσπάθησα από την αρχή να την συνδέσω και με τις 2 εκδόσεις του apk και πάλι τίποτα.....δεν συνδέεται....... Η έκδοση του λογισμικού είναι η τελευταία 1.8.5.1N Τι λέτε να κάνω ?

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα Mια ερώτηση και από εμένα.....πως ελέγχουμε την έκδοση firmware της κάμερας ?