Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-89 από 89.
-
Έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρια με την 5.1.5; Έχω το redmi 1s.
-
Ευτυχώς πρόλαβα....καλή επιτυχία.
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη
-
Παράθεση από foyla: “Βρε παιδεία τα έχω λίγο χαμένα με τις ROM. Έχω ένα Redmi 1SW και δεν ξέρω ποια ROM να βάλω. Λίγη βοήθεια;;;;” Την 4.9.26 για εμένα. Πιο σταθερή από ολες.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από centris: “Δεν ξέρω..εγώ πήγα να κατεβάσω συχνότητα με το No frells cpu και μου έδειχνε αυτήν την συχνότητα και δεν μπορούσε να την ανεβάσει. Αν φταίει αυτό το πρόγραμμα δεν ξέρω.” To "No-frills CPU Control" δείχνει τα ίδια αποτελέσματα, όπως και οι άλλες εφαρμογούλες: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1765/ Αυτό που μπορεί να έγινε και να σε μπέρδεψε, είναι το εξής: Το τηλέφωνο, ως γνωστόν, είναι τετραπύρινο. Ανάλογα με τις εργασίες που κάνει κάθε στιγ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από centris: “Την έβαλα καί τήν κρατησα 5 λεπτά. Μάλλον έλυσαν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης κατεβάζοντας συχνότητα στά 787...αν είναι δυνατών.... Και το σήμα γιά 3G χειροτερο... Οπότε restore και είμαι μιά χαρά.” Πάντως φίλε μου αυτό δεν φαίνεται κάπου... Τρία διαφορετικά διαγνωστικά δείχνουν ότι η συχνότητα παραμένει στα γνωστά επίπεδα: .............. CPU-Z ........... ....................... SETCPU .......... και το CPU Frequency (ή Floating CPU) forums.xiaomi-m…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμη η νέα GTV-4.10.15 ROM για το Hongmi/RedMi 1S.... -------- - Redmi 1S Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable45-Hellas-GTV-4.10.15.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch) H παραπάνω ROM είναι βασισμένη στην Κινέζικη του en.miui.com „<span style="font-size: 12pt">ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Να κάνετε το Flash της <a href="https://forums.xiaomi-miui.gr/lexicon/index.php/Entry/4-ROM/">ROM</a> μέσα από τον Updater της MIUI ή το Recovery, γ…
-
Εμένα γιατί δεν μου βγάζει επιλογή ελληνικά;