Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΓια να δουμε τι θα δουμε! Ενημερωσε μας!
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΗ απαντηση της xiaomi παρακαλω τα φωτα σας: Dear Sir/Madam, Thank you for your support and attention towards Xiaomi. Please kindly note that updating the phone system won't affect the network frequencies of it. But we feel obliged to tell you that we don't have global ROM for Redmi Note 2. Kindly understand that this phone is mainly sold in China now, and we only have official Chinese ROM for it. And please kindly understand that there isn't Google service pre-installed in the Chinese ROM. If yo…
-
ΜήνυμαΧμμμ ναι δεν λεει καπου για TD !! Γριφος η φαση.... Εστειλα και ενα mail στο service της xiaomi μηπως και μας δωσουν τα φωτα τους. service.eu@xiaomi.com
-
ΜήνυμαΣε cosmote παντως δουλεψε κανονικοτατα. Τωρα τι πατεντα εχουν κανει οι κινεζοι ενα θεος ξερει.
-
ΜήνυμαΣε cosmote κανονικα στην 1sim υποδοχη. Δεν εχω αλλη micro sim για να δοκιμασω την δευτερη.
-
ΜήνυμαΝαι εχεις δικιο v24 λεει λαθος δικο μου. Αυτα μου ειπε στο chat η γλυκια κινεζουλα. Τωρα να ρισκαρω η οτι δουλευει σωστα δεν το πειραζουμε?
-
ΜήνυμαΗΡΘΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ!!! ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ! Παρελαβα σημερα απο ΕΛΤΑ. Πforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7016/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7017/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7018/ Πρωτες δοκιμες - εντυπωσεις: Πηρα την εκδοση TD LTE το τηλεφωνο εχει κανονικα 3g 4g το δοκιμασα και μου εφυγε ενα αγχος ειναι η αληθεια. Συσκευασια ολα κομπλε αν και ανταπτορας για την φορτιση ειναι λιγο μουφα κατασκευη. Περιμενα κατι πιο official. Φορτιζει κανονικα πατνως. Δεν …
-
ΜήνυμαΛογικά μεχρι Τεταρτη πρεπει να ερθει..! Το πηρα απο Minideal eu warehouse που στελνει γρηγορα εντος Ελλάδος
-
Xiaomi redmi Note 2
ΜήνυμαΩραιος!!! Καλορίζικο φιλε!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από mikesketos: “ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ TD LTE VERSION. ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ 4G KAI ΕΡΧΕΤΑ ΜΕ MUI7 INTERNATIONAL ROM ΚΑΙ ROOT. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΟΛΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ... ” Με το καλό να παραλάβεις! Το Prime (32GB) περιμένεις ή το απλό (16GB)? ” Το 16αρι το απλο! Πρώτη φορά σε xiaomi ειπα να ξεκινήσω με πιο Lite έκδοση και αν ειναι τουμπανο και αξιοπιστο το κινητό οπως λετε ολοι θα ανεβουμε επ…
-
ΜήνυμαΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ TD LTE VERSION. ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ 4G KAI ΕΡΧΕΤΑ ΜΕ MUI7 INTERNATIONAL ROM ΚΑΙ ROOT. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΟΛΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...
-
Xiaomi redmi Note 2
ΜήνυμαΜια χαρα αφου ειναι TD και το καταφερες να δουλευει καλα παμε! με 3g 4g δοκιμασες? Απο ποιο καταστημα το πηρες και στο εστειλαν με κινεζικα?
-
Xiaomi redmi Note 2
ΜήνυμαΤι να πω φίλε pangius μακάρι ειμαστε τυχεροι!!! και ειναι ολα οκ!
-
Xiaomi redmi Note 2
ΜήνυμαΤι να πω μακαρι να εχει εστω 3g και να μην την φαμε.....
-
Xiaomi redmi Note 2
ΜήνυμαΠφφφ! Εστειλα μνμ στο minideal και αντε να βγαλεις ακρη τωρα! Αν δεν γινεται να το αλλαξουν τι γινεται? Θα υπαρχει προβλημα! Αυτα ακριβως γραφει στο site (We have test TD version , this version can support 3G , 4G networks , Not write on the packing box. Regarding the network band, the Root From TDD White Version is rooted in the original TDD version, so that it can support the WCDMA(3G) and FDD-LTE(4G) network bands.) ΕΔΩ ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟ TD LTE. - Networking:2G: GSM:B8:90…
-
Xiaomi redmi Note 2
ΜήνυμαΤην πατησα? Θα εχω προβλημα με την συσκευη η το μονο θεμα της ειναι το 4g?
-
Xiaomi redmi Note 2
ΜήνυμαΤην καλησπέρα μου στο [/b] forum[/b] [/b]σαν νέος χρήστης και εγώ!! Πρώτη φορά με συσκευή [/b]Xiaomi[/b] [/b]<<Μετά από χρόνια στα νύχια της [/b]apple[/b] [/b]είπα και εγώ να αλλάξω>> Το ερώτημα μου είναι το εξής: Αγόρασα από γνωστό κινεζομαγαζο [/b]minideal[/b] [/b]Europe[/b] [/b]warehouse[/b] [/b]το [/b]Xiaomi redmi note 2 16gb TD LTE[/u].[/b] minideal.net/xiaomi-redmi-note…6gb-rom-3060mah-2318.html Οι κινέζοι γράφουν ότι υποστηρίζει 4g ελπίζω να μην την πάτησα σαν αρχάριος (We have test TD ve…