Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 153.
-
έφυγε αλλη μία απο 2xyliko, 2xbykarras, 2xperdanidis, 2xmihalistrak
-
έφυγε και από μένα, με το αυτό Nickname
-
Παράθεση από teodkats: “Αν είναι από EU Warehouse διαλέγεις ότι θέλεις, δεν θα έχεις πρόβλημα. (Το NL Post Tracked (5-10 business days) σε μένα ήταν 22 μέρες εργάσιμες στις γιορτές) ” εδώ ειναι θέμα μετά την αλλάγή του Priority Direct Mail δίνουν πλεον αυτές τις επιλογές, δεν αναφέρομαι στο eu warehouse μιλαω γενικά, αλλά θα μου πεις παλι από την στιγμή που βγάζει NL post και γενικά ευρωπαϊκές αποστολές , λογικά δεν θα έχει τελωνείο, αλλά καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά οπότε τους …
-
καλησπέρα, έχω στείλει mail με ερώτηση ήδη στο banggood αλλά ειπα να ρωτήσω κι εδώ μηπως κάποιος με πρόλαβε στην αγορά μου βγάζει 5 επιλογές για αποστολή ειναι όλες ασφαλείς για τελωνείο ξέρει κάποιος; 1. NL Post Tracked (€0.66 & 5-10 business days) 2. B2C Europe (€0.84 & 5-7 business days) 3. Uk Standard International Shipping (€0.93 & 5-7 business days) 4. B2C Europe Register (€9.15 & 3-8 business days) 5. France express(Colissimo) (€16.48 & 3-7 business days)
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : EGLOBALCENTRAL - Την Διεύθυνσή της (URL) : eglobalcentral.eu/ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi redmi note 4x - Την ημερομηνία αγοράς : 13/9/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (30-9) : 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 12 εργάσιμες (17 ημερολογιακές) - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δε χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : περα από την γνωστή καθυστέρηση από τ…
-
Παράθεση από george_1: “καλημέρα παιδιά ... Από eglobal έκανε κανένας επιστροφή κινητού λόγω βλάβης ; Είναι τακτικοί στο Service ; Ευχαριστώ ... ” Καλημέρα φίλε μου, μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε σε μενα ή σε άλλους που εχω παραγγείλει, όλα είναι μια χαρά, δεν ξέρω σε έτυχε σε αλλον! Τι πρόβλημα εχεις; λογισμικό ή ηλεκτρονικό θέμα; τους έγραψες mail?
-
Παράθεση από balakof: “Eu express γράφει. Επίσης, στο ticket μου γράφουν αποστολή με DPDUK1 αλλά στο προφίλ και στο order το tracking με στέλνει στη Chronopost!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Από όσο θυμάμαι όταν παρήγγελνα από oppomart μου έστελναν με chronopost Γαλλία κ από κει αναλαμβανε η dpd η οποία παρέδιδε οδικώς Ελλάδα με acs, οπότε θεωρώ πως θα γίνει το ίδιο, ότι η chronopost θα παραδώσει dpd λογω συνεργασιας.
-
Σε Natrium 7.9.14 κατέβηκε με OTA κ update κανονικά, ολα οκ.
-
- Το μυστήριο του χρυσού πιθήκου - Fraggle Rock
-
Παράθεση από johnny_red: “@bzanios Διότι διαφημίζουν 6-8 μέρες παράδοση και γώ ως ανυπόμονος το περιμένω σε μια βδομάδα... την πρωτη φορά μου φέρανε σε 10 μέρες και έβαλα 9/10 τώρα μου φέρανε σε 15 κι έβαλα 7 ...καλά τώρα θα το διαβάζει αυτό κανένας που περιμένει απ' αλλου 40+ μέρες και θα ψάχνει να με βρει να με κοπανήσει το κατάστημα είναι αξιόπιστο (μέχρι στιγμής). ” Τι μέχρι στιγμής, ενάμιση χρόνο κλείνουμε στο κατάστημα από ψώνια κ περαν της καθυστέρησης που σε όλα τα καταστήματα γίνεται κα…
-
Παράθεση από ktlk21: “Πήρα πριν 3 μέρες από Bangood το scooter της xiaomi στα 418 ευρώ με direct mail... περίπου 22 το βράδυ... το πρωί που μπήκα να δω αν έχει γίνει κάνα update στο status είδα ότι η τιμή με την αποστολή είχε πέσει στα 330....ένιωσα πολύ βλάκας.. προσπάθησα να κάνω cancel την παραγγελία αλλά δεν την έπαιρνε παρόλο που ήταν ακόμα στο processing και τώρα ρώταω... υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια λεφτά πίσω? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εγω θα τους εγραφα κ θα έ…
-
Natrium κατέβηκε κανονικά απο OTA το βράδυ κ το πρωί έγινε εγκατάσταση απευθείας όλα οκ με την 7.9.7
-
Για mi 5s plus αναφέρομαι. Το πρωί αφού είχα κάνει το 1ο OTA εγκατάσταση, κατέβασα κανονικά την 7.9.4 που έδειχνε το OTA κ αφού ήρθε πάτησα install απευθείας. Η εγκατάσταση πήγε αυτόματα στο twrp κ στο 1ο βημα εκκίνησης εγκατάστασης της άρωμα. Εγιναν όλα οκ κ στο τέλος στην επανεκκίνηση πήγα για dalvik κ cache είδα αυτό της φώτο που παραθέτω, παρόλα αυτά αφού έκανα wipe, η εγκατάσταση είχε ολοκληρωθεί κ η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Να συνεχίσω για εγκατάσταση του νέου fix ΟΤΑ κ αναμονή την Παρ…
-
Εδω ρε παιδιά σε τράπεζα κάνεις κατάθεση ηλεκτρονικά κ κάθε μια έχει προμήθεια απο 2€ εως 4€ κ ανάλογα την συναλλαγή, το pp δεν θα έπαιρνε προμήθεια κ από τους 2 συμβαλλόμενους προμήθεια, τι το περάσατε τσάμπα μπράβος στις συναλλαγές;; τελείως φυσιολογικό κ νομίζω κιόλας 0,05€ διαφορά προμήθεια στην ισοτιμία την τρέχουσα ευρώ δολάριο υπέρ πίστεως!!! Αν κάποιος δεν του αρέσει κάνει αγορά με την cc του κ ρισκάρει χωρίς μπράβο!
-
Magic WormHole
Μήνυμαπαιδιά επειδή πρόσφατα αναφέρθηκε πάλι το όνομα του ακατονόμαστου γιατί κάποιος έψαχνε τηλέφωνο κοψοχρονιάς...πάτησα τυχαία σκέτο το όνομα του Νταλάρα και δέστε πόσο viral έγινε το 1ο συνθετικό του ονόματός του...το 2004 παρακαλώ, όπως παρακάτω... με jackie chan σπόνσορα μας έφαγε λάχανο ο τύπος... στο 0:50'' παρακαλώ en.wikipedia.org/wiki/Duang
-
@venioni φίλε μου μπορείς να δεις κ στο oppomart για το κινητό που θέλεις στα 419$ συν 19$ για Europe shipping σύνολο 438$ περιπου 415€ με την προμήθεια του paypal. Και παράδοση στο χέρι απο acs courier χωρίς τελωνείο. Απο ότι ειδα εβαλαν κ εναλλακτική παράδοση registered mail λέει αλλά αυτό δεν ξερω αν αποφεύγεις τελωνειο κ κανει 5 δολάρια πιο κατω απο το σίγουρο της ευρωπαϊκής αποστολής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα, που περνάει πάντα ωραία!!!