Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 153.
-
@Red21 δεν αντιλέγω σε αυτό που λες ομως καμια φορά τα ελκυουμε μόνοι μας να πάνε στραβά, η εταιρεία δηλώνει εργάσιμες 6-8 τωρα αν δεν το εχει στοκ γράφει ότι το φροντίζει εντος 2-4 να το έχει. Απλά δεν ξέρω φίλε τι να πω, εγω πάντα πάω με διάθεση θετική παραγγελνω κ δεν μουρμουριζω αρνητικά απο μέσα μου "άντε να δω ποτε θα ρθει, θα τα κλαιω τα φραγκα μου, πότε θα το στειλουν, αντε να δω τι μαρούλι θα βγει κλπ" πιστευω κ εύχομαι ότι θα παραλαβεις κανονικά το κινητό κ το σίγουρο είναι ότι έχεις κ…
-
Παιδιά για να καταλαβω, το πρόβλημα είναι πότε θα παραλαβουμε ή αν παραλαβουμε το δεμα και ασφαλή απο τελωνείο? Η Ευρώπη λίγο πολύ κάνει 14 μέρες να στο παραδώσει, εργάσιμες κάντε εσείς τον υπολογισμο πόσες ειναι. Απο κει κ πέρα Χριστούγεννα ήταν μποτιλιαρισμα δεματων, χιόνια κλπ. Δείξτε κατανόηση. Απο τη στιγμή που πατήστε "πλεις ορδερ" αραξτε κ περιμένετε. Αγαλι αγαλι... Παρτε κι ενα ποτήρι κόκκινο κρασί κ απολαύσετε το χιόνι κ Μιλαω για eglobalcentral
-
Παράθεση από chrdes: “Έτσι λέει ο κατασκευαστής. Για να το λέει κάτι θα ξέρει. Και τα πειράματα καλά είναι ανοίγουν καινούργιους δρόμους. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Δεν ξερω αν είσαι vip αλλα οταν έρχεται μήνυμα για dev η stable στους vip έχει κ αυτό το μηνυμα μαζί XTRV BETA 1 ROM [b]ΟΔΗΓΙΕΣ[/b] Μπορούμε να την κάνουμε απλό Flash πάνω από πρόσφατη GTV ή THUNDER ROM Περιέχει το TWRP Recovery by Michael Περιλαμβάνει και το MMS 160 Char Mod by dnomikos Περιλαμβάνει την εφαρμογή της κοινότητάς μα…
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από yliko: “Παράθεση από billpat7: “Σ ευχαριστώ πολυ @ktsak για τις απαντήσεις σου! Επειδη ειμαι καινούριος με το redmi pro, συνεχεια διαβαζω ομως το φορουμ, ακομα ψαχνομαι. Αυτο που θελω εγω είναι να κανω μόνο update an βγαινει καποια καινουρια εκδοση ελληνικης ρομ. Αυτο μπορω να το κανω απλα φλασαροντας την καινουρια ρομ απο το ipdate τις συσκευής. Απλα με αυτο τον τροπο δε μππρω να ξαναγυρισω στην προηγουμενη που ημουν, σωστά? ” Μπορείς να βάλεις είτε dev πανω α…
-
Παράθεση από billpat7: “Σ ευχαριστώ πολυ @ktsak για τις απαντήσεις σου! Επειδη ειμαι καινούριος με το redmi pro, συνεχεια διαβαζω ομως το φορουμ, ακομα ψαχνομαι. Αυτο που θελω εγω είναι να κανω μόνο update an βγαινει καποια καινουρια εκδοση ελληνικης ρομ. Αυτο μπορω να το κανω απλα φλασαροντας την καινουρια ρομ απο το ipdate τις συσκευής. Απλα με αυτο τον τροπο δε μππρω να ξαναγυρισω στην προηγουμενη που ημουν, σωστά? ” Μπορείς να βάλεις είτε dev πανω απο stable ειτε stable πάνω απο dev το καλύτ…
-
yliko++++++ bykarras+++++ Litsatra1234+++++ mihalistrak+++++ Perdanidis+++++
-
Εγω λέω, του χρόνου να τους πούμε, ότι εμείς θα ψηφίζουμε 3 φορές κ αυτοί 5 ή να τους δώσουμε αβάντσο μια βδομάδα κ μετά να αρχίσουμε εμεις, σαν το κυνήγι της αλεπούς
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στην σκέψη μου είναι να δίναμε και καμία ψήφο υποστήριξης και στους φίλους μας τους Γάλλους και Ιταλούς ! ” Να τους το πούμε ομως εεεε, μη νομίζουν τίποτα κ πάρουν αέρα ότι απέκτησαν κ δύναμη
-
Ρε παιδιά μήπως να ρίξουμε καμιά ψήφο και στους άλλους να αποκτήσει σασπενς η κόντρα
-
yliko + bykarras + Litsatra1234 + mihalistrak + Perdanidis + Johnfyta +
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Κομπλε ειναι πραγματικα πολυ καλη λυση αυτο το μαγαζι! Στην περιπτωση μου πιο οικονομικο και απο τον topone και με την ιδια σιγουρια οσον αφορα το τελωνιο...εχει παραγγειλει ομως κανεις; επισης εδω στην ελλαδα οταν φτασει το δεμα πως γινεται η διανομη; γιατι το μερος που μενω ειναι δυσβατη περιοχη για πολλες μεταφορικες εταιριες και χρεωνουν γυρω στο 25αρι για να το φερουν.. ” Το κατάστημα είναι Αγγλία οπως κ άλλα παραρτήματα του .es .de .us .ru αυτό ομως που στελνει ε…
-
Παράθεση από Xiaomired: “Κι ομως την πατησα... Πριν λιγο με πηρανε τηλεφωνο απο την dhl και μου ειπανε οτι υπαρχει σε αναμονη ενα δεμα απο την Σιγκαπουρη με ενα τηλεφωνο λεει και μου ζητανε διαφορα. Μεταφορικα 37,80 συν οτι θα κοστισει το τελωνειο. Μου ζητησανε την αποδειξη αγορας που πληρωσα. Το περιεργο ειναι οτι απο αυτους που αγορασα δεν εχω λαβει ακομη κανενα mail οτι στειλανε κατι. Δεν εχω καν το tracking number, δεν εχω τιποτε. Τι κανω τωρα; ” διευκρίνησε λίγο από που παρήγγειλες, τι παρή…
-
Παράθεση από Xiaomired: “Παιδια καλημερα. Παραγγειλα κι εγω απο Ευρωπαικη αποθηκη αλλα εκ των υστερων ειδα κακα σχολια στο fb για αυτους. Εχει κανεις σχετικη εμπειρια απο εδω; eglobalcentral.eu Ανησυχω τωρα για να ειμαι ελικρινης. ” Αν παρήγγειλες πρώτη φορά δικαιολογημενη η ανησυχία σου, αλλά σύντομα θα δεις πως ηταν ασκοπη. Η εταιρεία είναι εγγύηση κ το δέμα θα σου έρθει σπίτι με acs. Πιο πρόσφατα παρήγγειλε o @'spideman3' απο κει κ όλα ηταν μια χαρά.
-
Παράθεση από kostas10: “Και οι τιμες που εχει ειναι στο Θεο και πλασματικες... οταν ειναι να επιλέξεις κινητο σου βαζει +15 η +30 και αναγκαστικα να παρεις θήκη κλπ... δλδ η μια η αλλη με τα αλλα κινεζοκαταστηματα... ειμαστε καταδικασμενοι να ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΦΘΗΝΑΑΑΑ..... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Αυτό που λες δεν ισχύει, οτι θες αγοράζεις και οι τιμές είναι αρκετά προσιτές για την ασφάλεια που παρεχουν. Αν δε, ξέρεις να αγοράσεις μαζι με παρεα τότε είναι ακομη πιο φθηνες. Όμως το θέμα…