Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 153.
-
ευχαριστώ για τις γνώμες, βασικά έκανα μια επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά τσέκαρα λίγο την λειτουργία της μπαταρίας στο πως να χρησιμοποιείται απο την φωτεινότητα μέχρι και τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω καθώς και την λειτουργία δικτύου σε 2G (το γυρίζω 3G αν υπάρχει λόγoς πλοήγησης πέραν των απλών μηνυμάτων msgr kai viber τα οποία δουλεύουν και με 2G) και σήμερα το πρωί απο τις 8:30 μέχρι τώρα 15:10 η κατανάλωση έχει πέσει στο 77%. Νομίζω βέβαια πως αν έχεις ανάγκη για πλοήγηση …
-
Παράθεση από PetranEVO: “Μετά από τόσο καιρό ... Με τόσες αλλαγές σε ROM απορω πως και δεν μου έχει πεθάνει ακόμα το κινητό. Πάντως ήθελα απλά να ενημέρωσω ότι από το πρωί έως το βράδυ χρειάζομαι 2 φορτίσεις με εργοστασιακά προγράμματα κι τίποτα έξτρα ακόμα και browser έχω του κινητού . Μιλήσα με την εταιρεία ξανά και μου ζητάνε να στείλω γενικά το κινητό πίσω , και αυτό πιστεύω ότι θα κάνω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά ,αλλιώς θα περιμένω να γυρίσω ελλαδα και να το στείλω από εκεί . Όπως και να…
-
Παράθεση από yliko: “Την επωνυμία της επιχείρησης : OPPOMART - Buy OnePlus 2, OPPO Find 7 and Accessories Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 white 16gb + tembered glass + hard pc cover case Την ημερομηνία αγοράς : 03 Σεπ 2015 (παραλαβή 24 Σεπ 2015) Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημέρες απο την παραγγελία Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 24ωρη άμεση ανταπόκριση after sales market Τα σχόλιά σα…
-
Λύση προβλημάτων με το wifi
yliko - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Παράθεση από yliko: “πολύ ωραίες οι λύσεις αλλά λείπει μια περίπτωση. Αν έχεις stable έκδοση δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root, τότε μπορεί κανείς να μου πει πως λυνεις το θέμα; διότι με developer το έλυσα κ γω. Το θέμα. Αν είναι ότι αποφάσισα να βάλω stable κ τώρα δεν βρίσκω τρόπο. Υπάρχει κανείς που έχει δώσει λύση στο θέμα με stable; ” Καταρχήν πρέπει να έχεις περάσει τους drivers του κινητού στον υπολογιστή σου για να το βλέπει. Ενεργοποιείς to usb debugging ( Setti…
-
coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330 καλημέρα σε όλους και καλή τύχη κι από μενα
-
redmi note 2 σύνδεση usb
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Οι drivers είναι λογισμικο και ως εκ τούτου κρασάρει όπως κάθε άλλου είδους λογισμικο. Αν από το Device Manager του Control Panel των windows (με την συσκευη συνδεδεμένη) βλέπεις συσκευή με θαυμαστικό ή Unknown ξαναβάλε τους drivers ” Η συσκευή είναι κανονικά συνδεδεμένη και ενημερωμένη με το τελευταίο λογισμικό προγράμματος οδήγησης χωρίς θαυμαστικό. Μήπως πρέπει να βάλω το super su για να μπορέσω να δώσω root δικαιώματα κ να ρυθμίσω το θέμα με το usb tethering;
-
Αν έχεις stable έκδοση δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root, τότε μπορεί κανείς να μου πει πως λυνεις το θέμα; διότι με developer το έλυσα κ γω. Το θέμα είναι ότι αποφάσισα να βάλω stable κ τώρα δεν βρίσκω τρόπο. Υπάρχει κανείς που έχει δώσει λύση στο θέμα με stable;
-
Λύση προβλημάτων με το wifi
yliko - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαπολύ ωραίες οι λύσεις αλλά λείπει μια περίπτωση. Αν έχεις stable έκδοση δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root, τότε μπορεί κανείς να μου πει πως λυνεις το θέμα; διότι με developer το έλυσα κ γω. Το θέμα. Αν είναι ότι αποφάσισα να βάλω stable κ τώρα δεν βρίσκω τρόπο. Υπάρχει κανείς που έχει δώσει λύση στο θέμα με stable;
-
Παράθεση από NasDriver: “χρειάζεσαι vpn σύνδεση για το ίντερνετ ? αν ναι μάλλον πρέπει να μιλήσεις με τον admin του δικτύου που θέλεις να συνδεθείς ” ναι επειδή χρησημοποιώ το ιντερνετ του κινητού για το λαπτοπ μου και επειδή τρέχω καποια bot προγράμματα, χρειάζομαι vpn σύνδεση ωστε να αποφύγω αριθμητικό περιορισμό λόγω ip των bot Προγραμματων που τρέχω. επειδή το κινητό μου παρέχει vpn σύνδεση θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να την ενεργοποιήσω..
-
αν κάποιος έχει περάσει ρυθμίσεις vpn στο redmi note 2 και γνωρίζει παρακαλώ ας με βοηθήσει. υπάρχει ηδη στο κινητό αλλά δεν ξέρω πως περνάω τις ρυθμίσεις vpn, έχω σύνδεση vodafone.
-
Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ρίξε μία ματιά εδώ => Internet sharing μέσω του wifi hotspot ” Η εν λόγω λύση έχει αρκετή "μανούρα".... Στη δικιά μου περίπτωση βρέθηκε "1-click" λύση εδώ ----> Λύση προβλημάτων με το wifi (περίπτωση 4) ” ευχαριστώ πολύ επίσης όμως δοκίμασα την πρώτη περίπτωση και δουλεψε μια χαρά. ειναι ευκολάκι αν γλυτώσεις τα 2.99 απο το playstore
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ρίξε μία ματιά εδώ => Internet sharing μέσω του wifi hotspot ” τελικά όντως το θέμα έστρωσε ακολουθώντας τα βήματα του λίνκ, ευχαριστώ για την βοήθεια... και πάλι βέβαια να σχολιάσω πως το SQLite editor μπορεί κανείς να το κατεβάσει .....
-
διέγραψε το wifi και ξανά πάτησα πάνω του αλλά τίποτα πάλι
-
στο κινητό μόνο του έχω. Στο λαπτοπ ενώ γίνεται σύνδεση είτε μέσω USB είτε πως είπα wifi spot η σύνδεση μου παραμένει Περιορισμένη χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ.
-
... μου παρουσιάστηκε θέμα με την σύνδεση ίντερνετ στο λαπτοπ ειτε μέσω πρόσδεσης USB είτε μέσω WiFi spot, μου βγάζει στις συνδέσεις το (!) Περιορισμένη σύνδεση χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ. Μετά την 5.12.30 μου το κάνε. Τώρα έχω 5.12.31.δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρυθμιση. Ευχαριστώ
-
Καταρχην χρόνια πολλά και καλή χρονιά κ συγχαρητήρια για όλες τις βοήθειες άλλη μια φορά! .. μου παρουσιάστηκε θέμα με την σύνδεση ίντερνετ στο λαπτοπ ειτε μέσω πρόσδεσης USB είτε μέσω WiFi spot, μου βγάζει στις συνδέσεις το (!) Περιορισμένη σύνδεση χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ. Μετά την 5.12.30 μου το κάνε. Τώρα έχω 5.12.31.δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρυθμιση. Ευχαριστώ
-
καλησπέρα παιδιά, έχω το redmi note 2 στο οποίο περνάω την σχεδόν τακτικά την κάθε developer, τελευταία που έχω είναι η 5.12.3. από την αρχή σχεδόν κάποιοι φίλοι με τους οποίους μιλώ τακτικά στο τηλέφωνο υπάρχουν φορές που μου λένε πως με ακούνε πάρα πολύ βαθιά σαν να τους μιλάω μέσα από το πηγάδι και αφού κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο τότε μου λένε πως με ακούνε καθαρά και δυνατά. υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πει που μπορεί να οφείλεται το συγκεκριμένο πρόβλημα; επίσης να αναφέρω πως …
-
Screenshot by Lightshot 70 θέσεις διαφορά
-
redmi note 2 σύνδεση usb
Μήνυματο 2ο το επίλυσα από μία απάντηση του @ceasar σε ένα άλλο άρθρο όμως συνεχίζω να έχω το θέμα πως δεν διαβάζει το τηλέφωνο ο υπολογιστής όταν συνδεθώ με καλώδιο. τι θα έπρεπε να κοιτάξω;;
-
redmi note 2 σύνδεση usb
Μήνυμακαλησπέρα, κατά λάθος έσβησα την ένδειξη σύνδεσης usb όταν επέλεγα για συνδεση ως πολυμέσα και πλεον όταν πατάω να γινω host ειτε ως wifi ειτε ενσύρματα Μου εμφανίζει απενεργοποιημένο την Προσδεση usb έχοντας την ένδειξη το usb δεν ειναι συνδεδεμένο. εψαξα παντού και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω παλι. πλεον κατά την ενσύρματη σύνδεση δουλεύει μόνο ως φορτιση. μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ; ευχαριστώ πολύ