Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Mετα απο καθαρη εγκατάσταση δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που αναφέρθηκαν. Τωρα όμως μόλις παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το one hand mode. Έσβησα και data launcher. Η εγκατάσταση έχει γίνει καθαρή γιατί πριν ήμουν σε kit kat.
-
μπραβο παίδες για τη δουλειά. Ή fastboot θα συγχωνεύει και τα partition για όσους έχουμε μείνει σε παλιές stable με 2 systems;
-
Για mi3 είμαι καιρο στην v6 stable μιας και είχα βαρεθεί τα θέματα των developper. Τώρα θέλω να βάλω την 7. Εδώ βλέπω αρκετά θεματακα στην 7.1. Από όσους έχετε δοκιμάσει η 7.0 είναι απροβληματιστη τελείως;
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Για πήγαινε λίγο στις ρυθμίσεις->privacy->device administrations και κάνε uncheck το android device manager. Κάνε και μια αλλαγή του κωδικού σου στο gmail. Κάτι μου λέει οτι κάτι προκαλει συνέχεια trigger για εύρεση της συσκευής σου μέσω GPS και εχεις αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μια σκέψη που είχα,μπορεί να κάνω λάθος! Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.. Μακάρι να έπεσα μεσα!! Παρακολουθώ το πρόβλημα σου. Συνεχισε να δίνεις feedback!” Παιδια επανερχομαι απλα για ενημερωση. Γ…
-
Δεν ειναι γιατι μονο οι εφαρμογες google το εκκινουν. Εχω κανει fastboot και εγκατασταση μια μια και ενω εστρωσε επανεμφανιστηκε μονο του χωρις καμια αλλαγη, Τι να κανω αλλο; Απο το GSam battery μου δειχνει οτι gps τραβουν μονο maps και google app. Με πληρες clear install ειναι πραγματικα σαν να με παρακολουθει η google. Με κλειστα τα δικαιωματα εντοπισμου ολα αυτα. Οτι rom και να βαλω με οσο και "καθαρο" τροπο να το κανω δε γλιτωνω. Αχρηστη συσκευη στην ουσια.
-
Παραθετω απο αλλο thread τη συνεχεια: Παιδια το προβλημα εχει παραγινει. Η συνεχεια εχει ως εξης. Ενω εχω ξαναστησει κινητο απο το 0 το προβλημα λυνεται εχθες ΑΛΛΑ σημερα ξεκιναει παλι. Για να το λυσω επαναφερω το nandroid backup απο εχθες, που πριν το κανω ειχα ελεγξει πολλακις οτι ολα ειναι ΟΚ, και συνεχιζει και μετα το nandroid backup...Παλι να σβηνω εφαρμογες κλπ και να μη γινεται τιποτα. Σε ολη αυτη τη διαδικασια μονο οι εφαρμογες της google "κολλανε" το gps, ενω στις αλλες που το ζητουν το…
-
Παράθεση από astan1990: “Παρακαλω βοηθηστε!!! Ενω λυθηκε το bug με το συνεχως ενεργο gps οπως περιεγραψα πιο πανω, σημερα εβαλα πλοηγηση και παλι τα ιδια ενω μεχρι εχθες ολα καλα. Δεν εχω πια κατι αλλο να κανω. SOS!!!” Παιδια το προβλημα εχει παραγινει. Η συνεχεια εχει ως εξης. Ενω εχω ξαναστησει κινητο απο το 0 το προβλημα λυνεται εχθες ΑΛΛΑ σημερα ξεκιναει παλι. Για να το λυσω επαναφερω το nandroid backup απο εχθες, που πριν το κανω ειχα ελεγξει πολλακις οτι ολα ειναι ΟΚ, και συνεχιζει και μετ…
-
Δε διορθωθηκε. Παραθετω post μου απο αλλο thread. Τρίτη, 7:40pm Τα ίδια Παντελάκη μου Με τη φιξαρισμενη Ρομ περασμένη με wipes το πρόβλημα συνεχίζει. Βάζω πλοήγησή, την κλείνω αλλά το gps συνεχίζει να καταναλωνει και στρώνει μονο με επανεκκίνηση. Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά; Πριν 2 βδομάδες εκανα hatd reset. Το πρόβλημα που αναφέρω το έχουν και κάποιοι άλλοι στο διεθνές φόρουμ. Παρέθεσαν το λινκ πιο πανω. Τετάρτη, 10:45pm Νεα απο το μετωπο. Με τα πολλα αρχισα να απεγκαθιστω καθε εφαρμογη της googl…
-
Παρακαλω βοηθηστε!!! Ενω λυθηκε το bug με το συνεχως ενεργο gps οπως περιεγραψα πιο πανω, σημερα εβαλα πλοηγηση και παλι τα ιδια ενω μεχρι εχθες ολα καλα. Δεν εχω πια κατι αλλο να κανω. SOS!!!
-
[/quote] κανε ενα nandoid backup με απο recovery,μετα factory reset και ξαναπερνα τη ρομ. αν δεν στο κανει το θεμα,τοτε μονο μπελαλιδικες ρυθμισεις. αν στο ξανακανει,πηγαινε και κανε restore ωστε να εχεις τις ρυθμισεις σου,και μετα βλεπουμε.αλλα κατα 99% θα λυθει με factory reset. edit @astan1990 τελικα εκανες τιποτα?[/quote] Νεα απο το μετωπο. Με τα πολλα αρχισα να απεγκαθιστω καθε εφαρμογη της google και να την επανεγκαθιστω με της ρυθμισεις στο "μην επαναφερεται αντιγραφα δεδομενων κατα την ε…
-
Τα ίδια Παντελάκη μου Με τη φιξαρισμενη Ρομ περασμένη με wipes το πρόβλημα συνεχίζει. Βάζω πλοήγησή, την κλείνω αλλά το gps συνεχίζει να καταναλωνει και στρώνει μονο με επανεκκίνηση. Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά; Πριν 2 βδομάδες εκανα hatd reset. Το πρόβλημα που αναφέρω το έχουν και κάποιοι άλλοι στο διεθνές φόρουμ. Παρέθεσαν το λινκ πιο πανω.
-
Το Φιξ δε μου έλυσε το πρόβλημα.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤη σκοτώνω. Με το Φιξ δε λύθηκε το πρόβλημα
-
Έχει αναφερθεί καιρό και στο διεθνές φόρουμ αλλά παραμένει άλυτο. en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=59564
-
Σοβαρότατο bug παραμένει σε mi3 και με τη νέα stable 5.1. Το gps καταναλωνει τη μιση και πλεον μπαταρία ενω είναι κλειστό. Η κατανάλωση εμφανιζοταν στην αρχή μέσω του google app και τώρα που το απενεργοποίησα μέσω των χαρτών. Με επανεκιννηση σταματά η κατανάλωση αλλά μόλις κάνω πλοηγηση στους χάρτες και κλείσω την εφαρμογή το app του google maps σύνεχίζει να είναι πρωτο στην κατανάλωση με το gps να φαίνεται συνεχώς ενεργό ενω είναι κλειστό. Όπως έχω ξαναποσταρει παλαιότερα δε λύθηκε ουτε με αλλα…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣοβαρότατο bug παραμένει σε mi3 και με τη νέα stable 5.1. Το gps καταναλωνει τη μιση και πλεον μπαταρία ενω είναι κλειστό. Η κατανάλωση εμφανιζοταν στην αρχή μέσω του google app και τώρα που το απενεργοποίησα μέσω των χαρτών. Με επανεκιννηση σταματά η κατανάλωση αλλά μόλις κάνω πλοηγηση στους χάρτες και κλείσω την εφαρμογή το app του google maps σύνεχίζει να είναι πρωτο στην κατανάλωση με το gps να φαίνεται συνεχώς ενεργό ενω είναι κλειστό.