Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.

• xiaomi mi3

astan1990 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ναι και κυριως στο chrome το κανει.

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Μια χαρα ειναι απο αυτα. Θερμοκρασια 27, 30-40 cpu. Τωρα δεν μου το κανει, οταν το εμφανισει παλι θα το τρεξω. Απλα πλεον μου δημιουργει ανασφαλεια το κινητο με bugs να εμφανιζονται συνεχομενα, ακομα και στη stable, και να τρωω την ωρα μου να ψαχνομαι. Αν συνεχισει το προβλημα θα δοκιμασω και την ελληνικη stable.

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Και τωρα με fastboot εγκατασταση μετα απο πληρες wipe οταν το ζορισω με πολλες εφαρμογες κολλαει. Σαν το παλιο μου LG ενα πραγμα που ειχε 512 RAM.

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Το προβλημα δεν ξεκινησε λογω αλλαγης ROM ωστε να γυρισω πισω και να στρωσει.Με την ιδια ROM, ενω ημουν καλα και χωρις καποια αλλαγη, σταματησε να ανοιγει το πληκτρολογιο ειτε το default ειτε το swiftkey μετα απο καποιον χρονο με το κινητο ανοιχτο. Οσο ειναι φρεσκο απο reboot δεν το κανει, μονο οσο περναει η ωρα, κανα δυο ωρες δηλαδη μη φανταστεις.

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Ναι αλλα το προβλημα παραμενει και μετα απο fastboot εγκατασταση νεας ROM

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Multi οσες εχω βαλει. Οταν λες κατι καπου χτυπησε;

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παιδια βοηθεια SOS!!! Εδω και 3 μερες εχει προβλημα το τερατακι μου. Με την τελευταια αγγλοκινεζικη stable δεν ανοιγει πουθενα το πληκτρολογιο και το πισω πληκτρο αφης δε λειτουργει. Οπως καταλαβαινεται ετσι ειναι σαν να μην εχω καν κινητο. Στην ειδοποιηση για ενημερωση της stable προχθες την εγκατεστησα, αλλα το προβλημα επιδεινωθηκε. Μετα με fastboot εκανα καθαρη εγκατασταση της τελευταιας developer αλλα παλι καμια βελτιωση. Μετα απο reboot στρωνει και σε λιγη ωρα ξεκινα τα ιδια. Τι μπορω να κ…