Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
πανω από την 8.1.3.0 και φαίνεται οκ μέχρι τώρα.
-
Παράθεση από BillyVan: “Παράθεση από dreamlord1970: “με dirty flash την περάσατε στο note 2? ” προσωπικά αφού την πέρασα από το pc στην sd ,κάρτα μετά εργαστοσιακές ρυθμισεις και σβήσιμο τα πάντα εκτός της sd από όπου και την έκανα install ” παντως εγώ την πέρασα με dirty flash μόνο με wipes dalvik και cache και έκατσε μία χαρά.
-
με dirty flash την περάσατε στο note 2?
-
λες να γλυτώσω την αγορά του και να το κερδίσω?
-
@gkalen κάντε ότι μπορείτε παιδιά για την κατανάλωση....μας στεγνώνει το κινητό.
-
για το Redmi note 2 θα βγει τίποτα παιδιά....να φτιάξει λίγο και κατανάλωση ενέργειας?
-
ευχαριστω πολύ για την απάντηση!!!
-
καλησπέρα βγήκε για το Redmi note 2 νεα stable 8.1.3.0, εχω επάνω τωρα την 8.0.1.0.....η καινουρια περνιέται μεσω twrp μονο με τα wipe η κάπως αλλιώς? μια βοήθεια guys!!!
-
αντε να δουμε γιατι με την 8.0.1.0 ρουφαει την μπαταρια στο πιτς φυτίλι, μηπως στρωσει λίγο με την 8.1
-
Καλημέρα, για το Redmi Note 2 σε 8.1. δεν έχει βγει ακομα stable?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psileas: “Εγώ πάντως γύρισα σε 7.5.3 με αυτονομία μακράν καλύτερη από τις 8άρες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” και πως γυρνας σε παλιά έκδοση ρομ? σε αρουταριστο κινητό? Sent from my Micromax A311 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από dreamlord1970: “παιδιά καλημέρα, ποια από τις πρόσφατες stable είναι ή καλύτερη σε διαχείριση ενέργειας γιατί ή 8.0.1.0 που φοραω τώρα πάνω ξελιγωνει την μπαταρία αμέσως. Στάλθηκε από το Micromax A311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε μου πλέον είμαι πεπεισμένος ότι το θέμα μπαταρία στο συγκεκριμένο κινητό δεν έχει τόοοοοσο μεγάλη σχέση πια όσο νομίζουμε με τις εκάστοτε rom. Βέβαια μιλάω για τις stable, dev δεν έχω δοκιμάσει. Από την στιγμή που το πήρα …
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία
-
καλη επιτυχία!!!!
-
παιδια καλησπέρα, νεος στο φορουμ ....προσπαθω να κάνω τον οδηγο της πρωτης σελιδας αλλα το miflash δεν μου δειχνει την ρομ την official με την κατάληξη .tgz .... τι κανω λάθος?