Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες και στο mygad ” Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το έχει αλλά μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις σχετικά με τη rom? Γράφει οτι είναι official global με ελληνικά. Ξέρεις αν έχεις αγοράσει από εκεί αν είναι φουλ ελληνικά ή μισά μισά με κινέζικα όπως παλιά; Επίσης γράφει πως χάνεις την εγγύηση 1 έτους αν παρέμβεις στο λογισμικό. Δεν θα μπορώ να περάσω την rom απο το forum;
-
Λοιπόν φίλοι μου έφαγα άκυρο...το redmi 4 pro απ ότι κατάλαβα η quest το φέρνει μόνο σε χρυσό και άσπρο τουλάχιστον για τώρα (κωτσοβολος και public έχουν μόνο αυτά τα χρώματα χωρίς να ξέρουν τίποτα παραπάνω) και εγώ θέλω αποκλειστικά το μαύρο. Το redmi note 4 είναι το nikel όπως αναφέρθηκε πιο πάνω και υπάρχει και στα 3 χρώματα άλλα δεν θέλω 5,5αρι κινητό και προτιμώ SD από ΜΤΚ. Όσο για την τιμή εγώ μέχρι τώρα έχω αγοράσει και έχω μείνει ευχαριστημένος από 4 μαγαζιά (gearbest, geekbuying, bangoo…
-
Εχω μάθει πως η συσκευή έχει φτάσει σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών μέσω της infoquest και είμαι έτοιμος να πάω να το πάρω. Μέχρι τώρα είχα το redmi 3s στο οποίο πέρασα ελληνική stable rom του miui.gr. Έχει κανείς ιδέα τι rom φοράνε αυτά που φέρνει στην ελλάδα η infoquest? ενα φιλαράκι που πηρε το 3s απο ελλαδα αφου ειδε το δικο μου είχε φουλ ελληνικά και δεν είχε καθόλου κινεζιες μεσα αλλα δεν έκατσα να ψαξω παραπάνω για ποσους χαρακτήρες παίρνει το sms κλπ... Έχει κανείς εμπειρία? Μήπως το …
-
Παράθεση από demakhs: “πως το βλέπει στο device manager? αποσυνδέσου από τον mi account σου και στο κινητό και από τον browser του υπολογιστή σου και μετά τρέξε το mi unlock tool. ” κανονικα δεν μου βγαζει κανενα θαυμαστικο. εχω περασει adb και drivers. δεν θυμαμαι τι πρεπει να κάνω πρώτο. να περασω κινεζικη developer η να κανω unlock με το unlock tool? μου βγάζουν πρόβλημα με το verify και οι 2 διαδικασιες. κινεζικη developer απο το updater δεν μπορω να βάλω και με αυτή που έχει τώρα κολλάει το…
-
Παιδια βοήθεια εχω κολλήσει... προσπαθώ να ξεκλειδώσω μια 2η συσκευή αλλά καπου το χάνω. Έχω πάρει άδεια απο την xiaomi για να ξεκλειδώσω το bootloader κανονικά και προσπαθώ να το ξεκλειδώσω αλλά στο unlock tool κολλάει στο 50% και μου λεέι πως δεν συμφωνούν οι λογαριασμοί Έχω κάνει log in στο mi account κανονικά Τί ξεχνάω?
-
@Bodai δεν έχω μαζί μου τη συσκευή τώρα την έχω για 2η. Πιο νωρίς που έγραψα για το θέμα με το proximity sensor είχα κατεβασμένη και περασμένη με twrp από εδώ την ελληνική stable 8.0.5 και μετά είδα πως είχε βγει πιο καινούργια η 8.0.6 (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…V8-0-6-0-Xiaomi-RedMi-3S/) και την πέρασα. Ερώτηση : η XTRV/GTV-6.10.27 που έχει βγει με ανακοίνωση είναι για όλες τις συσκευές; είναι stable? Ποια η διαφορά με αυτή που έχω;
-
Και κάτι ακόμα. Είμαι συνδρομητής cosmote. Επειδή στο σπίτι μου δεν έχω καλό σήμα μου έδωσαν μια συσκευή "τέλειο σήμα" η οποία εκπέμπει μόνιμα σε 3G. Το Redmi 3s αναγνωρίζει το σήμα ως 3G και ενώ κάνω κλήσεις κλπ κανονικότατα έχω ανοιχτά τα δεδομένα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά. Έχει κανεις καμία ιδέα;
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με το proximity sensor... Σε άσχετες φάσεις κολλάει και "βλέπει" πως κάτι υπάρχει κοντά στην οθόνη με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται συνέχεια η λειτουργία prevent pocket call με τις ενοχλητικές πορτοκαλί μπάρες όταν πάω να ξεκλείδωσω το κινητό και όταν πάω να κάνω κλήση η οθόνη σβήνει απευθείας και μένει σβηστή σαν να το ακουμπάω στο αυτί μου χωρίς να μπορώ να τερματίσω την κλήση ή να κάνω οτιδήποτε άλλο. Μπήκα σε hw test mode με τον κωδικό *#*#64663#*#* και είδα πως…
-
Καλησπέρα. Νέος και εγώ και μόλις σήμερα κατάφερα με λίγο κόπο να περάσω την ελληνική rom Stable-V8.0.2.0 με τη βοήθεια των οδηγών και των μελών στο καινούριο μου redmi 3s. Τωρα έχω φάει σκαλωμα με το Google launcher. Κατάφερα να το κανω default αντί για το mi home αλλα με το που κανω την αλλαγή χάνω τις εφαρμογές! Το app drawer είναι άδειο! Το εχει προσπαθήσει κανεις;
-
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο φορουμ και σε οτι εχει σχεση με xiaomi γενικότερα. Πήρα απο εξωτερικό την international εκδοση του redmi 3s με περασμένη την MIUI global 7.5 Stable (7.5.7.0 MALMIDE) Έχω τσεκάρει οτι ήρθε με κλειδωμένο bootloader Πήρα άδεια απο την xiaomi για να το κάνω unlock κανονικά Κατέβασα το MiFlashUnlock και προσπάθησα να το τρέξω χωρίς να βάλω την developer rom μπας και γίνει. ( έχω ενεργοποιήσει απο τα developer options στη συσκευή την επιλογή ΟΕΜ Unlocking) To tool σταματάει σ…