Οι φραγες γιατί δεν δουλεύουν παρα μονο το απασχολημένος; τα αλλά λένε πρόβλημα κωδικα mmi Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Ευχαριστώ GPS Tracker | Διαχείριση Στόλου | Συστήματα Δορυφορικού Εντοπισμού|Online Live24h | Αντικλεπτικά
Μήπως γιατί πριν κατέβασα το κινεζικό authenticator; παντως το note μου φαίνεται πιο γρήγορα και πιο άμεση αποκριση στο touch ευχαριστω όπως και να έχει ευχαριστω
Αγόρασαν το mi3 (έχω και το redmi note) έβαλα την v6 και αρχισε ο κερσορας να κουνιεται μόνος του και το τηλ δεν ξεκλείδωνε με τίποτα Εκανα επανω την κλειδαριά αλλά τίποτα, ουτε έκλεινε Αναγκαστηκα να κάνω restore Συμβουλές;
Μήπως μπορείς να τσεκαρεις αυτό γιατί είναι πολύ σοβαρό Chinese Android smartphone firm Xiaomi caught collecting users' data - V3.co.uk Σε παρακαλώ απαντησε
Το ξέρω αλλά όπως και στο iphone δεν δουλεύει τόσο αξιόπιστα Ενω αυτό που θέλω να βάλω είναι πολυ καλό Υπάρχει τροπος να απενεργοποίηση προσωρινά το antivirus;
Προσπαθώ να εγκαταστησω μια spy ,εφαρμογή για να μπορω να βρίσκω το κιν μου αν το χάσω Και ενω έχω απενεργοποιήσει όλες τις ασφαλείας Βγαίνει ενα πρόγραμμα network service και μου λέει οτι έχει ιο και να το απομάκρυνε Επιλογή να προχωρησω δεν μου δινει ,redmi note 2