forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26346/ =============== Δεκ 25th 2016, 9:05pm =============== Μάλλον κακώς που έκανα update. Το playstore έχει κολλήσει και έκανα remove account και έχει κολλήσει στο checking info
Βασικά έχει τελειώσει το update. Τρέχει το update στο κινητό τώρα.. Γεμίζει η μπάρα αλλά δε ξέρω τι να πατήσω στην παραπάνω φώτο. update.. δε πάτησα κάτι. Κάνει restart το κινητό μου και περιμένω να ανοίξει.. Έβγαλε το μήνυμα android και φορτώνει slowly slowly η μπάρα..
Παράθεση από demakhs: “το πάνω κουμπί. αφού σου βγαλε την αναβάθμιση, το βλέπει το κινητό το pc. ” Thnx. Ξεκίνησε η αναβάθμιση. Με την αγγλική version δε το έβλεπε =============== Δεκ 25th 2016, 8:10pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26337/ Τώρα;
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26336/ Παιδιά βοήθεια;;; Λογικά είναι να γίνει update αλλά τι πατάω να προχωρήσω... Μόνο με το κινέζικο αναγνωρίζεται το κινητό στο pc
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από limit: “Χρειάζεται να το ξεκλειδώσω; ” Χρειάζεται να κάνεις έλεγχο bootloader. ” Μπορείς να μου δώσεις ένα link με τις οδηγίες. Κατέβασα την 8.0.6.0.0 αλλά στο update που βγάζει αδυναμία επαλήθευσης.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26225/ Αυτή δεν είναι official?
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26217/ 'Εχω τα ίδια χαρακτηριστικά με τον @bag67 μόνο που έχω την 8.0.5.0.0. Δε μπορώ να βάλω τη συνημμένη για να έχω και τα update? =============== Δεκ 23rd 2016, 8:38pm =============== Χρειάζεται να το ξεκλειδώσω;
Ηρθε και σε μένα η συσκευή. Εχει κανα θέμα τα badge notification? Counting? Έχω αδιάβαστα πχ στο gmail 10 αλλα δε δειχνει ούτε ένα. Σε όλους δουλεύουν;;