Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.
-
Παράθεση από Sherlock_7: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Sherlock_7: “Αν οι επαφές μου είναι στη SIM με wipe σβήνονται; Κάτι τέτοιο διάβασα να λένε τα παιδιά παραπάνω.” Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα..” Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnnyman: “χανονται οι επαφες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο οχι μεσα στην sim!!” E ναι..η sim δεν εχει καμια σχεση με τα wipes...για τη συσκευη λεω.” Τελι…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Wipe = σκουπιζω...αλλα στο recovery ρε παιδια στο μενου του wipe αν κανεις wipe data kai system δεν χανονται οι επαφες??!!” Εγώ δήλωσα ΑΓΝΟΙΑ... Είπα ότι δεν το γνώριζα αυτό... Εδώ το διάβασα και απόρησα. Αλλά επειδή ποτέ δεν κρατάω επαφές στις SIM, δεν το είχα σκεφτεί καν... Λογικά όμως δεν θα έπρεπε το wipe να επηρεάζει τις SIM. Γιατί να το κάνει? Δοκίμασέ το σε κανά άλλο κινητό να μας πεις! Χαχαχα! Και μετά σε βλέπω να σε κάνουν έτσι: :Wu…
-
Παράθεση από johnnyman: “χανονται οι επαφες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο οχι μεσα στην sim!!” E ναι..η sim δεν εχει καμια σχεση με τα wipes...για τη συσκευη λεω.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Sherlock_7: “Αν οι επαφές μου είναι στη SIM με wipe σβήνονται; Κάτι τέτοιο διάβασα να λένε τα παιδιά παραπάνω.” Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα..” Αυτό πραγματικά δεν το γνώριζα... ότι με το wipe (με ποιό wipe απ'όλα?) σβήνονται οι επαφές απο την SIM... αφού ποτέ δεν κρατάω επαφές στις SIM μου. Ωστόσο, @Shelock_7 πάντα έχεις την δυνατότητα να βγάλεις τις …
-
Παιδια δε μιλησα για cache kai dalvik ειπα με wipe στο ρεκοωερυ...και το wipe data kai wipe system wipe δεν ειναι?Αναφερθηκα στο wipe που ηθελε να κανει το παιδι πιο πανω για να περασει τη ρομ/ Να μας συγχωρατε γιατι δεν διευκρινισαμε για ποιο wipe λεγαμε!
-
Παράθεση από Sherlock_7: “Αν οι επαφές μου είναι στη SIM με wipe σβήνονται; Κάτι τέτοιο διάβασα να λένε τα παιδιά παραπάνω.” Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα..
-
Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnnyman: “τα διαγραψα ολα παω να κανω install απο twrp κ λεει succesfull κ γραφει swipe right to unlock αλλα δεν ανταποκρινεται η οθονη...τι κανω τωρα????” Nαι ξερω εινια κλασικο θαματακι...εχε καρατημενο το δαχτυλο τερμα αριστερα στο υψος που λεει unlock και συρτο αργα πρως τα δεξια... θα δεις πως μαυριζει το unlock//” καλημερα φιλε μου!τελικα τα καταφερα ολα καλα απλα με το που πανω να πατησω reboot κ shut down την συσκευ…
-
Παράθεση από johnnyman: “τα διαγραψα ολα παω να κανω install απο twrp κ λεει succesfull κ γραφει swipe right to unlock αλλα δεν ανταποκρινεται η οθονη...τι κανω τωρα????” Nαι ξερω εινια κλασικο θαματακι...εχε καρατημενο το δαχτυλο τερμα αριστερα στο υψος που λεει unlock και συρτο αργα πρως τα δεξια... θα δεις πως μαυριζει το unlock//
-
Παράθεση από johnnyman: “δεν θα διαγραφουν τα παντα που εχω μεσα στο κινητο?εφαρμογες ,επαφες,κτλ?αφου εχει κ το data μεσα θα διαγραφουν...” Ναι θα διαγραφουν.Αν δεν εχεις πολλες εφαρμογες δεν πιραζει και τις επαφες αν τις εχει συγχρωνησμενες με το gmail σου παλι εισια οκ.
-
Παράθεση από johnnyman: “πριν μπω στο recovery η μπαταρια ηταν στο 55% κ αφοτου κολλησε εβγαλα την μπαταρια την εβαλα κ ξεκινησε το κινητο τωρα η μπαταρια πηγε στο 38%......” καποιο bug ειναι...κατεβασε τη ντελευταια ρομ...βαλτην μεσα στον εσωτερικο χωρο του κινητου (internal) μπες στο recovery μετα επελεξε το wipe μετα πατα στο advanced wipe και τικαρε τα τετραγωνακια που λενε dalvik cache,system,data και cache. ΜΗΝ τικαρεις το ιντερναλ storage και την SD. Μετα κανε πησω..και πατα στο Install,ε…
-
Παράθεση από johnnyman: “παλι κολλησε δυστηχως...” κοιτα,το recovery ειναι fix με τη ρομ..οποτε δεν παιζει να εχει γινει κατι μ αυτο...ισως ειναι καποιο bug με το περασμα της ρομ...λεω..δεν ξερω 100% εαν δεν εχεις να χασεις πραγματα απο μεσα καντου ενα φλασαρισμα τη rom απο recovery...
-
Παράθεση από johnnyman: “την περασα προχθες με το που πηρα το κινητο(φορουσε την 5.10.8 developer MIUI 7 by xiaomi.eu)και την περασα μεσα απο την εφαρμογη για update της miui οπως μου ειπαν τα παιδια εδω μεσα.εκανα κατι λαθος?” Δεν ειδα τι σου ειπανε αλλα αν σου το πανε και το κανες σωστα ετσι ειναι..κανε αλη μια δοκιμη να μπεις σε ροκοβερυ και ξανα reboot to system...μηπως και ετυχε..
-
Παράθεση από johnnyman: “πριν λιγο μπηκα λιγο στο recovery twrp να δω τι παιζει κ με το που παταω να κανω reboot system το κινητο κολλησε κ επρεπε να βγαλω την μπαταρια.μετα αφοτου εβαλα την μπαταρια ελεγε αλλο ποσοστο της μπαταριας απο οτι ειχα πριν...wtf?” Γνωμη μου: κατεβαασε την τελευταια μας ρομ..κανε ενα καλο wipe,φλασαρετην και δεν νομιζω να ξαναχεις τετοιο θεμα.
-
Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnjor: “Παιδια,αφου εχουμε περασει την ελληνικη Rom αν κανουμε εργοστασιακες ρυθμισεις σε τι θα γυρισει;Συγγνωμη αν βγηκα εκτος......” Θα γυρησει παλι στην Ελληνικη..οπως μετα απο ενα wipe installetion...παλι τις ιδες εφαρμογες κλπ θα εχεις (χωρις κινεζιες κλπ εννοειται)... θα εχεις και παλι οτι εχει η Ελληνικη ρομ.” Η ρομς "μεσα" εχουν αλλοτε προεγκατςεστημενες τις εφαρμογες και αλλοτε μη..δηλαδη κανεις ινσταλλ εσυ τις στανταρτ εφαρμογες που χρεια…
-
Παράθεση από johnjor: “Παιδια,αφου εχουμε περασει την ελληνικη Rom αν κανουμε εργοστασιακες ρυθμισεις σε τι θα γυρισει;Συγγνωμη αν βγηκα εκτος......” Θα γυρησει παλι στην Ελληνικη..οπως μετα απο ενα wipe installetion...παλι τις ιδες εφαρμογες κλπ θα εχεις (χωρις κινεζιες κλπ εννοειται)... θα εχεις και παλι οτι εχει η Ελληνικη ρομ.
-
Παράθεση από geotok: “καλησπέρα Ir υπερυθρες εχουν και τα δυο μοντέλα και το 2/16 και το 2/32 prime??? Γιατι δεν εχω καταλαβει αν αναφέρεστε αποκλειστικα στο prime μοντέλο εδω. Ευχαριστω” Νote 2 και Note 2 Prime = ακριβως ιδιες συσκευες,,ιδιες ρομ,ιδια μπαταρια και γενικα τα παντα ειναι ιδια εκτος απο τη ρομ που το prime εχει 32gb και τον επεξεργαστη που ειναι στα 2.2ghz αντι για 2.0ghz που εχει το απλο. Aπο κει και περα εχουν τις ιδιες λειτουργιες.
-
Παράθεση από VaggelisL: “Nα ρωτησω κατι,προσπαθω εδω και πολυ καιρο να παραγγειλω το Note 2 απο aliexpress με visa eurobank και το μονο που καταφερνω καθε φορα ειναι να μου λεει ''Σηγνωμη αλλα υπαρχει προβλημα με την καρτα σας'',και με εχει κουρασει λιγο το να το βλεπω καθε φορα ,τωρα θα προσπαθησω να συνδεσω την καρτα με το webmoney ,Αλλα μηπως μπορει να με βοηθισει καποιος στο να βγω απο αυτο το προβλημα και να παραγγειλω το note 2?Ευχαριστω” Καλησπερα φιλε μου... Οχι δεν μπορεις να παραγγειλε…
-
Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnnyman: “αυτη που με εδειξες εχει αλλα δεν το υποστιριζει η συσκευη λεει...” Δεν το εχω δοκημασει ποτε..μονο σα στοκ το δουλευω.Οποτε κοιτα και για καποιο αλλο apk.” Ριξε μια ματια εδω...εχει αρκετα ΙR controls που μπορει να σε βοηθησουν [APP COLLECTION] InfraRed Remote Apps - IR Blaster Devices Only - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από johnnyman: “αυτη που με εδειξες εχει αλλα δεν το υποστιριζει η συσκευη λεει...” Δεν το εχω δοκημασει ποτε..μονο σα στοκ το δουλευω.Οποτε κοιτα και για καποιο αλλο apk.