Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.

• Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Sherlock_7: “Καλησπέρα, πώς δουλεύει η εφαρμογή τηλεχειριστήριο; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.” Θελει να εισαι συνδεμενος και στο ιντρνετ ετσι ωστε νακατεβασεις και τα πακετα που χρειαζεται για τη συσκευη σου. Παραλληλα εχω κατεβασει και το ΙR apk απ το play store που ειναι πιο ευκολοχρηστο.link play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4” εχει καποια επιλογη για τα πακετα γιατι δεν βρηκ…

• Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Sherlock_7: “Καλησπέρα, πώς δουλεύει η εφαρμογή τηλεχειριστήριο; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.” Θελει να εισαι συνδεμενος και στο ιντρνετ ετσι ωστε νακατεβασεις και τα πακετα που χρειαζεται για τη συσκευη σου. Παραλληλα εχω κατεβασει και το ΙR apk απ το play store που ειναι πιο ευκολοχρηστο.link play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4” edit: αν εννωεις για πακετα σ αυτο το αππ που σου στειλα στο λινκ δεν εχει.Τα βρι…

• Παράθεση από Sherlock_7: “Καλησπέρα, πώς δουλεύει η εφαρμογή τηλεχειριστήριο; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.” Θελει να εισαι συνδεμενος και στο ιντρνετ ετσι ωστε νακατεβασεις και τα πακετα που χρειαζεται για τη συσκευη σου. Παραλληλα εχω κατεβασει και το ΙR apk απ το play store που ειναι πιο ευκολοχρηστο.link play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4

• Παράθεση από johnnyman: “παιδια με τα themes τι γινεται?δεν μπορω να κατεβασω με τπτ....τοσο μεγαλο θεμα εχουν oι servers?οποιαδηποτε ωρα δοκιμασα να κατεβασω δεν τα καταφερα....” Nαι αστα να πανε ειναι...εγω μονο καπακαι μετα απο ρεσταρτ του κινητου μπορεσα να κατεβασω...δεν ξερω τι και αν ετυχε...try it..

• Παράθεση από sallonikios: “Από μπαταριά έχει βρει καποιος σε κλη τιμη στο eBay Εχω βρει στο aliexpress με 6e αλλά δε δέχονται τις κάρτες μας” Mπορεις να παραγγειλεις απο αλι..μιλα με τον πωλειτη..οι πιο πολυ δεχονται paypal.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Καλημερα/καλησπερα κοσμε!!! Μια ερωτηση...θελω να κανω καθαρο ινσταλλ,δλδ,οχι μονο wipe αλλα φορματ intrenl storage κλπ... την ρομ καονικα στην sd αλλα μηπως πρεπει να φλασαρω και το recovery παλι?” Πάνε στη πρώτη σελίδα στο αρχικό θέμα. Εκεί μέσα θα δεις το λινκ για να πας στον τρόπο καθαρής εγκατάστασης που δίνει ο φίλος @caeser. Το πρώτο θέμα λόγω μεγέθους διαβάζεται μόνο από pc ή από Android με browser και όχι από το TAPATALK.” Παράθ…

• Καλημερα/καλησπερα κοσμε!!! Μια ερωτηση...θελω να κανω καθαρο ινσταλλ,δλδ,οχι μονο wipe αλλα φορματ intrenl storage κλπ... την ρομ καονικα στην sd αλλα μηπως πρεπει να φλασαρω και το recovery παλι?

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από geobas: “Στο Dont Panic , βάζω κανονικά τα στοιχεία και τους κωδικούς μου και δεν τα δέχεται στην ενεργοποίηση για να εγκαταστήσει το πρόγραμμα. Στο Navionics τρέχω ως συνήθως το apk . και με πετάει εκτός Εχω την 5.9.27 στο Note 2 prime .” Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι λίγο μπελάς. Πρέπει να στήσεις όλα τα emails πιυ τυχόν έχεις δηλομενσ δτο κινητό, γιατί το panic πάει κσι ψάχνει το email που πρωτοδηλωσες μόλις πήρες στα χερια δου υη συσκευή κσι όχι αυτό …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από vasvas100: “Και test με το *#*#64663#*#* πηγα να κανω κ δε βγαζει τιποτα. Γυριζει στο ταμπλω κλησεων. Δοκίμασα να πατησω ψηλα δε μου κανε κατι γιατι το κάνει οποτε γουστάρει. Τα νευρααααα μουυυ!!! (το τηλεφωνο αγοραστηκε απο ινσομνια απο συμφορουμιτη απ οσο γνωριζω 2 ημερων)” Aπο ποιο μελος? Αυτο στο κανε εξ αρχης που το πηρες η μολις περασες αλλη ρομ?Εμενα μου φενεται πως καπου χτυπηθηκε το κινητο σε μεταφορα..” Το κινητό είναι…

• Παράθεση από vasvas100: “Και test με το *#*#64663#*#* πηγα να κανω κ δε βγαζει τιποτα. Γυριζει στο ταμπλω κλησεων. Δοκίμασα να πατησω ψηλα δε μου κανε κατι γιατι το κάνει οποτε γουστάρει. Τα νευρααααα μουυυ!!! (το τηλεφωνο αγοραστηκε απο ινσομνια απο συμφορουμιτη απ οσο γνωριζω 2 ημερων)” Aπο ποιο μελος? Αυτο στο κανε εξ αρχης που το πηρες η μολις περασες αλλη ρομ?Εμενα μου φενεται πως καπου χτυπηθηκε το κινητο σε μεταφορα..

• Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από vasvas100: “Τα πάντα ολα.Εχω περασει απο μερικες miui συσκευές (mi4, note pro) και δεν ειχα θέμα. Το κανει κ σε αλλες εφαρμογές (πχ δε με αφηνε να βαλω ξυπνητήρι) ακομα κ στην αρχικη οθονη κ με miui και με nova μου τρεμοπαιζει τα εικονίδια και μετα κλειδώνει μονο του. Μερικες φορες με reboot στρωνει μεχρι τη στιγμη που του ξαναρχεται. Υπέθεσα κ εγω οτι θα ειναι bug της ρομ. Αλλα με τρεις διαφορετικες περασμενες καθαρες με ολα τα wipe κτλ θα πρεπε να …

• Παράθεση από vasvas100: “Τα πάντα ολα.Εχω περασει απο μερικες miui συσκευές (mi4, note pro) και δεν ειχα θέμα. Το κανει κ σε αλλες εφαρμογές (πχ δε με αφηνε να βαλω ξυπνητήρι) ακομα κ στην αρχικη οθονη κ με miui και με nova μου τρεμοπαιζει τα εικονίδια και μετα κλειδώνει μονο του. Μερικες φορες με reboot στρωνει μεχρι τη στιγμη που του ξαναρχεται. Υπέθεσα κ εγω οτι θα ειναι bug της ρομ. Αλλα με τρεις διαφορετικες περασμενες καθαρες με ολα τα wipe κτλ θα πρεπε να μην το κανει.” Κανε ενα κοπο και …

• Παράθεση από vasvas100: “Καλησπέρα στο team. Πρόσφατα εγινα κάτοχος του note 2 prime. Το τηλέφωνο μου ηρθε με την 5.9.27. Εβαλα κ την stable εβαλα κ την 5.10.8. Αλλα μου κανει κατι τρελά.Εβγαλα κ το tempered μηπως επηρεάζει αλλα τζιφος. Όποιος εχει γνωμη τι μπορω να κανω πριν φυγει για Κίνα η τοιχο ειναι ευπρόσδεκτη. Εδω το βίντεο που τραβηξαyoutu.be/47mhrhscT80” Τα χει παιξει το touch ε?αυτο στο κανει μονο στο facebook η γενικα παντου?

• Παράθεση από kinezos69: “Απο που θα μου πρότεινες να το πάρω?” Απο Ελλαδα...θελω να πω δδηλαδη απο καποιο ατομο που το χει φερει ηδη για να μη μπλεκεις με τελωνεια και αναμονες 1 μηνα. Απ οτι ειδα το εχουνε μερικοι σφραγησμενα...θα σου στειλω λινκ..μισο.

• Παράθεση από kinezos69: “Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να το παραγγείλω απο εδώ: Original XIAOMI Redmi Note 2/HongMi Note 2 Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB 16GB 5.5 Inch FHD 13.0MP Είναι εντάξει?” Πολυ καλο κινητο και για την τιμη του δεν το σηζηταω...απλα με λιγα ευρω παραπανω περνεις το note 2 prime με 32gb rom και επεξεργαστη στα 2.2ghz.

• Παράθεση από Sherlock_7: “^ Μα αν τη βάλω στον εσωτερικό χώρο της συσκευής και μετά κάνοντας wipe δεν θα σβηστεί η rom;” wipe θα κανεις οχι φορματ...δεν θα σβηστει τιποτα.Περνατη στον εσωτερικο..αν δε βγαλει ετσι ακρη δοκημασε το aridroid που σου πα πριν.

• Παράθεση από Sherlock_7: “Τίποτα, παιδιά, έχω απελπιστεί.” Kαλησπερα φιλε...δοκιμασε να το μεταφερεις με το airdroid...καταβασε το απ το play store...λογικα εκει δεν θα εχει προβλημα.Ετσι το χα κανει μια φορα που ειχα το ιδιο σκαλωμα.

• Λοιπον παιδια...σημερα εκανα ενα τεστ αυτης της ρομ [MIUI Device Team][Hermes] AOSP Rom V3 By MDSTEAM for Redmi Note 2 - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum ΔΕΝ ειναι MIUI αλλά AOSP (open project etc). Με ενδιαφεριε μονο κατι σε miui αλαλ ηθελα να δω τι εχει κανει ο τυπος.Δεν εχει πολλα bugs αλλα θα θελα να τονησω πως η μπαταρια του κραταει πολυ παραπανω απ αυτη που γνωριζουμε ως τωρα... Εχει μια επιλογη στις "Μπαταρια" η ο οποια λεει "εξυπνη εξικ ενεργειας" στην ουσια κανει under cl…

• Παράθεση από gkionis: “καλησπέρα . μία ερώτηση . το κινητό κάνει αρκετή ώρα να φορτίσει ενεργοποιώ πό κάπου την γρήγορη φόρτιση ? . ( από 30% να πάει στο 80% κάνει κοντά 2 ώρες ) . ευχαριστώ . έχω περασμένη την ελληνική 5.9.18” Καλησπερα φιλε.Οχι δεν υπαρχει τετοια επιλογη.Δεν κανει και πολυ λιγοτερο για να φορτισει 100% παντως.

• Παράθεση από iliili55: “Παιδιά καλημέρα και πάλι από μένα, μετά από δύο εβδομάδες χρήσης του κινητού το μόνο που παρατηρώ είναι ότι σε εφαρμογές όπως viber fb μερικές φορές ενώ έχω μηνύματα δεν μου χτυπάει το κινητό σαν ειδοποίηση, παρά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή οπότε και έρχονται τα μηνύματα. Μήπως το έχει συναντήσει κάποιος άλλος και έχει βρει λύση;” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από iliili55: “Μήπως το έχει συναντήσει κάποιος άλλος και έχει βρει λύση;” Διάβασε από εδώ => GTV 5.9.27 - To …