Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.

• Λοιπόν κατέβασα το εργαλείο ξεκλειδώματος, σταματάει στο 50% και μου γράφει: Couldn't verify device No need to unlock this device Μπήκα ξανά στο i.mi.com και εντόπισα το κινητό μου αλλά πάλι το ίδιο.

• Τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι γνωστες σαν και εσας. Τα ειχα διαβασει ολα αυτα που παραθετεις, δεν ξεκινησα κατευθειαν απο εδω, αλλα ειναι για ξεκλειδωμα με το Mi pc suite που, οπως ανεφερα πιο πανω, δεν αναγνωριζει κινητα με λειτουργικο σαν το δικο μου. Anyway τωρα τι κανω στο σημειο που εφτασα;

• Οκ, θα το κάνω λοιπόν! =============== Δεκ 17th 2016, 6:27pm =============== Το update έγινε MUI 8.1.4.0 =============== Δεκ 18th 2016, 1:08am =============== Τα έκανα όλα αυτά, βρήκα το κινητό μου, όλα καλά αλλά δεν βρίσκω κάποια επιλογή που να λέει "Ξεκλείδωμα του τηλεφώνου" =============== Δεκ 18th 2016, 1:10am =============== έχει μόνο επιλογές στο κάτω μέρος της σελίδας που λένε: Locate Device - Noise - Lost Mode - Wipe Device

• Για ποιο λόγο να κάνω update, δε θα αλλάξω ROM μετά;

• Τώρα με μπέρδεψες, μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα; Από ότι κατάλαβα εννοείς να κάνω το update που μου προτείνει;

• Παράθεση από demakhs: “δεν χρειάζεται το mi pc suite για να ξεκλειδώσεις τον bootloader!! Μόνο τους οδηγούς που περνάει χρειάζεται. Screenshot ή Miui version από το about phone στις ρυθμίσεις ρίξε κ φροντισε κ για τα παρακάτω: 1 ) να χεις ενεργοποιήσει το usb debugging 2 ) να έχεις ολοκληρώσει το 100% verify στοn mi account σου 3 ) να έχεις συνδεθείς από την εφαρμογή λογαριασμός mi μέσα στα εργαλεία και να ενεργοποιήσεις το find device 4 ) να συνδεθείς και στο i.mi.com και να κάνεις εύρεση συσκε…

• Καλημέρα, επειδή από ότι μου είπαν και διαπίστωσα κι εγώ, το mi pc suite, δεν αναγνωρίζει συσκευές με έκδοση marshmallow (v.6.0) πώς μπορώ να ξεκλειδώσω τον Bootloader; Άδεια και τα σχετικά έχω πάρει. Redmi Note 4

• Παράθεση από takisfrag: “Απλά δεν το φόρτωσες αυτό είναι το κινέζικο recovery ! Και όχι το TWRP Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μα αφού μου έβγαλε στο cmd ότι όλα είναι εντάξει...

• Υποθέτω ότι είναι κλειδωμένο το bootloader. Το παλικάρι που μου το πούλησε είπε ότι το είχε ξεκλειδώσει αλλά επειδή δέχθηκα την αναβάθμιση που μου έβγαλε αυτόματα μάλλον το κλείδωσα πάλι. Τα λέω σωστά;

• Παράθεση από NasDriver: “φυσικά και υπάρχει, ειδικά εάν σου το είπε αν σου έβγαλε αυτόματη αναβάθμιση έχεις ακόμα official rom, οπότε για να πας σε ελληνική πρέπει να βάλεις TWRP και μετά την Ελληνική Ρομ με αυτόν τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. ” Λοιπόν το πάλεψα το ΣΚ και τελικά έφτασα στο σημείο που κάνεις fastboot το κινητό με την εντολή adb reboot bootloader για να του περάσω το recovery. Το κινητό μπαίνει σε fastboot mode αλλά μετά από μερικά δευτε…

• Τα έκανα όλα αυτά, συνδέω το κινητό και δεν κάνει τίποτα, δεν το αναγνωρίζει καν από την εφαρμογή Mi

• Έχω προσπαθήσει με το συγκεκριμένο οδηγό αλλά μπερδεύομαι.

• Το κινητό το αγόρασα χθες μεταχειρισμένο και το παλικάρι μου είπε ότι έχει ήδη κάνει τη διαδικασία του ξεκλειδώματος. Όταν το παρέλαβα όμως μου έβγαλε μήνυμα να κάνω αναβάθμιση και δέχθηκα. Υπάρχει περίπτωση να έχει ξανακλειδωθεί;

• Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος από Αθήνα να μου περάσει Ελληνική ROM και gapps στο νέο μου Xiaomi redmi note 4 64 Giga? Έχω μπερδευτεί. Το κινητό μου έχει την ANDROID VERSION 6.0 MRA58K και MIUI VERSION: MIUI 8.1|STABLE 8.1.3.0 (MBFCNDI) Θα αμειφθεί!