Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• RE:

manikgrc - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από Leonidaspod: “Παράθεση από manikgrc: “Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από manikgrc: “Μόλις μου ήρθε 9.6.2.0 OEIMIFD Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επιτέλους 9.6 λένε ότι διορθώνει ειδοποιήσεις. Τι changelog είχε; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Optimized system performance και bug fixes Αυτά γράφει μόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την μπαταρία να μας πεις πως πάει...” Νωρίς είναι ακόμη.Θα δείξει τις επόμενες…

• Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από manikgrc: “Μόλις μου ήρθε 9.6.2.0 OEIMIFD Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επιτέλους 9.6 λένε ότι διορθώνει ειδοποιήσεις. Τι changelog είχε; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Optimized system performance και bug fixes Αυτά γράφει μόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις μου ήρθε 9.6.2.0 OEIMIFD Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από efyv2: “Παράθεση από amavroudis: “γράφεις τα sms στα ελληνικά; Έχεις σκεφτεί να περάσεις την ελληνική με το mod ώστε να στέλνεις 160/sms στα ελληνικά; Ανέβασε για αρχή ένα screenshot από το about phone να δούμε τι έκδοση φοράς. ” Δεν βλέπω να βρίσκω λύση στο θέμα αφού έχω ήδη reinstall την εφαρμογή messages δύο φορές και Παρ όλου που βάζω convert to simple στις ρυθμίσεις δεν μου το κάνει. Επειδή είμαι και λίγο άσχετη πως μπορώ να κάνω αυτό που λες; Να βάλω ελληνική με το mod; Sent f…

• Τελικά θα πάρουμε Android 7 εμείς;

• Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για ένα θεματάκι που έχω με την default εφαρμογή Μυνήματα σε global DEV 7.3.30. Όταν έρχεται μήνυμα επειδή μπαίνει μπροστά το πρόθεμα +30, δεν μου διαβάζει την επαφή καθώς τις επαφές μου τις έχω αποθηκευμένες χωρίς το πρόθεμα. Πως λύνεται το θέμα; Βέβαια χρησιμοποιώ το Handcent για SMS στο οποίο δεν υπάρχει αυτό το θέμα, οπότε δεν με πολυνοιάζει το γεγονός, απλά το σκάλιζα λίγο σήμερα το κινητό και το είδα αυτό.

• Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από daras: “Παιδιά στην 7.3.9 το wifi δεν ενεργοποιείται τι παίζει ; ” Γύρνα στην 7.3.2 να λυθούν Όλα. ” Κανένα θέμα με 7.3.9 εδώ ....

• Και μια είδηση: Η Qualcomm με software update θα υποστηρίξει και στον SD 650 μεταξύ άλλων την νέα Ευρωπαϊκή υπηρεσία GPS, το Galileo που εγκαινιάστηκε σήμερα. Galileo: Έτοιμο το δορυφορικό ευρωπαϊκό σύστημα πλοήγησης - Autoblog.gr Qualcomm Announces Broad Support for Galileo Across Snapdragon Processor and Modem Portfolios | Qualcomm

• Παράθεση από ecsalos: “τι ειναι το ΜΜ βρε παιδια??και..... ναι ναι ναι ειμαi καινουριος στα Xiaomi-a!! ” MM = Marshmallow = Android M ή Android 6

• Παράθεση από homer66: “παιδια σε ενα RN3 pro που εχω για δευτερο (πρωτο το MI MAX 4/128) ηρθε απο vickmall με την off dev που κανει αναβαθμισεις με ελληνικα κλπ αυτη τη στιγμη εχει την 6.12.1 ΒΕΤΑ δε με απασχολει να τη πειραξω σ αυτη και το εχω αφησει ετσι , ειναι καποιο mad για 160 χαρακτηρες συμβατο μαυτη ? ” Βάλε το Handcent SMS.

• Οκ από την εμπειρία μου έως τώρα: ROM θα έλεγα να το παραγγείλετε με Global Dev.Τώρα είμαι με 6.8.18 και φαίνεται σταθερότατη.Μάλλον θα παραμείνω σε αυτήν. Από την Δευτέρα μεσημέρι που το φόρτισα πρώτη φορά τώρα είμαι στο 38% με ανάμικτη χρήση και SOT σχεδόν 5 ώρες. Η μπαταρία looks good. Σήμα καλό, wifi καλό, GPS σφαίρα, οθόνη υπέροχη, κάμερα έτσι κι έτσι. Και η ερώτηση. Υπάρχει η δυνατότητα να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές π.χ. Chrome, Hangouts καθ' ότι δεν τις χρησιμοποιώ;

• Παράθεση από soulg: “@manikgrc δεν το έχω δουλέψει το Handcent. Μπορείς να επιλέξεις από ποια εκ των δυο sim θα φύγει το sms. Δηλαδή είναι συμβατό με δικάταρτες συσκευές; ” Ναι υποστηρίζει κανονικά, αν και εγώ δεν το έχω δουλέψει ποτέ με δύο SIM. Στα χαρακτηριστικά του στο Play store γράφει: >Dual SIM Support for Dual SIM devices from Asus, CyanogenMod,Huawei,Lenovo,Samsung, LG,Sony ,Alctel, Infocus, Xiaomi,and etc.

• Παράθεση από soulg: “@demakhs Χρησιμοποιώ σίγουρα το swiftkey με εγκατεστημένα τα ελληνικά, παραθέτω screen shot. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17983/ δοκίμασα και χωρίς τόνους γράφοντας εγώ ολόκληρη την λέξη... τζίφος ” Εγώ χρησιμοποιώ το Handcent από ανέκαθεν σε όλα μου τα android.

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από geoanto555: “Συμφωνώ Χρήστο για την φόρτιση. Και εγώ αποφεύγω να φορτίζω με θήκη... Ειδικά τις πολύ ζεστές μέρες. ” Έξω απο την θήκη και με την πλάτη να ακουμπάει στο πάτωμα (πλακάκι). Μέχρι να φορτίσει...6-8 πλακάκια 40χ40 γύρω-γύρω τα κάνει πυρότουβλα... Αλλά η συσκευή φορτίζει "δροσερή" ” Οπότε είναι γενικό το πρόβλημα ότι καίει κατά την φόρτιση. Χμμμ λογικά δεν την παλεύει ο φορτιστής. Το Meizu M2 Note που είχα πριν με 3100 μπαταρία και 3Α φορτιστή ποτέ …

• Καλησπέρα! Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα το πρωϊ το κινητό. Παραγγελία από vickmall Eu warehouse Πέμπτη 18-8, οπότε ήρθε σε 3 εργάσιμες. Εντάξει το πλήρωσα κάτι παραπάνω αλλά δεν είχα κινητό. Αλήθεια από που έρχεται, ξέρει κανείς;Από Θεσσαλονίκη βλέπω και απεστάλη. Έχει η Xiaomi κάποια αποθήκη εκεί; Το παράγγειλα με Global Dev και ήρθε με 6.8.11 όπου έγινε κατ' ευθείαν αναβάθμιση σε 6.8.18 πάλι Global Dev και έχω μείνει με αυτή προς το παρόν για να δω τι λέει. Σε σχέση με την GTV 6.8.18 εκτός των ελ…

• Από ότι φαίνεται έχουμε το πρώτο port της MIUI 8 - 6.8.18 Global Beta MM από το Special Edition (kate) για το kenzo. [MIUI Device Team][Ported] MIUI 8 Global 6.8.18 MM Beta - RN3 Pro (Snapdragon) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Καλησπέρα κι από μένα. Νέο μέλος και αύριο παραγγέλνω το RN3 pro μάλλον από Vickmall (eu warehouse). Μιας και πούλησα το Meizu M2 Note σήμερα και είμαι με ένα ZTE blade (1st gen με CM 10.1 4.2.2 KonstaKANG για όσους θυμούνται ), δεν μπορώ να περιμένω 15-20 μέρες να έρθει από τα άλλα καταστήματα οπότε, παρ' όλο που είναι πιο ακριβό θα το παραγγείλω από κει. Τώρα ήθελα να ρωτήσω. Παρ' όλο που στον οδηγό γράφει να το παραγγείλουμε με official CN DEV, βλέπω και το vickmall δίνει επιλογή για official…

• Καλώς σας βρήκα. Νίκος από Ηράκλειο Κρήτης. Μελλοντικός κάτοχος Redmi Note 3 Pro, είμαι στην φάση του διαβάσματος.