Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Με snapdragon, το είχαμε ξεκλειδώσει, περάσαμε μια δική σας και τώρα είπε ο φίλος να πάει στην μαμά ρομ!!!
-
Καλησπέρα παίδες το παλεύω σε ένα νοτε 3 και μου βγάζει Ακαθόριστο σφάλμα (0Χ080004005: FAILED (remote: Critical partition flashing is not allowed)) Τι κάνω????
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, είχα βάλει παλιά μια stable rom δικιά σας σε ένα νοτε 3 προ, ενός φίλου, θέλει τώρα να να περάσουμε μια άλλη και σκέφτομαι να του βάλω την official ώστε να μην με ζαλίζει συνεχώς, θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό???
-
+ μερικά vote από εμένα (δεν είχα γράψει εδώ) bill987
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο λάθος είναι δικό μου, επειδή το κινητό το είχα πάρει για έναν ξαδερφό μου, όταν έκανα την παραγγελία και περιμέναμε να έρθει, έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα με τα δικά μου στοιχεία! Ήθελε αυτά...... Μου ήρθε φλασιά το πρωί που πήγαινα στη δουλειά!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίδες!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spideman3: “Αλλιώς factory reset και περνάς το δικό σου account νομίζω ας απαντήσουν τα παιδιά από διαχείριση sait ” Αν ο λογαριασμός δεν είναι δικός του δεν νομίζω να μπορεί να το περάσει αυτό..Ας δοκιμάσει βέβαια αυτό που του λες.. edit: ψάξε μηπως είναι δικός σου ο λογαριασμός. Αν δεν είναι δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. ” Δηλαδή τι?? Αχρηστεύτηκε το τηλέφωνο?? Πες ότι είναι δικός μου και τον έχω ξεχάσει , δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση κωδικού ή του…
-
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από bill987: “Παράθεση από geoanto555: “Κάνε σύνδεση και στα 2 με αριθμό τηλεφώνου.. +3069******* Άστο λίγο να συγχρονίσει και μετά μπες σε fastboot ” Τι εννοείς ???Συνδέεται στο ίντερνετ και ζητάει κωδικό για σύνδεση στο mi account, βάζω τον κωδικό μου και τίποτα, κοιτάω τον αριθμό που λέει 160****** 502 και βλέπω τον δικό μου που τελειώνει σε 510, στον υπολογιστή μου μπαίνω κανονικά στο mi account!! ” Αν συνδέεται με τον 160.....502 κάνε sing out και θα σε δώσ…
-
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάνε σύνδεση και στα 2 με αριθμό τηλεφώνου.. +3069******* Άστο λίγο να συγχρονίσει και μετά μπες σε fastboot ” Τι εννοείς ??? Συνδέεται στο ίντερνετ και ζητάει κωδικό για σύνδεση στο mi account, βάζω τον κωδικό μου και τίποτα, κοιτάω τον αριθμό που λέει 160****** 502 και βλέπω τον δικό μου που τελειώνει σε 510, στον υπολογιστή μου μπαίνω κανονικά στο mi account!!
-
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟχι καινούργιο, το ξεκλείδωσα και φλασαρα την ελληνική stable 7αρα, σήμερα μου ήρθε να πάω στην 8αρα, που να μην πήγαινα... Μήπως επειδή δεν έκανα την διαδικασία που λέει ο οδηγός για πέρασμα πρώτα της άλλης ρομ και μετά την 8αρα;; Φταίει αυτό;;
-
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαίδες ακουλήθησα την διαδικασία και μόλις συνδέεται στο ίντερνετ δεν ξεκλειδώνει το mi account, δεν μπορώ να συνεχίσω για τίποτα! Δεν είναι τα στοιχεία μου αυτά που εμφανίζει.... Έκανα κάτι λάθος ???
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, μάλλον έκανα βλακεία, έκανα τώρα την αίτηση (για λογαριασμό φίλου, που έχω μπλέξει...) αλλά το κινητό δεν το έχουμε παραγγείλει ακόμα, μέσα στην εβδομάδα θα το κάνουμε, για πόσο καιρό θα ισχύει ο κωδικός ξεκλειδώματος όταν με το καλό μου τον στείλουν???
-
Καλημέρα σας, έχω στα χέρια μου ένα redmi 3 pro και προσπαθώ να δώ αν είναι κλειδωμένος ο bootloader, πατάω power & +,μου βγάζει ένα πίνακα όπου τα μισά είναι κινέζικα και τα άλλα 3 γράφουν fastboot - recovery - dowloand, πατάω fastboot και δεν κάνει τίποτα, πατάω recovery και μου βγάζει να το συνδσω με τον υπολογιστή, τι γίνεται?? edit, βλακεία μου, & - θέλει...... sorry!