Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 377.
-
Στη σελιδα μου με κινεζοκουπονα που υπαρχει στην υπογραφη μου υπαρχει σημερινο κουπονι που ριχνει την τιμη του Xiaomi Mi A1 απο 185 μεχρι 190 ευρω αναλογα το χρωμα μαζι με τα μεταφορικα με Priority Direct Mail!!! Απλα ενημερωτικα για οποιον ψαχνει τιμαρα στο συγκεκριμενο!!! Δεν ειναι υποχρεωτικο για κανενα να χρησιμοποιησει τα λινκς συνεργατη μου.....αν ενδιαφερεται και δε γουσταρει παιρνει το κουπονι και αντε γεια!!!
-
Το πιο παλιό από τα τρία και ίσως και το μεγαλύτερο η μέσα στα μεγαλύτερα καταστήματα γενικότερα του Aliexpress είναι το Hong Kong Goldway το οποίο όμως έχει στα περισσότερα προϊόντα ελαφρώς τσιμπημένες τιμές σε σχέση με τα άλλα δυο!! Όμως και τα άλλα δυο είναι δοκιμασμένα και εξίσου αξιόπιστα!! 1) Hong Kong Goldway Link: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 2) Xiaomi Mi Store Link: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 3) Mi Global Store Link: Buy …
-
Επισης κατι αλλο προς βοηθεια ολων εδω........ Υπαρχουν πλεον 3 καταστηματα στο aliexpress με προιοντα xiaomi που στελνουν με dhl (χρεωση 20 ευρω) μεσω αγγλιας με ασφαλεια και με παραδοση απο 7-10 μερες απο την στιγμη που λαμβανει το δεμα η dhl. Tα εχω δοκιμασει προσωπικα και τα τρια. Τα προιοντα που πουλανε τα εχουν σε στοκ και συνηθως τα δινουν σε δυο μερες μαξ. Οι τιμες τους σε καποια προιοντα ειναι ιδιες με τα δυο μεγαλα και σε καποια αλλα κανενα 20αρικο παραπανω το οποιο ομως αξιζει αν σκεφ…
-
Θα το κανουν μπρο αλλα γενικα απο αρχες σεπτεμβρη και μετα το πραγμα στο gear εχει χαλασει γενικα....... Τα ειπαμε και χθες!! Πολλες καθυστερησεις και σε dispatch και σε παραδοση με αποτελεσμα πολλες ακυρωσεις!! Το bang απο την αλλη απο οτι βλεπω στις παραγγελιες που γινονται με τα link μου παει σφαιρα με μ.ο. dispatch 24-48h!!! Αυτο βεβαια τον επομενο μηνα μπορει να αλλαξει ποιος ξερει.....παντως αυτη την εποχη το gear δε τα λεει καθολου καλα!!!
-
Για να μην λεμε πολλα και επειδη κανω παρα πολλες αγορες μηνιαιως και εχω δει πολλα.....το customer service του banggood ειδικα τον τελευταιο χρονο (παλιοτερα ειχε θεματακια) δεν παιζεται!!! Το κορυφαιο σε κινεζομαγαζο με διαφορα.......τοσο που μπορεις να πεις οτι εχει ξεφυγει απο την κινεζοεξυπηρετηση και εχει περασει σε αλλο λεβελ!! Δεν κολλανε γενικα αν τους αποδειξεις οτι εχουν κανει κατι λαθος η οτι καποιο προιον εχει θεμα χωρις να φταις εσυ σε αποζημιώνουν αμεσως και χωρις καμια ταλαιπωρια…
-
@vrs5 Δεν το γράφει κάπου φίλε.....εγώ τον Ιούνιο παρήγγειλα ένα mi6 και έκανε γύρω στις 30 μέρες να έρθει......μετά από 14 εργάσιμες τους έστειλα Μάιλ ρωτώντας τους τι γίνεται και μου απάντησαν ότι μου επιστρέφουν τα μεταφορικά του priority χωρίς να το ζητήσω!!!! Οπότε θεωρώ ότι σε όποιον υπάρχει καθυστέρηση κάνουν το ίδιο! @billfot ναι!!
-
@billfot Αδερφέ χωρίς να την έχω την συσκευή (τώρα την παρήγγειλα) σε μπαταρία δεν νομίζω να έχει η μόνη διαφορά είναι το 1gb ram παραπάνω!! Είχα ομως το redmi 4 prime με τα ίδια σπεκς (625 με 3gb ram) και 5αρα οθόνη και ήταν τέρας απο πλευράς μπαταρίας....δύο μέρες γεμάτες με φουλ χρήση!! Σε επιδόσεις σίγουρα λόγω του ενός γιγα ραμ παραπάνω θα είναι ελαφρώς πιο άνετο και σβέλτο!!
-
@zt654 Και εδώ έχει φίλε μου καμία 30αρια μαγαζιά η acs......δε ξέρω γιατί πάντως βγάζει μεταφορικά!! @doctor13 Όχι κανένα θέμα και από honk kong κανονικά έχει priority το banggood χωρίς κανένα προβλήμα!! Επίσης στο banggood αν αργήσει πάνω από μια μέρα από τις 12 εργάσιμες που δίνουν στο priority σου επιστρέφουν τα μεταφορικά χωρίς δεύτερη κουβέντα!!