Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 377.
-
@Bodai Ναι θα μπορουσαμε να κινηθουμε συντονισμενα........ απλα ειμαστε δυο κατηγοριες....αυτοι που τους εστειλε καλωδια.....δηλαδη κατι τους εστειλε.....και εμεις που δεν μας εστειλε καν τρακινγκ ναμπερ δηλαδη δεν μας εστειλε τιποτα!!! Εγω που ανηκω στην δευτερη κατηγορια (παρηγγειλα 18/5) λεω να περιμενω ακομα 3-4 μερες πριν απευθυνθω στο paypal!!!
-
@yliko Μα γιατι αδερφε μου το ανοιγετε και το ξανανοιγετε το θεμα με το eglobalcentral και εμενα?? Δεν μιλησα ποτε περι φερεγγυοτητας εγω για το συγκεκριμενο καταστημα (οτι παρηγγειλα το παρελαβα).....το θεμα μου εμενα (που μπορει να μην ισχυει για αλλους και το σεβομαι) ειναι θεμα επικοινωνιας και συμπεριφορες.....Ξαναλεω προς εμενα και με βαση την δικη μου εμπειρια και οχι αλλων!!! Τα εχω πει και ξαναπει και η αποψη μου δεν αλλαζει....παρακαλω πολυ σεβαστειτε την!!!
-
Παράθεση από OMAN: “Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το refund στο PayPal για την περίπτωση του DuangTop? Δεν βρίσκω λόγο να περιμένω άλλο, είναι καταφανής η περίπτωση. ” Λοιπον επειδη ειμαι και εγω απο τους τελευταιους που παρηγγειλαν και δεν εχω ουτε εγω τρακ.......dispute Θα ανοιξω κατα τις 5 Ιουνιου και claim μετα τις 10!!! Εχω παραγγειλει και με dhl εγω!!! Σε συμβουλευω ακομα και αν πλεον ειναι καταφανεστατη η απατη και επεσε και το σιτε......να περιμενεις τουλαχιστον 20-25 μερες πριν κανει…
-
Παράθεση από doctor13: “καλημερα Εγώ χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γιατί σίγουρα δεν με πίεσε κάποιος να προχωρήσω στην παραγγελία & μετά από 4 περίπου χρόνια που κάνω αγορές την πάτησα . Σίγουρα για να κάνεις απάτες πρέπει να είσαι έξυπνος . Απλά εάν θυμάμαι καλά το παιδί που το πρότεινε & ξεκινήσε το θέμα ανέφερε ότι είχε παραγγείλει παλιότερα & ήταν όλα μια χαρά . Έχει κάνει & τώρα ο ίδιος νέα παραγγελία . Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου αλλά εάν δεν ήταν ο ίδιος εγώ δεν θα είχα πρ…
-
Παράθεση από geomos: “Όσοι περιμένετε παραλαβή απο το συγκεκριμένο καταστημα φαντάζομαι έχετε λάβει mail και απο τον duang και απο το PayPal. Έχει περιγραφή του προϊόντος και στα 2? ” Εχει καμία σημασία ειδικά για αυτούς που δεν έχει στείλει τίποτα??? Αλλά ακόμα και για τους υπόλοιπους δεν νομίζω να παίξει κανένα ρόλο μετά από 100 claim!!!
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Red21: “@makis1024 Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο αλλα οταν εχεις πληρωσει shipping με dhl εχουν περασει 15 μερες και δεν εχεις καν τρακ, ουτε σου απανταει ο πωλητης σε κανενα μυνημα σου να σου δωσει εξηγησεις........κανεις dispute και το κερδιζεις γιατι πολυ απλα θα επρεπε να εχεις παραλαβει!!! ” Ωραία με το που βλέπει το eshop το dispute σου δίνει tracking εσύ παραλαμβάνεις κανονικά κλείνει το dispute και μετά από δύο εβδομάδες έχει πρόβλημα το κινητό, τι …