Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 65.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

cableguy - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από Reignman: “Καλησπέρα σε όλους! Κάνοντας αρκετή χρήση του κινητού μου (ομιλία, ίντερνετ και κάποια παιχνίδια ) διαπίστωσα πως η μπαταρία μου διαρκούσε για περίπου οκτώ ώρες. Κάτι που συχνά με έφερνε σε δυσκολη θεση μια και έπρεπε να ψάχνω για φορτιστη. Πριν λιγες μέρες κοιτώντας τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στο παλιο μου κινητό, βρήκα και μια που χρησιμοποιουσα για υπερχρονισμό. Έτσι διαπιστωσα πως η ελάχιστη συχνότητα λειτουργιας μπορούσε να πεσει στα 384 MHz.. Αποτελεσμα ; Μ…

Μήνυμα

Παράθεση από morph: “Παράθεση από creativ7: “Το 3.9.13 δεν είναι kernel αλλά ROM. Το JLB 21.0 είναι η ονομασία της stable version που κάνει αναβάθμιση 1 φορά τον μήνα. Το 3.9.13 είναι η developer version με τα εβδομαδιαία updates. Το backup δεν έχει κανένα νόημα. Επίσης να ξέρεις το recovery της συσκευής δεν είναι CWM αλλά το Mi recovery. Θα βάλεις μόνο το multi language. Θα βάλεις στην κάρτα την ROM με ονομασία όπως είπες update.zip και θα κάνεις wipe κλπ και μετά install. Το Mi flash άστο. Αν …

Μήνυμα

Παράθεση από GoraZ: “Παιδιά η συσκευή από σήμα τι λέει? Γιατί στη τωρινή μου συσκευή (xperia mini pro) σε συνδυασμο με τη Cosmote σπάνια έχω καλο σήμα! Το 3G είναι γρήγορο?” Μια χαρά είναι και έχω cosmote. Ακριβός τα ίδια με τις άλλες συσκευές

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Χτες βραδυ, μετα απο μερικα ρακι παραπανω, το κινητο εφαγε την πρωτη του τουμπα σε πλακακι, απο το υψος του τραπεζιου... Περα απο καποια (ουσιαστικα αορατα) τσιγκισματα στην κατω δεξια γωνια κανενα αλλο προβλημα δεν εχει προκυψει! Η οθονη ακομα αψογη και αθραυστη. Δεν του εχω βαλει κανενα μεσο προστασιας.” ει φάει άπειρες τούμπες και εμανα και το κινήτο δε μασάει..... η μόνη χαζομάρα είναι ότι απέκτησε κάποια χτυπήματα γύρω γύρω......ευτυχώς όμως ήρθε η θήκη του..... Εννοε…

Μήνυμα

Παράθεση: “Μια χαρά. Το φόρτισα χθες στις 23.30 περίπου και τώρα είμαι στο 76.” Τελικά τι έγινε με το τελωνείο? Πόσο σε χρέωσαν? Sent from my MI 2S using Tapatalk 2

Μήνυμα

Παράθεση: “Όταν κάνετε update μέσα από το cmw με το zip που κατεβάζει αυτόματα το σύστημα σας το ολοκληρώνει κανονικά; Γιατί ΠΑΝΤΑ μου πετάει error. Σε κάθε αναβάθμιση...” Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιείς cmw σε mi2? Γιατί κάνεις xiaomi κινητό update με ClockworkMod είναι λάθος.... Για αυτό ίσως σου πετάει error. Sent from my MI 2S using Tapatalk 2

Μήνυμα

Παράθεση: “Παράθεση: “Οταν βαζουμε νεα rom σε xiaomi mi2s με Multilanguage πακέτο κανουμε και wipe&reset ? Διαγραφονται τπτ επαφες και αλλες ρυθμισεις δικες μου ?” Οχι δε χρειαζεται να κανεις wipe εκτος βεβαια αν εχει πολυ ποιο παλια εκδοση. Ποια εχεις? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” Παράθεση: “Στην ελληνική ρομ σας βγάζει κάποια πράγματα στα αγγλικά ή μόνο σε εμένα; Δεν είναι τελειωμένη;” Ναι ισχύει. Αλλά είναι πολύ λιγες οι περιπτώσεις που θα το συναντησεις. Ο λόγος είνα…

• Σε ευχαριστούμε!

cableguy - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Εγινε το update! Αλλά πάλι δεν υποστηρίζεται ο ελληνικός ορθογράφος φιν!!!!!! Υ.Γ. Multilaguage εδωκαι εδώ. [nfo]Είναι multilanguage για τις Mi-2/2S συσκευές...[/nfo]

• Τρέχω να την βάλω!!!! Sent from my SGP321 using Tapatalk 4 Beta

• Καλώς σας βρήκα

cableguy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σε Καλωσορίζούμε καΙ εγώ με την σειρά μου και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ότι χρειαστείς μπορείς να κάνεις πμ για να σε βοηθήσουμε. Καλή διαμονή Sent from my SGP321 using Tapatalk 4 Beta

Μήνυμα

Παράθεση: “Παράθεση από MIUI_ART: “Καλορίζικα !!!” Σ'ευχαριστώ πολύ! Με έχει ξετρελάνει η συσκευή ως τώρα... Ελπίζω να μην με απογοητεύσει κάπου... Ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω είναι να μπω σε recovery... Κρατάω πατημένα τα κουμπιά του "power on" και "volume up" και αναβοσβήνει διαρκώς (εμφανίζεται το MI και κάνει επανεκκίνηση). Καμιά ιδέα για το τί κάνω λάθος..; Υ.Γ. Βρήκα πως δεν θέλει παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων, οπότε όλα καλά... :)” Καλησπέρα σε όλους και καλοριζικα-καλως ήρθατε στην …

Μήνυμα

Παράθεση: “Οταν βαζουμε νεα rom σε xiaomi mi2s με Multilanguage πακέτο κανουμε και wipe&reset ? Διαγραφονται τπτ επαφες και αλλες ρυθμισεις δικες μου ?” Οχι δε χρειαζεται να κανεις wipe εκτος βεβαια αν εχει πολυ ποιο παλια εκδοση. Ποια εχεις? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Xperia Z

cableguy - - SONY / SONY ERICSSON

Μήνυμα

Παράθεση: “Καλησπέρα, Ακόμη δεν υποστηρίζεται η συσκευή σου. On the road using my HOX” Ούτε για ταμλετ??? come on! :p Sent from my SGP321 using Tapatalk 2

• α ρε xiaomi προτεστάντισσα είναι η δευτερη+τρίτη συσκευή που βγάζει..... η πρώτη ήταν το Ταμπλετ Ζ.

Μήνυμα

Παράθεση: “Παράθεση από cableguy: “Παράθεση από ninjatunes;4736370: “Παρακάτω ανακοινώνω τα αποτελέσματα του ελέγχου που έγιναν σε 5 κινητά Xiaomi m2s Κλήση σε:1004 mW/m2 κοκκινο Κλήση από:1076 mW/m2 κοκκινο Sony Xperia E15i Κλήση σε:1592 mW/m2 κοκκινο Sony Xperia mini Κλήση σε:1076 mW/m2 κοκκινο HTC One S Κλήση σε: πορτοκαλι Iphone 4s Κλήση σε:1264mW/m2 κοκκινο Το μεγαλυτερο είναι και χειρότερο” Tapatalk 2” Πραγμα που σημαινει να φανταστω οτι το επιχειρημα "μην παρεις κινεζικο κινητο, θα ψηθει …

• Βοηθεια για αγορα Tablet

cableguy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα(μερα) σε ολοι την ομαδα! Θα ηθελ την αποψη σας στο παρακατω.... Με ενδιαφερει αρκετα να παρω μια ταμπλετα (δουλεια-διασκεδαση). Το ερωτημα μου ειναι το εξης Κινεζικο ή brand name? Η διαφορα τους ειναι μολις 300€ Βασικα ειμαι αναμεσα σε cube-pipo-experia z-n8000. Καλημερες!!! Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Προβλήματα Συσκευής Mi-2S

Μήνυμα

Τελικα μια χαρα ειναι το wifi του κινητου το απ ειχε προβλημα ειδα το ιδιο προβλημα με το λαπτοπ μου.... Ουφ ξεαγχωθηκα :). Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μήνυμα

Παράθεση από ninjatunes;4736370: “Παρακάτω ανακοινώνω τα αποτελέσματα του ελέγχου που έγιναν σε 5 κινητά Xiaomi m2s Κλήση σε:1004 mW/m2 [COLOR="Red"]κοκκινο[/COLOR] Κλήση από:1076 mW/m2 [COLOR="red"]κοκκινο[/COLOR] Sony Xperia E15i Κλήση σε:1592 mW/m2 [COLOR="Red"]κοκκινο[/COLOR] Sony Xperia mini Κλήση σε:1076 mW/m2 [COLOR="red"]κοκκινο[/COLOR] HTC One S Κλήση σε: [COLOR="Orange"]πορτοκαλι[/COLOR] Iphone 4s Κλήση σε:1264mW/m2 [COLOR="red"]κοκκινο[/COLOR] Το μεγαλυτερο είναι και χειρότερο” Tapata…

Μήνυμα

Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ορθογραφο χωρις ομως να κατεβασω αλλο app για keyboard.....? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Προβλήματα Συσκευής Mi-2S

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους Εχω παρατηρήσει 2 προβληματάκια της συσκευής .... για πείτε τις εμπειρίες σας και εσείς. :geek: ... Α) Μετά από καμιά ώρα gaming η οθόνη μπροστά ψιλό βράζει.... Β) Randomly disconnect απο το access point. Βέβαια δεν έχω παρατηρήσει όταν είμαι στο ίδιο δωμάτιο που βρίσκετε το access point. (Μπορεί να φταίει και το WPA2 το έχω συναντήσει σε αρκετές παλαιότερες όμως συσκευές :ugeek: ).