Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Αγορα απο Ταιβαν
Bobo25 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΟπως εγραψα σε ενα αλλο νημα βρισκομαι ταιβαν (για 4 μερες ακομα) και επειδη δεν εχω το χρονο να το ψαξω πολυ θελω τα φωτα σας. Για το ΜΙ 8 κοιταζω για "GLOBAL VERSION/EDITION)? Kαι επειδη η συνεννοηση ειναι λιγο δυσκολη μαζι τους πως θα μπορεσω να δω ποια εκδοση ειναι.Εχουν τα κινητα στα γνωστα stands οποτε μπορω να μπω στα μενου του τηλεφωνου,επισης το κουτι θα γραφει τιποτα απ'εξω σε περιπτωση που αλλο κινητο εχουν στα stands και αλλο κινητο στα κουτια? Ευχαριστω
-
Αγορα κινητου απο Taiwan
Bobo25 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔηλαδη αν το παρω απο εδω και γινει κατι δεν θα μπορω να κανω τιποτα, αλλα αν το παρω απο κινεζομαγαζο τουλαχιστον θα μπορω να το στειλω πισω?
-
Αγορα κινητου απο Taiwan
Bobo25 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την εγγυηση ξερουμε τι γινεται, επειδη θα ειναι αγορασμενο στην Ταιβαν θα με καλυψει αν χρειαστει στη Ευρωπη?
-
Αγορα κινητου απο Taiwan
Bobo25 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα μπορω να το λειτουργησω απ΄ευθειας η θα πρεπει να του κανω μετατροπες (ROM,Google play κτλπ)? Ειναι multilanguage?
-
Αγορα κινητου απο Taiwan
Bobo25 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαEπειδη βρισκομαι στην Taiwan και μπορω να παρω κινητο σε καλη τιμη και duty free, τι θα πρεπει να προσεξω στη συσκευη? Βασικα ενδιαφερομαι για το pocophone F1. Να το παρω απο εδω η να το παραγγειλω απο κινεζομαγαζο οταν επιστρεψω. Θα εχουν διαφορα οι συσκευες? Ευχαριστω
-
Αναβαθμιση
ΜήνυμαΑν βαλω πρωτα τη μια και μετα την αλλη το γλυτωνω το fr?
-
Αναβαθμιση
ΜήνυμαΜια γρηγορη ερωτηση. Για να αναβαθμισω απο 8.2.4 XTRV stable σε 8.5.3 stable θα πρεπει να βαλω πρωτα την 8.5.2 η παω απευθειας στην 8.5.3.Factory reset χρειαζεται?
-
MI5s
ΜήνυμαEγω μολις ξεκλειδωσα με μαυρο πρασινο.
-
Ετοιμα ολα,Τεταρτη θα εχω και το καλωδιο για να το σφαξω .Αυτο που με προβληματιζει (για την ωρα)ειναι το μηνυμα που μου βγαζει οταν παω να κανω unlock και φοβαμαι μην εχω προβλημα οταν θα ειμαι με την κινεζικη.Το path που μου δινει δεν υπαρχει, αλλο κινητο δεν εχω στο account εγκριση εχω παρει κανονικα.Το μονο που δεν ξερω αν παιζει ρολο ειναι οτι δεν του εχω βαλει ακομα sim γιατι θελει κοψιμο και δεν θελω να την κοψω ακομα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36084/
-
Ελεος ρε παιδια Απλα εννοω οτι πρεπει να βρω πως φτιαχνεται ενα καλωδιο, αντε και το εφτιαξα.Μετα πρεπει να προσπαθήσω να βάλω το κινητό σε ---> edl mode (δεν εχω ιδεα).μετα να κανω flash μια chinese Rom (πρεπει να βρω μια).Την αιτηση για ξεκλειδωμα την εκανα ολα οκ αλλα οταν παταω unlock μου βγαζει (current account is not bound to this device) παρολο που τα εχω κανει σωστα μεχρι εκει και η αιτηση εχει εγκρηθει και για την ωρα εχω κολλησει εκει.