Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Μπήκε ήδη στο mi5, για την ώρα όλα φυσιολογικά φαίνονται. Ευχαριστούμε ξανά gkalen Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
@gkalen ελπιζω να σε βολευει αυτο το λινκ για το build.prop του mi5 Sendspace.com Mobile File
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “Παράθεση από galeanatur: “ Κατεβάζω και εγώ τώρα του gemini, για να δούμε.. ” Το pro έχεις; Γιατί για την απλή έκδοση με τα 3gb δεν έχει ανέβει ακόμα... Μιλάω για το BuildFix” Το 3/64 έχω, θα περιμένω και εγώ το clean zip πριν προχωρήσω Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “@gkalen Σχετικα με Gemini, το BuildFix για 3gb είναι το αντίστοιχο Clean zip που περνούσαμε μέχρι χτες; Επειδή είμαι στη φάση να περάσω τη rom, να την περάσω και να τρέξω το BuildFix όταν θα ανέβει; Ή να περιμένω για να το τρέξω αμέσως μετά την εγκατάσταση της νέας rom; Μιλάω για Clean Install σε Mi5 φίλου” Νομίζω είχε αναφέρει την προηγούμενη βδομάδα ότι κάθε βδομάδα θα είναι διαφορετικό clean zip για το 3gb ram.Μπορεί να κάνω και λάθος. Κατεβάζω και εγώ τώρα του gemini, γ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@galeanatur Να βάλεις και BuildFix για 3g ram , το'χεις δει κι αυτό πιστεύω .. Για το power menu , δεν έχω βρει ακόμα από που αλλάζει σε MarshMallow , ελπίζω από βδομάδα να έχω λίγο χρόνο να το ψαξω περισσότερο ..” Το έχω βάλει και συμπεριφέρεται άψογα το κινητό από θέμα ραμ!! Εντάξει λεπτομέρεια είναι το άλλο, ήδη έβαλα εφαρμογή για αυτή την δουλειά Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Εκανα την μεταβαση σε Μι5 3/64 απο Mi note pro, ηδη κατεβαινει να μπει η gkalen rom. Απολυτα ευχαριστημενος απο την προηγουμενη συσκευη,σε ακολουθω και εδω :)” Την έβαλα ήδη και όλα καλά όπως άλλωστε περίμενα. Μόνη παρατήρηση ότι δεν υπάρχει ή επιλογή reboot to recovery που βόλευε πολύ στην ρομ του Leo που είχα πριν Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Εκανα την μεταβαση σε Μι5 3/64 απο Mi note pro, ηδη κατεβαινει να μπει η gkalen rom. Απολυτα ευχαριστημενος απο την προηγουμενη συσκευη,σε ακολουθω και εδω
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από spideman3: “ @galeanatur Κάτι δεν έχει πάει καλά στη περίπτωση σου με το supersu .. Αν αναβαθμισες από το playstore την εφαρμογή και το su binary τότε θα'χεις πρόβλημα , πας για Clean install αλλιώς δεν διορθώνεται .. Ίσως έχεις μία ελπίδα , αν σβησεις τ'αρχεια ή φακέλους από τα ... 1. system/bin/ .. σβήνεις το φάκελο .ext 2. system/etc/ .. σβήνεις το install_recovery.sh 3. system/xbin/ .. σβήνεις τα , daemonsu , supolicy και su Αφου τα σβησεις , κάνεις απεγκατ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από karasarinis: “Καλημερα...Πέρασα κι εγώ την τελευταία 6.8.4 πάνω από την προηγουμενη και μου κρασαρει η εφαρμογή gmail. Δεν ανοίγει καθόλου...Όλα αυτά σε Mi Note Pro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το βγάλω πάλι , είχε παρατηρηθεί το ίδιο πρόβλημα και παλιότερα αλλά είπα να το ξαναβαλω στη ρομ αλλά τελικά κάτι δεν αρέσει στο MiNotePro με το Gmail ... Πήγαινε στο system/app/ με root explorer και σβησε το φάκελο com.google.android.gm-…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έβαλε κανείς σας την ρομ του @gkalen , την τελευταία? Χωρίς να έχω δοκιμάσει πριν την δικιά μας, δοκίμασα να βάλω σήμερα του gkalen και κόλλησε στο Mi.” Εγώ Την έβαλα χθες, όλα καλά το λίγο που την δούλεψα. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@spideman3[/url] Το ρημαδι , έπεσαν τα uploads στα Cancro και Leo , αλλιώς θα τα είχατε .. Σε λίγο τ'ανεβαζω πάλι από το τηλ.. , πάω δουλειά και θα τ'ανεβασω απο'κει μέσω του τηλ...” Το λινκ για το Leo στο ποστ #2188 Δεν ισχύει ? Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.28] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαMpdecision at work5a1c6f894a812c869f39bb34b6202752.jpg Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amalag: “Δεν θέλω να είμαι βιαστικός, αλλά έως τώρα τουλάχιστον, έχω την αίσθηση ότι αυτή η αναβάθμιση πάει πολύ καλά και θα είναι η καλύτερη που έχω κάνει έως τώρα. Το κινητό πετάει, και φαίνεται να έχει την καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Για να δούμε τις επόμενες ημέρες...” Αν και πολύ νωρίς, νομίζω θα συμφωνήσω και εγώ για το mi note pro μου.Για να δούμε τις επόμενες μέρες... Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alxdjo: “ Edit: Για όποιον το θέλει testaρισμένο σε Redmi 3 μόνο έκανα attach ένα δικό μου μαγείρεμα που αφέρει σχεδόν όλα τα stock apps. Κυρίως το έφτιαξα για μένα να το περνάω μετά από κάθε Rom Update To Zip το τρέχουμε στο TWRP όπως περνάμε την Rom Αφαιρεί από το σύστημα: - Bug Report - Calculator - Cloud Print - Email - Miui Compass - Miui Scanner - Miui Video - Notes - Sound Recorder - Backup - BackupRestoreConfirmation - Browser - Calendar - Contacts - GoogleFeedback - GoogleO…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AbyssD: “Παιδια υπαρχει περιπτωση καποιος να μου στειλει απο το κινητο του το Antutu version 6.1.4? Εχω ρωτησει και στο θεμα Antutu Score αλλα δεν πηρα απαντηση.. Ο λογος που το ζηταω ειναι επειδη βλεπω πολλους χρηστες Mi Note Pro να βγαζουν παραπανω Score με αυτη την εκδοση και θελω να μου λυθει η περιεργεια.. Εγω βγαζω 55-60Κ λες και εχω κανενα redmi note 3..” AnTuTu Benchmark 6.1.4 APK Download by AnTuTu - APKMirror Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο !! Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
Παράθεση από Perarg: “@galeanatur Όχι... ” Παραξενο γιατι μου το κανει στις δυο τελευταιες ρομ...παιζει να το εκανε και σε προηγουμενες βασικα αλλα να το παρατηρησα τωρα. Σιγουρα καποια ρυθμιση ειναι αλλα δεν ξερω που να ψαξω..
-
μπορει καποιος να δοκιμασει κατι, αν κανετε 3πλο tap στην οθονη(πχ στην homescreen,αλλα νομιζω και οπουδηποτε), σας εμφανιζει ενα μπλε πλαισιο γυρω γυρω απο την οθονη και κανει και zoom το περιεχομενο?
-
Έχουμε κανένα νέο για το πότε θα πάμε σε 6.0 όσες συσκευές είναι με miui 8/5.1.1 ? Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
ισως να ειμαι λιγο offtopic, για να παμε απο αυτη την ρομ σε chinese dev κανουμε wipes και απλο flash μεσω twrp? θα δουλεψει?