Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
ΜήνυμαΤώρα που έχουν πέσει στην ίδια τιμή περίπου, redmi 3 pro 3/32 ή redmi 3s pro 3/32 ?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕγώ βαριέμαι άπειρα να στήνω και δεν το εδώ τολμήσει Ακόμα να πω την αλήθεια Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
Mi note pro Όλα κομπλέ και αυτή την εβδομάδα Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από galeanatur: “Έβαλε κάνεις την 6.0.1 του Ivan με το τελευταίο update 6.6.30? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω αύριο Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” Έχει βγάλει 6.0 ο Ivan για το pro!? Για δώσε link!? PS. Το βρήκα -> [Mi Note PRO ONLY!!!] Android 6.0.1 For Xiaomi Note Pro (leo) by IVAN® - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Για πρώτη προσπάθεια έχει ψιλοθέματα, αλλά φαίνεται καλή.” Η 15.6.6 Ναι, στην 30.6.6 λένε στις τελευταίες σελίδες ότι λύν…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΈβαλε κάνεις την 6.0.1 του Ivan με το τελευταίο update 6.6.30? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω αύριο Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από galeanatur: “Από χθες περασμένη η ΡΟΜ για mi note pro, ποστάρω απλά για να αναφέρω ότι για άλλη μια φορά κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν μια χαρά Edit: Μου ήρθε ερώτηση, αν χρησιμοποιήσω το mi unlock με την gkalen ΡΟΜ, θα γίνει κανονικά? (Μου έχει έρθει sms για unlock ) Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk” Και καλά κάνεις που το αναφέρεις για να ξέρω κι εγώ ότι πάνε καλά τα πράγματα. Θα κάνεις και γρήγορο update , χθες εβαλες την. 6.6.17 και αυριο θα βάλει…
-
Από χθες περασμένη η ΡΟΜ για mi note pro, ποστάρω απλά για να αναφέρω ότι για άλλη μια φορά κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν μια χαρά Edit: Μου ήρθε ερώτηση, αν χρησιμοποιήσω το mi unlock με την gkalen ΡΟΜ, θα γίνει κανονικά? (Μου έχει έρθει sms για unlock ) Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαπαιδια για πειτε καμια γνωμη. απο gkalen v7 για να παω σε gtv v8 πως λετε να το κανω? wipe date + cache και μετα απλο φλας απο πανω? με σκετο wipe cache δε θα γινει δουλεια λετε ε? βαριεμαι ρε γαμωτο να στηνω απο το 0 αλλα με τρωει κιολας να δοκιμασω ν8
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone Black
-
Για δες ποστ που είχα κάνει μήπως σε βοηθήσει Παράθεση: “Εβαλα την 6.5.12 στο Mi note pro. Ολα καλα οπως το περιμενα γενικοτερα,ισως μαλιστα να ειναι και ενα κλικ πιο γρηγορο το κινητο,ισως ειναι και ιδεα μου. Το ποστ ομως βασικα το κανω για αλλο λογο, μιας και ανακαλυψα τυχαια τη λυση στο προβλημα που ειχα με τα chat heads του facebook μεχρι σημερα και ισως βοηθησω καποιον που εχει το ιδιο.<br /><br />Συγκεκριμενα δεν κρατουσε ενεργα τα chat head αν πχ εγραφα μηνυμα και πατουσα το πισω ή το κεν…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΜε gkalen 6.5.12 είμαι εγώ Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΓια αυτό εδώ λέτε ? 9c6ff70c67b2b6848e580c8b36a9957d.jpg Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
Εβαλα την 6.5.12 στο Mi note pro. Ολα καλα οπως το περιμενα γενικοτερα,ισως μαλιστα να ειναι και ενα κλικ πιο γρηγορο το κινητο,ισως ειναι και ιδεα μου. Το ποστ ομως βασικα το κανω για αλλο λογο, μιας και ανακαλυψα τυχαια τη λυση στο προβλημα που ειχα με τα chat heads του facebook μεχρι σημερα και ισως βοηθησω καποιον που εχει το ιδιο. Συγκεκριμενα δεν κρατουσε ενεργα τα chat head αν πχ εγραφα μηνυμα και πατουσα το πισω ή το κεντρικο κουμπι, απλα χανοντουσαν στο backround σαν να εκλεινα κανονικη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ALXIOA: “Όχι φίλε μου. Ανοίγει κανονικά ή συσκευή και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζει το μήνυμα και κλειδώνει...!! Δν μπορώ να επιλεξω τίποτα μετά το μήνυμα αυτό.. καμία ιδέα κανείς?” Αν έχω καταλάβει καλά , πρέπει ο προηγούμενος κάτοχος να σου δώσει τον κωδικό του mi account που είχε βάλει Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
Για mi note pro έχει να αναφέρει κάποιος κανένα πρόβλημα με 6.5.12 ή προχωράμε κανονικά ? Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕντάξει παιδιά το 75 ήταν υπερβολή και προφανώς όχι μόνιμο, βέβαια και στο 60+ είναι πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στους 38-40 σταθερά Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΧτυπήσαμε 75 Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@sakis0547 για να μην ανεβάζω φωτο ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ. @NasDriver από την προσωπική μου εμπειρία, ξεκάθαρα ζεσταίνεται αν το ζορισεις λίγο εκτός σπιτιού με 3g. Αλλά και μέσα στο σπίτι με μεγάλη φωτεινότητα συνεχές surfing και μουσική στο background η δεξιά μεριά είναι αισθητά πιο ζεστή από την αριστερή. Θα ψάξω και κανένα πρόγραμμα για θερμοκρασίες να ανεβάσω φωτο @AbyssD σίγουρα παίζει ρόλο ο ήλιος Και φυσικά από τώρα σκέφτομαι τι μπορεί να γίνεται τον Ιούλιο σε παραλία... Sent from my…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Καλημέρα. Μπορεί κάποιος που έχει την ρομ του @gkalen να μου πει τι sot βγάζει? Εγώ με φωτεινότητα στο μισό δεδομένα ανοικτά μέχρι το μεσημέρι και μετά wifi, κανένα μισάωρο κλήσεις, πάνω από 4,5 ώρες δεν μπόρεσα να δω,οταν με την ελληνική την Dev έχω δει και 5,5 ώρες.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σήμερα μόνο 3g με πολύ GPS(σε high accuracy mode) και στο φουλ την αυτόματη φωτεινότητα κάπου στο 15-20% που το έβαλα για φόρτιση ήμουν στις 4 ώρ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από galeanatur: “@gkalen έχεις μήπως υπόψιν σου κάποιο mod που να ενεργοποιεί την δυνατότητα να έχουμε 2g/3g στις επιλογές δικτύου ? Είναι περιορισμός της miui? Με force 3g βλέπω αρκετές διακυμάνσεις στο σήμα στο ιστορικό της μπαταρίας Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk” Πήγαινε , ρυθμισεις/Διαχείριση ΣΙΜ/Πληροφορίες ΣΙΜ ( ή πρώτη επιλογή ) και θα δεις την επιλογή , πρότιμωμενος τύπος δικτύου .. Επίσης αν πας στις ρύθμισεις/σχετικά με το τηλέφωνο/ θα πατήσεις …