Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 205.

• Παράθεση από johnnyman: “Τιμια επιλογη φενεται ναι!Τα χρωματα κτλ δεν τα χαλαει?Δεν μου απαντησες για την κολλα.Πιστευω θα εχει παντου... ” Οχι δε χαλάει τπτ... Όπως σ είπα είναι ίδιο σε όλα σχεδόν με το CP+MAX... Και στην κόλλα και μπορώ να πω ότι τα 2 CP+MAX που είχα πριν ράγισαν πολύ πιο εύκολα από το BASEUS...

• Παράθεση από johnnyman: “Ωραια οποτε να σε εμπιστευτω και να παρω αυτο αμα ειναι!! Κολλα ειπαμε εχει παντου η μονο περιμετρικα? Για δωσε και μια φωτο απο πανω απο το κινητο να δω πως καθεται! Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! ” Μη σε πάρω στο λαιμό μου κιόλας αλλά νομίζω ότι είναι τιμιότατη επιλογή! Φαντάσου τσίμπησα μια τριάδα την πρώτη φορα, έβαλα ένα για μένα και τα άλλα τα μοίρασα και τώρα περιμένω αλλά 3 να έρθουν! Κανένας δεν παραπονέθηκε... Φαντάσου το πακετάρισμα είναι ίδιο με του CP+…

• Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από pados1002: “Παράθεση από johnnyman: “Με το baseus Δουλευει κανονικα το face unlock Και τα υπολοιπα?Εχει κολλα παντου?Διαβαζω οτι υπαρχει θεμα με τον Proximity sensor.Ισχυει? ” Δεν έχω παρατηρήσει καμία δυσλειτουργία... Και το face unlock δουλεύει κανονικά και ο proximity φαίνεται να δουλεύει σωστά σχεδόν πάντα νομίζω... ” Για κανε μερικες δοκιμες να δουμε..Αυτο βγαινει 12 ευρω απο το σκρουτζ.Σε σχεση με τα 25 που θελει το nillkin ειναι μιση τιμη. ” Και κατά …

• Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από pados1002: “Παλικάρια εγώ πέρα απ τις NILKIN και τις 2 που είπατε χρησιμοποιώ αυτήν: BASEUS 0.3mm 7D Screen Protector. Είναι κορυφή και εφαρμόζει όπως η CP+MAX. Και αρκετά πιο φθηνή. ” Με το baseus Δουλευει κανονικα το face unlock Και τα υπολοιπα?Εχει κολλα παντου?Διαβαζω οτι υπαρχει θεμα με τον Proximity sensor.Ισχυει? ” Δεν έχω παρατηρήσει καμία δυσλειτουργία... Και το face unlock δουλεύει κανονικά και ο proximity φαίνεται να δουλεύει σωστά σχεδόν πάντα νο…

• Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από johnnyman: “Παιδια απο γυαλι τι εχετε?Κατι σε full face αλλα να εχει κολλα παντου ” Γιάννη εγώ χτύπησα Nillkin 3D CP+MAX που λένε ότι έχει κόλλα παντού και Nillkin H για εναλακτικό ” Nillkin 3D CP+ έβαλα στο Poco και καλύπτει όλη την οθόνη. Το Η ερχετε μικρό για την οθόνη. Έχω πετύχει και το Aliexpress κάποια του 1 ευρώ άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γράψετε Tempered Glass 3D και το μοντέλο του κινητού θα β…

• Παιδιά διαβάζω τώρα για την Qualcomn και το QC 5.0 που έρχεται... Εγώ θέλω να μάθω το εξής: Έχει βρει κανείς φορτιστή QC 4.0 μπας και αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα του Mi8? Ποιος ο λόγος για QC 5.0 όταν ακόμη το QC 4.0 που το έχουν και αυτό μετρημένες συσκευές δε μπορούμε να το δουλέψουμε?

• Παράθεση από chrisgala: “Παράθεση από pados1002: “Υπάρχει τρόπος να γίνει επαναφορά αντιγράφων ασφάλειας google με το σεταρισμα νέας rom όπως γίνεται στις AOSP οπού σου λέει ρύθμιση εκ νέου ή επαναφορά αντιγράφου; Θέλω να κάνω restore τα settings που είχα μέχρι και χθες που πήρα το backup άλλα δε βλέπω να γίνεται... ” Αν δεν βρείς κάτι σύντομο, πες μου να ψάξω κάπου στα βάθη του history μου μία μέθοδο να γίνει αυτό μέσω terminal απλά αν είσαι rooted. ” Θα βοηθουσες πολύ αν το έβρισκες... Είναι r…

• Υπάρχει τρόπος να γίνει επαναφορά αντιγράφων ασφάλειας google με το σεταρισμα νέας rom όπως γίνεται στις AOSP οπού σου λέει ρύθμιση εκ νέου ή επαναφορά αντιγράφου; Θέλω να κάνω restore τα settings που είχα μέχρι και χθες που πήρα το backup άλλα δε βλέπω να γίνεται...

• Παιδιά έβαλα την XTRV μας μόλις.... Τρέχω ARB και μου βγάζει FAIL... Δεν έχει ενεργοποιηθει ή κάνω κάτι λάθος;

• Παιδια την τελευταία XTRV του φόρουμ τη δοκιμασε κανείς? Ειναι κομπλέ για daily driver?

• Παιδιά μόλις έκανα τα backup μου και πάω για update... Ποια είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή; Η XTRV μας ή κάτι άλλο;

• Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από pados1002: “Μια μαζική καταγγελία την infoquest (τους Κινέζους δε τους ακουμπάει κανείς έτσι κ αλλιώς) στην προστασία καταναλωτή και μετά μπορεί να υποστηρίξει και 5G! ” Το θέμα είναι να ασχοληθεί η Xiaomi μπας και στρώσουν τις συσκευές. Η infoquest το πολύ πολύ να αναγράφει στο Site της ότι υποστηρίζει μόνο 4g και τελείωσε το θέμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι προφανώς και η αιτία του κακού ξεκινά απ' την Xiaomi αλλά οι ret…

• Μια μαζική καταγγελία την infoquest (τους Κινέζους δε τους ακουμπάει κανείς έτσι κ αλλιώς) στην προστασία καταναλωτή και μετά μπορεί να υποστηρίξει και 5G!

• Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα πριν ημέρες σας είχα πει ότι κάποιος χρήστης δημιούργησε bug report για το 4G+ carrier aggregation (4g+) on xiaomi mi 8 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum σήμερα το πρωί είδα στον λογαριασμό μου μια ειδοποίηση που αφορούσε την παραπάνω bug report. Είναι από έναν Miui Bug Hunter στο πρώτο μήνυμα λέει ότι θα το εξετάσουν το θέμα forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=4249601&pid=31883353 και μετά από λίγες ώρες απαντάει ότι δεν υποστηρίζει τον παραπάνω συνδυασ…

• Παράθεση από alvin1983: “Factory reset μόνο θα κάνεις. Μόλις μπεις στο Wipe θα σύρεις δεξιά και είσαι οκ. ” Άρα ο internal storage καπουτ? Πρεπει να κάνω backup όλα τα αρχεία μ?

• Παιδιά αλλαγή από την ελληνική 8.9.6 στην τελευταία xtrv κάνω format data ξανά όπως την πρώτη φορά ή μπορώ να γλιτώσω όλη την διαδικασία μόνο με wipe data και system? Ας μου πει κάποιος ακριβώς τι χρειάζεται.

• Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από pados1002: “Παράθεση από johnnyman: “Καλημέρα παίδες. Αξίζει η μετάβαση απο mate 10 pro σε mi8 64gb ελληνικό από infoquest? Τι λέτε? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Περίμενε να πάρει τα update που υποσχέθηκε το αφεντικό στην κάμερα και τότε νομίζω θα αξίζει... ” Πιο πολύ gcam με ενδιαφέρει να το δουλεψω. H gcam μπαίνει χωρίς root όπως στο mix 2s? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι κανονικά εγκατάσταση το .apk αλ…

• Παράθεση από johnnyman: “Καλημέρα παίδες. Αξίζει η μετάβαση απο mate 10 pro σε mi8 64gb ελληνικό από infoquest? Τι λέτε? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Περίμενε να πάρει τα update που υποσχέθηκε το αφεντικό στην κάμερα και τότε νομίζω θα αξίζει...

• Παιδιά αύριο θα ασχοληθώ να κάνω update επιτέλους από την δική μας 8.9.6. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή από θέμα σταθερότητας αλλά γτ όχι κ ταχύτητας?

• Παράθεση από sakis112: “Κοίταξα το κινητό, πρέπει να κλείδωσε ο bootloader. Θα το κοιτάξω αργότερα.. ” China version το κινητό και κλείδωσε χωρίς brick με global?