Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 205.
-
Επειδή δεν έχει αναφερθεί από κανέναν νομίζω είχα ρωτήσει πριν 1-2 μέρες τι γίνεται αν πάρεις κινεζική συσκευή και ζεις στην Κίνα? Αν δεν κάνω λάθος όσα παιδιά πήραν global version ξεκλειδωσαν αμέσως εκτός και αν κατάλαβα λάθος. Γι αυτό και είπα να πειραματιστω αντίστοιχα βάζοντας όλα τα στοιχεία και τα ιχνη από Κίνα. Τελικά δεν είδα διαφορά.
-
Το έκανα τελικά με αυτήν dipper_images_8.8.24_20180824.0000.00_8.1_cn_79eed16cb8 που είχα κάνει και το δικό μου... Είναι 10αρα άλλα μετά το unlock twrp και XTRV μπήκαν εύκολα καθώς και root. Νομίζω δε θα χω θέμα! Επίσης έκανα δοκιμή με Mi account, Hong Kong region και VPN αλλά για κάποιο λόγω μεσώ VPN άλλες φόρες δε φόρτωνε σελίδες άλλες φόρες έβγαλε σφάλματα, μήπως και το κοροϊδέψω και κάνει unlock κατευθείαν αλλά μπαααα...
-
Παιδιά σήμερα σεταρα το δεύτερο Mi 8 ξεκλειδωμένο με την εξής Global rom άλλα στο anti παίρνω fail. Θέλω να ρωτήσω μέχρι ποια version μπορώ να φτάσω σε rom χωρίς να έχω θέματα με brick και ARB. Δε θέλω να γυρίσω άμεσα σε china και unlock με το account γτ ο ιδιοκτήτης προς το παρόν δε την παλεύει μόνο με Αγγλικά.
-
Παιδιά έχει δοκιμασει κανείς να φτιάξει φρέσκο account για το dipper china version στο οποίο να βάλει region Κίνα και μέσω VPN μήπως και αλλάξει κάτι στις ώρες αναμονής? Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει το region που επιλέγουμε την αναμονή? Το λέω γτ περιμένω για ενα φίλο αύριο το Mi 8 και θα κάνει πρώτη φορά account.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΑν όντως ισχύει τελικά για όποιους κάνανε αιτήσεις από 1-9-2018 και μετά ότι η αναμονή θα είναι τόσο μεγάλη, δεν πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να ξεκλειδωνουμε αφήνοντας στην απ' έξω τους περιορισμούς της Xiaomi. Δεν είμαι developer ή προγραμματιστής για να ξέρω αν αυτό είναι εφικτό αλλά κάτι τύπου Oneplus με oem unlock δε θα ταν άσχημο...
-
Παράθεση από Xristos Andreou9: “Παιδια εχει ειπωθει κατι για τα notifications με China dev που εχω χασει? Messenger Instagram ειδοποιησεις ερχονται οταν σκαλισεις το κινητο μαζεμενες.. Εχουμε καποια λυση γ'αυτο?? ” Πανω σ αυτό θέλω να προσθέσω πως θα γίνει να κρατηθούν ανοιχτές όπως το Amazfit app και το Bitdefender όταν κλείνουμε τα παράθυρα των εφαρμογών? Με την global έμεναν κανονικά ανοιχτές στο notification bar ακόμα και όταν έκλεινα τα παράθυρα στο background.
-
Παράθεση από Germak: “Αφου ειναι global δεν εχεις κανενα θεμα ολα μια χαρα ειναι. Τυχον μικροπροβληματακια θα διορθωθουν με update. Προβλημα θα εχεις αν σε νοιαζει to root η custom firmware κλπ μιας και για να ξεκλειδωσεις πλεον πρεπει να περιμενεις 2 μηνες. ” Παράθεση από Germak: “Απ ότι έχω διαβάσει ισχύει πάλι η αναμονή εφόσον κλειδώσεις και θες να ξεκλειδωσεις τουλάχιστον αυτό γράφουν στα ξένα forum. ” Τι αλλαγές είναι αυτές ρε παιδιά? Ισχύει και για τα κινέζικα που έχουμε αγοράσει εμείς? Δη…
-
Παιδιά μια ερώτηση για την China Dev που πέρασα χθες. Ενώ δίνω permissions σε εφαρμογές όπως bitdefender ή dashlane για pop up κτλ μετά από κάποια ώρα αυτές χάνονται και πρέπει να το ξανακάνω... Είναι κάποιο bug της rom αυτό? Edit: Επίσης όσον αφορά αγορές με Nfc το Google Pay μου λέει ότι δε μπορεί να ολοκληρωθεί για χρήση σε καταστήματα πιθανών επειδή είναι rooted και με κλειδωμένο BL, που δεν είναι αυτή τη στιγμή... Ξέρετε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω;
-
Παράθεση από sakis112: “@pados1002 Το αρχείο, η κινεζική Ρομ είναι tgz??? Αποσυμπίεση με 7z, H ,winrar, παίρνουμε έναν φάκελο, και άνοιξε έναν φάκελο στον C, πχ M, και copy paste τον φάκελο. Διπλό αριστερό κλικ, να ανοίξει το αρχείο στον φάκελο Μ. Και πάρε την διαδρομή του φακέλου Μ. Νομίζω, πρέπει να έχει τσεκαρει και το usb de.., apo developer opions. ” Τελικά πήρα τα αρχεία απ το σταθερό, τα πέρασα στο laptop και δούλεψε.... Μόλις flashara... Δεν ξέρω γτ έκανε νερά... Περιμένω ν ανοίξει τώρα.…