Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Το ίδιο και εδώ σε kenzo ολα καλά δεν κλείδωσε bootloader και συνεχίζουμε. καλή ανάσταση σε όλους και ευχαριστούμε για την δουλειά σας.
-
πολύ πιθανόν να είναι θέμα drivers αν δεν έχεις ξαναφλασάρει mediatek σε αυτό το pc. πήγαινε διαχείριση συσκευών ,θύρες,πως το αναγνωρίζει, ενέργεια,προσθήκη υλικού παλαιού τύπου,εγκατασταση υλικού επιλογής μου, βρές mediatek και επέλεξε Preloader USB Vcom εγκατάσταση. δοκίμασε οτι μήνυμα και εαν σου δώσουν τα windows ακόμα και με κίτρινο θαυμαστικό.
-
Φίλε μου εγώ παλαιότερα παρόμοιο πρόβλημα το ξεπέρασα με την επιλογή format απο spflash, βέβαια xiaomi δεν ήταν αλλά δεν νομίζω να έχεις κάτι να χάσεις δοκιμάζοντας. Μπαίνοντας λοιπόν στην επιλογή format πατάς ctrl+alt+v ταυτόχρονα και σου ανοίγει άλλες δυο επίλογες τικάρεις validation format whole flash forcedly erase και πατας start αν ολοκληρωθεί σωστά προχωράς σε φλασάρισμα αλλά σε επιλογή format all+download με όλα τικαρισμένα πάντα με οφισιαλ ρομ η αυτή που σου δούλεψε. δοκίμασε με 2-3 ver…
-
καλορίζικο,πάντα τέτοια.........!
-
καλή επιτυχία σε όλους.
-
Περάστηκε σε kenzo όλα καλά,δεν λειτουργεί ούτε σε εμένα ο εγγραφέας οθόνης, περιμένω το επόμενο update, μπράβο σας και καλή συνέχεια.
-
Μπράβο φίλε πολύ καλός και χρήσιμος οδηγός!
-
Ολα καλά σε kenzo,μόνο που έχασε πάλι τις ρυθμίσεις του 4g,διορθώθηκε εύκολα με ενεργοποίηση του ipv4. μπράβο και πάλι σε όλους.
-
όλα καλά σε kenzo περάστηκε νεράκι.
-
Συγχαρητήρια σε όλους και σίγουρα στην φοβερή ομάδα της κοινότητας!
-
+1 και απο μένα <kanias13> καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
-
+1 και απο μένα!