Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.

• Αχρείαστος να ναι ο συγκεκριμένος οδηγός

• Ευχαριστώ πολυ...... γτ σε τπτ αστικά δεν ήθελα να ακούγεται τόσο δυνατά και δεν ήξερα τι να κανω... ευχαριστώωωωω

• Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μειώσω την ένταση του ήχου?? ακόμη και στο πιο χαμηλό ακούγεται πάρα πολύ και ήθελα να μειώσω την ένταση του ήχου κλήσης... υπάρχει πρόγραμμα να περνάω από εκεί το τραγούδι που θέλω ??? Ευχαριστώ

• Χρόνια πολλά σε όλους... ότι επιθυμείτε παιδιά

• 3g video κλήση

gregory_paok - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Είπα μήπως άλλαξε κάτι γτ είμαι καινούργιος κάτοχος συγκεκριμένου κινητού.... καλά με τις συγκεκριμένες εφαρμογές, απλώς επειδή έχω whats up και τα λεπτά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για βιντεοκλήση ήθελα έτσι.. μιας και δεν έχω mb

• 3g video κλήση

gregory_paok - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εχουμε καμία εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα... ???? γτ ηθελα να κάνω βιντεοκλήση και δεν βρίσκω κάτι

• Να ρωτήσω κάτι... επειδή είμαι νέος κάτοχος xiaomi...ούτε βδομάδα..... δεν κάνει να χρησιμοποιούμε σελφοκονταρα στα συγκεκριμένα κινητά... όχι ότι έχω, αλλά ρωτώ για να ξέρω...

• Η ώρα η καλή......

• Μπαταρία

gregory_paok - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από Sagittarius: “Παράθεση από gregory_paok: “και μενα με τον ιδιο ανταπτορα μου το στειλα... θα ψαξω να αγορασω αλλον γτ δεν ταιριαζει στις περισσοτερες μπριζες ” ναι αλλά φορτίζει καθόλου? σε μενα ενώ αναβοσβήνει η πράσινη μπάρα δεν λεει να ανεβει το επιπεδο της μπαταρίας. Το ιδιο συμβαίνει και οταν συνδεσω το τηλεφωνο με το laptop ... βγαζει ενδειξη οτι φορτίζει και τίποτα .... ” Ο συγκεκριμένος αντάπτορας σε μενα ΔΕΝ μπαίνει σε σούκο και σε πολύμπριζα... μόνο σε παλιές μπρίζες με 3 …

• Μπαταρία

gregory_paok - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

και μενα με τον ιδιο ανταπτορα μου το στειλα... θα ψαξω να αγορασω αλλον γτ δεν ταιριαζει στις περισσοτερες μπριζες

• Καλημέρες.... είμαι κάτοχος του redmi 3 pro....ήθελα να ρωτήσω έχει άλλος θέμα με την θήκη και το φλας στις φωτογραφίες??? έχω πάρει δύο θήκες, την Original Black Leather case και την MOFI New design Protective Case και στις δύο έχω το ίδιο πρόβλημα.. στις φωτογραφίες με φλας, βγαίνουν θαμπές.. έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα?? Επίσης για φωτογραφίες έχετε κατεβάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή έχετε αυτο του κινητού???

• Χρόνια πολλά και ότι ποθείτε!!!

• Παράθεση από Liopetis: “Να το χαρείς φίλε Γρηγόρη,μια ερωτησούλα,με ποιά rom σου ήρθε ? ” xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=184778#post184778

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pr…y-fingerprint-golden.html - Την ημερομηνία αγοράς: 24/7/16 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):8 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η πρώτη μου αγορά.... πήρα τη θήκη MOFI New design Protective Case και στις φωτογ…

• Παράθεση από gregory_paok: “Υπάρχει κάποιος να μου στρώσει το κινητό Redmi 3 Pro, μέσω TeamViewer ?? ” Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @geoanto555 που με βοήθησε όσο δεν πάει για να στρώσω το κινητό.... το κινητό μου αρέσει πολύ , το μονο που με χαλασε ειναι ότι με την θήκη MOFI New design Protective Case που πήρα... όταν βγάζω φώτο με φλας, είναι σαν να χτυπά στην θήκη και δεν βγαίνει καθόλου καλά... κατά τα άλλα όλα καλά.... Γιώργο και πάλι σ ευχαριστώ...αλλά και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ για τη…

• Παράθεση από Aurumnus: “Παράθεση από Aurumnus: “Πάω να ξεκλειδώσω, σταματάει στο 50% και βγάζει το παρακάτω: Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device Τι μπορώ να κάνω; ” Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το Redmi 3 Pro. Ενεργοποίησα το OEM unlock και όλα οκ. Το γράφω σαν μπούσουλα για μένα όταν πάρω και άλλο Xiaomi τηλέφωνο να ξέρω, αλλά και για όποιον άλλον το χρειαστεί. ” έχω και γω το ίδιο πρόβλημα... μόλις σταμάτησε στο 50% ... τι ειναι το OEM un…

• Υπάρχει κάποιος να μου στρώσει το κινητό Redmi 3 Pro, μέσω TeamViewer ??

• Παράθεση από geoanto555: “Ξεκινάς με αίτηση για ξεκλείδωμα,, αν δεν έχεις λογαριασμό δημιουργείς. Συνεχίζεις με Προσπάθεια για ξεκλείδωμα με την ρομ που έχεις. Αν δεν ξεκλειδώνει κατεβάζεις την Redmi 3 China developer και την βάζεις μέσω updater... Τελος ..όταν τελείωσεις με το ξεκλείδωμα θα πας εδώ.. Μελέτησε τα καλά. ” Με την αίτηση είμαστε κομπλέ... να τσεκάρω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος?? για ξεκλείδωμα της ρομ ακολουθώ αυτό ?? xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%BF%CF%85…

• Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot