Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.

• ήρθε και μενα το κινητό... και δεν ξέρω από που να αρχίσω..... δεν ξέρω τι να κανω μου φαινεταιι.... λέω να το πιάσω αύριο αλλα νιωθω λιγο χαμενος...

• prntscr.com/c3y222 αυτό μου εμφανίζει στο πρόγραμμα... σημαίνει ότι πήρα την έγκριση???

• Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να έχει εγκριθεί η αίτηση, δοκίμασες να κατεβάσεις τον tool ? Υπόψη, σε wind δεν έρχεται το μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτηση. ” Συγνωμη.. αλλά επειδή δεν το κατέχω και πολύ... τι εννοείς tool?? που βρίσκεται αυτό?? whatsup εχω επίσης δεν ξέρω αν θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος άλλος την διαδικασία για να μην κανω καμια γκαφα... παίρνει αρκετή ώρα η ολη διαδικασία

• Παράθεση από NasDriver: “Πότε έκανες την αίτηση ? (Θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή 2-3 μέρες για να εγκριθεί με μόνο Αγγλικά και χωρίς google play store) ” 26-7 εκανα την αιτηση.. αλλά σήμερα έγραψα μερικες απαντήσεις στο σίτε για να φαίνομαι ενεργό μέλος όπως αναφέρετε... Το κινητό είναι :ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKISELTA Hellenic Post KENTRO DIALOGIS ATTIKIS... αρά μέσα στην εβδομάδα να το υπολογίζω... απλώς πως να τρέξω το θέμα για να μου στείλουν την απάντηση

• ωραια... περιμενω απο μερα σε μερα το τηλ.. .εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader αλλά δεν μου έχει ερθει απαντηση... στο mail μου θα το στείλουν αυτό ???

• Στο βήμα: Επίσης για να ξεκλειδώσετε ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι 100% verified και να έχει πάνω του τη συσκευή συνδεμένη. Για να τα κάνετε αυτά πηγαίνετε στο account.xiaomi.com εχει σκαλωσει στην ερωτηση ασφαλειας... βαζω 4 ερωτησεις... καποιες δεν τις δεχεται και βαζω αλλες... και οταν τις δεχτει και μου λεει να επαληθευσω τις απαντησεις... μου εμφανιζει :Η απάντηση που πληκτρολογήσατε είναι λανθασμένος ... ενω το κανω αντιγραφη επικολληση... τι φταιει???

• Καλησπέρα τσακάλια... ψάχνοντας για κινητό εδώ μέσα είδα πολλά θέματα και μου ηρθε μια φλασιά να πάρω ένα drones... ήθελα να μου προτείνετε σαν πιο έμπειροι κάτι που να είναι εύκολο στο χειρισμό μιας και δεν έχω ξανασχοληθεί ποτέ μου... Αφού θα αρχίσω να μαθαίνω σε αυτό λέω να μην πάρω και πολύ ακριβό και το σπάσω πουθενά....θα με ενδιέφερε να έχει εμβέλεια, δλδ τα 30-40 μετρα μου φαίνονται λίγα....ελέγα τουλάχιστον να έχει μια 100αρα... Στάμπαρα ένα με 300 μέτρα XK Alien X250 5.8G 2.0MP Camera …

• Επειδή έχω ήδη πληρώσει τις θήκες και το Original glass και να μην εχουμε θεματα με επιστροφες χρηματων... θα τους ζητήσω έναν EU αντάπτορας για φόρτιση αν είναι... Και θα τους πω αν γίνεται να μου κοτσάρουν πάνω και το glass

• Έκανα παραγγελία το Redmi 3 PRo απ το vickmall.com... και έβαλα έξτρα ακουστικά, original Original Tempered glass,MOFI New design Case kai Original Black Leather case ... τώρα διαβάζοντας αυτό το θέμα κάτι βλέπω για δωράκια... να μιλήσω στο chat μήπως έχω κάτι έξτρα??? τι ακριβώς τους λέτε και τους καλοπιάνετε?? επίσης κάποιος είδα ότι ζήτησε να του βάλουν και το Tempered glass... να το ζητήσω και γω μιας και δεν το κατέχω ??

• Στο σενάριο2, όπου κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα, ζητά να συμπληρώσουμε το όνομα και το κινητό μας τηλ.... Για όνομα, βάζω το πραγματικό μου όνομα ή το nickname που μου είχε ζητήσει πιο πριν για το miui.com/

• Στο Shipping Method,τι απ τα δυο επιλέγω?? SG post - registered airmail ή NL post - registered airmail

• ok.... άρα επιλέγω Original Rom(Chinese&English)... βάζω ακουστικά,θήκη και Original Tempered glass και είμαστε κοπλέ... ευχαριστώ πολύ

• Κάτι τελευταίο... για την ώρα δλδ, το κινητό έχει κάποια εγγύηση? αν ναι πόσα χρόνια και που το στέλνω αν πάθει κάτι?? Επίσης κάποιος γνωστός μου είπε να τικάρω να το έχουν ρουταρισμένο... συμφωνείτε ???

• Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM αγορά

gregory_paok - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους... ενδιαφέρομαι για το Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM, απλώς επειδή αρχάριος στα κινητά και τις ορολογίες και όλα αυτά, rom, developer, rout μου φαίνονται βουνό... ήθελα να ρωτήσω, γίνεται να αγοράσω το κινητό και να βάλω την Ελληνική γλώσσα επάνω... διότι τα αγγλικά μου δεν ειναι και τα καλύτερα... Τι rom πρέπει να επιλέξω πχ στο vickmall?? Είναι δύσκολο να τα κάνω όλα εγώ μιας και αρχάριος?? ή θα πρέπει να το δώσω σε κάποιον που είναι του χώρου ??? Θα μπορώ να κάνω update αναλόγ…