Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
καλημέρα κύριοί μου. επειδή έχω καιρό να βάλω νέα ρομ θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση η 5.5.8 είναι βασισμένη σε 4.4.4 ή έχουμε πάρει lollipop και δεν έχω πάρει είδηση? αν ναι πρίν την περάσω πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό απο την συνηθισμένη διαδικασία? ευχαριστώ πολυ
-
να κάνω μια χαζή ερώτηση για να περάσω την 5.3.6 πρεπει να έχω περάσει πρώτα την stable η μπορώ πάνω στην 5.2.27 ?
-
πολυ καλη η 5αρα παίδες..ξερει κανεις ποτε θα παρουμε L???αν θα παρουμε...το handy πολυ χρησιμο παντως
-
@Maronbil απο τις εφαρμογές μόνο ένα ν καθαρισμό δεδομένων και restart το κινητο...έγω δεν μπορούσα να λάβω μηνύματα και να στείλω και με αυτό έφτιαξε
-
παιδιά εγώ με την 4,12 μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος..η καλύτερη διαχείριση πόρων μέχρι τώρα...ένα θέμα είχα με τα sms/ go sms αλλά με ένα wipe έφτιαξε και αυτο....μπραβο μπραβο
-
την πέρασα ήδη ευχαριστω πολύ για την βοήθεια
-
τέλεια ευχαριστώ...οπότε την ονομάζω update, την πετάω ευγενικά στο κινητο, με recovery κάνω ένα wipe dalv και μετά περνάω κλασσικά την rom ευχαριστώ και πάλι
-
wow ευχαριστώ πάρα πολύ...δεν κάνω wipe/factory reset όμως ε? σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις
-
σας ευχαριστώ κύριέ μου...θα την ψάξω στο φόρουμ γιατι δεν βρήκα το link και θα το κάνω έτσι
-
δηλαδή να την κατεβάσω στο pc και με recovery να την περάσω?
-
παιδιά ο Zeroo777 θα τα κερδίσει ΟΛΑ καλη επιτυχία σε όλους μας
-
@tora33 αυτο κάνω αλλά μου βγάζει μόνο την ,28.πρέπει πρώτα να flashαρω αυτήν και μετά την 4,12?
-
παιδιά έχει βγεί η 4.12 γιατί στο OTA δεν μου την βγάζει....?
-
εμενα έχει 9 αλλα στο test μου λέει βαθμολόγηση απέτυχε
-
μηπως κάποιος καλό άνθρωπος μπορεί να ελέγξει τον αισθητήρα προσέγγισης γιατι εμένα μου βγάζει max τιμή 5 σόρρυ για το off topic αν πιστεύουν οι mods οτι είναι τελείως άκυρο το σβήνω και ανοίγω νέο θέμα ( για τον έλεγχο στις κλήσεις *#*#6484#**#* και αποεκεί στο νουμερο 8 ) ευχαρισστω
-
Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?
zero777 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαok..το έκανα...έσβησα δεδομένα και όλα οκ
-
Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?
zero777 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαπαιδιά MMS μπορώ να έχω στο Mi3. ζήτησα απο την Cosmote Να μου στείλει τις ρυθμίσεις και το μήνυμα μου έγραφε πως δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία MMS σε αυτή τη συσκευή. εσείς τι έχτε κάνει
-
εχουμε εμείς κανένα τέτοιο θέμα για να κατεβάζουμε θέματα?
-
sorry ρε συ MIUI_ART είχα ξεχάσει την διαδικασία και νόμισα ότι το flashαρει κατευθείαν μέσω OTA...την πέρασα. ελπίζω ολα να είναι super ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
@sakmiss μια χαρα είσαι παιδιά πως να προχωρήσω