Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 36.

• Παράθεση από amavroudis: “Καλό θα ήταν πριν το πας εκεί να τους ενημερώσεις ότι θα ανοίξεις dispute case και συνήθως υποχωρούν και σου δίνουν τα χρήματα πίσω... ” Οντως τωρα ξαφνικα μου απαντανε.. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μου ειπαν οτι εχουν αλλο καπακι να μου στειλουν (και οχι αλλο dust bin συνολικα), ενω στην ουσια το καπακι ειναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ και γιαυτο θελω να κανω την αλλαγη. Οποτε ξαναγυρισαμε στο return process, την οποια διαδικασια εγκατελειψαν πριν επειδη βγαινει 30-40 ευρω. Θελω ν…

• Deerma VC25 Vacuum Cleaner

stzanakis - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Αυτό έκανα εν τέλει, είχα ξεχάσει τον τρόπο αυτό. Ευχαριστώ πολύ!

• Ακριβώς, PayPal.

• Παράθεση από amavroudis: “Θα ζητήσεις λοιπόν αποζημίωση, αν είναι όντως έτσι, τουλάχιστον αυτό... ” Κι ομως εν τελει δε μου δινουν αποζημιωση.. Ενα ticket μου το εκλεισαν ως solved χωρις να εχει βρεθει καμια συνεννοηση, μετα μου ειπαν να μου δωσουν 25 ευρω για να αλλαξω και καλα τον καδο της σκονης. Τους λεω, δε γινεται να βρεθουν replacement parts για να το κανω αυτο. Μου λενε οκ, refund 76 ευρω αλλα πρεπει να μας στειλεις το προϊον στην Αγγλια, με δικά μας έξοδα, αλλά πες μας την τιμη. Τους λε…

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κάνε εσύ ένα video και στείλε το στο customer service του μαγαζιού που το πήρες και ρώτησε για βοήθεια... ” Παράθεση από NasDriver: “Μίλα με το κατάστημα αγοράς...ίσως να έχει κάποιο "κόλπο" που δεν φαίνεται στο βίντεο...και φυσικά αν τους στείλεις και βίντεο με το πρόβλημα θα είναι πιο εύκολο να καταλάβουν τι τρέχει ” Μιλάω εδώ και κάποιες μέρες, έστειλα και βίντεο, μου λένε θα το δουν και θα μου πουν.. Πάντως δε το βλέπω να σώζεται, πρέπει όταν έβαλαν το καπάκι πρώτη …

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα τη Deerma VC25 Wireless Vacuum Cleaner ( Deerma vc25 wireless vacuum cleaner 10000pa suction ultra light handheld mute vacuum cleaners for home and car Sale - Banggood.com ), που παρήγγειλα από το CZ Warehouse του Banggood. Τη συναρμολογώ, τη δοκιμάζω, όλα καλά, ανοιγώ τη μία πλευρά του dust bin, αυτή με το κουμπάκι, πάλι όλα καλά. Πάω να ανοίξω την άλλη πλευρά (για βίντεο, καθώς είδα όλο το YouTube: youtu.be/MTm5fZV0U30?t=269 (λεπτά 04:30 με 06:30), που κανον…

• Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Τρέχουσα ενημέρωση (21/08/2020 17:45) Aπό εδώ και πέρα θα γίνεται διανομή μόνο σε νέες MIUI 12 Stable ROMs. Είναι έτοιμες οι νέες ΜΙUI 12 Stable XTRV ROM για τις παρακάτω συσκευές. MI10LiteZoom_V12.0.5.0.QJVCNXM_v12-10 (Vangogh) MINote3_V12.0.1.0.PCHCNXM_v12-9 (Jason)” Καλησπέρα. Βλέπω βγηκε stable xtrv για το jason. Μπορεί κάποιος να μου πει ποτε περίπου θα βγει global stable? Εννοώ της κλασικής miui rom. Αυτή έχω περασμένη τώρα και θα ήθελα να ξέρω αν εί…

• Παράθεση από NasDriver: “Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Και μέσα από το TWRP κάνεις root. Αντίγραφα πρώτα γιατί θα χαθούν όλα ” Αρα, κατεβαζω official fastboot, οχι του φορουμ εδω (δε βρισκω fastboot για την ρομ του φορουμ), χρησιμοποιω miflash. Μετα περναω το twrp μεσω adb (αφου twrp δεν θα υπαρχει). Σωστά?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από stzanakis: “να μη το κανω μεσω twrp το flash της miui? ” Αν θες να αποκτήσεις ένα μπρικάκι για κεφάκι προχώρα ελεύθερα ” Μαλιστα. Οποτε μπορει καποιος να μου πει με σειρα τι κανω? βαζω fastboot stable miui 10 (χανω το twrp τελικά ή όχι?)? Aν ναι, που βρισκω τη φαστμπουτ? Και μετα ξεκιναω διαδικασια για root μεσω adb klp?

• Παράθεση από amavroudis: “Root μέσω twrp με εγκατάσταση magisk. Για τα άλλα σου πρότεινα εγκατάσταση fastboot με το miflash. ” Μετα την εγκατασταση της stable, θα υπαρχει ακομα twrp? Εχω κατεβασει την recovery και οχι τη fastboot, να μη το κανω μεσω twrp το flash της miui? Ευχαριστω.

• Παράθεση από amavroudis: “Θα περάσεις το twrp του φόρουμ και μετά την xtrv. Για να έχεις official rom με twrp χρειάζεται root. Αλλά ούτως η άλλως για να γυρίσεις από pixel experience θέλεις να περάσεις fastboot με το miflash και θα χάσεις τα πάντα... ” Γιατί να μη κάνω wipe και install rom? Επίσης, πως κάνω root μετα, μέσω adb?

• Παιδιά, μια ερώτηση. Έχω mi note 3 με περασμένη pixel experience rom, android 9 και twrp recovery. Θέλω να περάσω κάποια stable miui 10 με OTAs για να πάρω την miui 11 όταν βγει, να τη δοκιμάσω. Είμαι μεταξύ της επίσημης global stable και της δικιάς μας stable. Η ερώτηση είναι, η επίσημη global stable θα μου διαγράψει το twrp και θα θέλει ξανά διαδικασίες για να περαστεί? Η δικιά μας stable θα κρατήσει το twrp? Ευχαριστώ.

• Καλησπερα παιδια. Υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει εκδοση που να εχει αγγλικο μενου αλλα να πιανει τα ελληνικα κανονικα? Δεν μου αρεσει (και σε πολλους φιλους) το ελληνικο μενου, αλλα θελω να βλεπω προφανως μηνυματα στα ελληνικα κλπ. Αλλιως, υπαρχει καποιος να μου πει τι πρεπει να πειραξω για να εχω αγγλικο μενου και να διαβαζονται τα ελληνικα κανονικα? Ευχαριστω.

• Την περασα σε MI note 3 / Jason και μετά κατέβασα και πέρασα το Magisk 18.0 μέσα από το TWRP. Ολα καλά. Μου λείπει ωστόσο το Dolby Atmos, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός. Κάποια λύση?

• Mi Note 3 - Instagram video stories

stzanakis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Συμβαίνει από το Μάιο που πήρα το κινητό, δεν ξέρω κατά πόσο θα βρω παλιότερη έκδοση που να μην έχει πρόβλημα. Με έχει ξενερώσει απίστευτα αυτό το πράγμα πραγματικά.

• Θα δούμε ποτέ ROM για Note 3 οεο?!

• Παράθεση από ianpan24: “Αν μπαινει και το note στο παιχνιδι τοτε εγω αυτο θα επαιρνα επειδη: 1 το εχει ενας φιλος και το κινητο ειναι κοσμημα, 2 εχει amoled οθονη και στα ματια μου ειναι σημαντικο πλεονεκτημα, 3 βγαινει μονο ενα note καθε χρονο οποτε δεν "απαξιωνεται" τοσο ευκολα η συσκευη 4 εχει miui (επειδη ανεφερες και LG) ” Το βλεπω με 327 στο eglobalcentral αρα σκεφτηκα γιατι οχι? Επισης, στο fb page του eglobalcentral πεφτουν πολλα αρνητικα σχολια για scams κλπ και με εχει αγχωσει λιγο ειν…

• Παράθεση από ianpan24: “Παράθεση από stzanakis: “Παράθεση από spideman3: “ ” ” ” Προς το παρον θα ελεγα οτι ειμαι μεταξυ mi5s (το οποιο με 4 γιγα ραμ δεν το βρισκω στο eglobal δυστυχως), mi5s plus (χειροτερη καμερα αλλα προς το παρον μονο αυτο βρισκω), note 2 και lg v20, τι θα προτεινατε? Προτιμω να μην ανεβω σε τιμη τοσο ωστε να παω στο mi6!

• Παράθεση από spideman3: “Στα 379 ευρώ το Mi6 από eglibalcentral χωρίς φόβο τελωνείου. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Τωρα τσεκαρω το eglobalcentral.eu, ειναι οντως εμπιστο μεσω Ευρωπης και 100% χωρις τελωνειο? Επειδη βλεπω πολυ ελκυστικα πραγματα εκει μεσα..