Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 96.
-
Οκ το βρήκα το λάθος. Έχω δύο SIM στο κινητό, γι'αυτό έγινε το μπέρδεμα. Όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ
-
Το προσπάθησα και μου λέει συνέχεια το ίδιο.
-
Καλημέρα, γιατί δεν γίνεται επαλήθευση του λογαριασμού; Έχω συνδεθεί κανονικά. Mi 8 lite. Χωρίς αυτό δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω bootloader. Images - 61178-Screenshot-2019-01-29-14-39-09-840-com-android-settings-png
-
Καλημέρα, γιατί δεν γίνεται επαλήθευση του λογαριασμού; Έχω συνδεθεί κανονικά. Mi 8 lite. Χωρίς αυτό δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω bootloader.
-
Αγορά Mi-8 Lite
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, ήθελα να μάθω σε τι είναι αισθητή η διαφορά μεταξύ 4/64 και 6/128.
-
@gkalen @NasDriver ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, αλλά τίποτα. Δοκίμασα ότι έλεγε στο site και έμεινε μόνο το factory reset. Οπότε θα κάνω αυτό.
-
@gkalen Σε εμένα αυτό λέει, γιατί;
-
Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να σβήσεις τα δεδομένα της εφαρμογής μέσα από settings, installed apps, mifit; ” Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να να την εγκαταστήσω. Ούτε το mi fit του play store μπαίνει ούτε η ελληνική. Από την 8.8.9 και μετά δεν γίνεται εγκατάσταση της εφαρμογής.
-
Καλησπέρα, για το mi fit υπάρχει κάποια λύση;;; Είναι bug ; Ξέρει κανείς αν θα λυθεί με factory reset;
-
Καλησπέρα το πρόβλημα με το mi fit συνεχίζεται. Μήπως να κατεβάσω την ρομ από εδώ απευθείας; Μήπως έχει θέμα η ρομ από το updater.
-
Περαστικε σε redmi 4 pro markw. Δυστυχώς το πρόβλημα με το mi fit παραμένει. Ούτε του play store, ούτε το ελληνικό κάνει εγκατάσταση. Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα;;; Επίσης ούτε το Navigon κάνει εγκατάσταση τις τελευταίες 3 ρομ.
-
Περαστικε σε markw και μου έβγαλε το ελληνικό mi fit και δεν το κάνει εγκατάσταση τώρα. Ούτε και αυτό του play store. Να πάω πάλι στην προηγούμενη ρομ;
-
Σε markw redmi 4 prime υπάρχει πρόβλημα με την κάμερα. Δεν έκανα factory reset. Περαστικε κανονικά. Επίσης δεν εμφανίζεται το όνομα παροχου πάνω δεξιά
-
- @'MIUI_ART ευχαριστώ για την απάντηση, θα περιμένω την επόμενη μήπως και αλλάξει κάτι
-
Καλησπέρα στην ομάδα, περαστικε σε markw και όλα καλά. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στις τελευταίες 3 ρομ δεν μου κάνει εγκατάσταση το mi fit, ούτε το ελληνικό, ούτε αυτό του play store. Υπάρχει κάποια λύση;
-
Παράθεση από geoanto555: “fastboot flash recovery twrp_markw_3.2.1-1_tools_8_red.img fastboot boot twrp_markw_3.2.1-1_tools_8_red.img ” Χιλια ευχαριστω. Με εσωσες. Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ. Μολις ανοιξε και ολα καλα