Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.
-
Παράθεση από NasDriver: “Άρα ήταν χειροκίνητη προσθήκη, για αυτό δεν έπαιζε σωστά. Δες εδώ αλλά πάλι μπορεί να σου κάνει τα ίδια με την κινέζικη Πως να εγκαταστήσετε το Google Play Store σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi [βήμα-προς-βήμα οδηγός] ” Ευχαριστω πολυ, μολις το περασα. Οταν περασω την ελληνικη ρομ θα πρεπει να την περασω παλι αποτην αρχη;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Παράθεση από NasDriver: “Ενδιαφέρουσα προσθήκη στις νέες ρομ, ευχαριστούμε για την ενημέρωση ” Οχι δεν εγινε προσθηκη τελικα. Μαλλον το κινητο τα ειχε παιξει. Εκανα factory reset και εφυγαν ολα τωρα. Ουτε google ουτε play store τιποτα. Λοιπον περιμενω να μου στειλουν κωδικο για ξεκλειδωμα bootloader και βαζω μετα play store η μπορω να το βαλω απο τωρα; Αν ναι πως; Συγγνωμη που σας ζαλισα αλλα με το Redmi note 4G ηταν πολυ απλα τα πραγματα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Σου έβαλα βίντεο πιο πάνω με το τι μπορείς να κάνεις. Ακόμα δεν μας είπες όμως εάν την είχε η ρομ ή αν έβαλες μόνη σου το play store ” Την ειχε, δεν την εβαλα μονη μου
-
Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ είναι εντάξει βρε...το play store μα κάνει εντύπωση...δεν το είχαν οι κινέζικες παλιά, έπρεπε να το κάνει εγκατάσταση ο χρήστης ” Απλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω τωρα στο PLAY STORE .
-
Παράθεση από BanditGR: “Έβαλες κινέζικη dev και είχε Play Store ? Πως έγινε ακριβώς αυτό ?' P.S: NAS πιάσε κόκκινο. ” Εβαλα αυτη. Μηπως εγινε κατι λαθος;; Δεν ξερω πως εγινε;;
-
Παράθεση από NasDriver: “Ναι, κάνε και την αίτηση για ξεκλείδωμα ” Συγγνώμη αν σας ζαλίζω λίγο. Μόλις κατάλαβα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο play store. Μου γράφει σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή. [RH-01]. Τι έχω κάνει λάθος;
-
Παράθεση από demakhs: “Unofficial είναι...βρες οδηγό για τη συσκευή σου να πας από unofficial, τουλάχιστον σε official και μετά, αν θες, σε Ελληνική. ” OK Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση =============== Ιαν 13th 2017, 3:31pm =============== Εβαλα την oggicial dev china και εχω τωρα αυτη την εικονα. Παμε καλα; Μπορω να κανω τωρα αιτηση για ξελειδωμα bootloader;
-
Καλησπερα σας, ποια ROM ακριβως φοραει το κινητο; Ειναι official; Σημερα παρελαβα το Xiaomi redmi 4 prime και εχω ενθουσιαστει πολυ με αυτο το κινητο. Καποια στιγμη θα ασχοληθω να βαλω την Developer απλα θα κρατησω αυτη τη rom για λιγο μεχρι να ειμαι σιγουρη οτι μπορω να περασω την dev ,γιατι εχει πολλα βηματα. Ευχαριστω
-
Παραγγελία από yeso521 με EU SF EXPRESS. Περιλαμβάνει 5 κινητά και τα αντίστοιχα ακουστικά. Λόγω χιονιά δεν μπορούν να έρθουν στο χωριό και κόβουν βόλτα στην πόλη. Κανένα πρόβλημα και γρήγορη εξυπηρέτηση. Άμεση ανταπόκριση στα μηνύματα μου. 2017-01-11 17:18 Unfortunately we have not been able to deliver your parcel. 2017-01-11 10:04 SERRES, Out for delivery. 2017-01-11 10:04 SERRES, At parcel delivery centre. 2017-01-10 13:47 Unfortunately we have not been able to deliver your parcel. 2017-01-10…
-
Παράθεση από mass22: “Minideal honorbuy gearbest και αρκετά άλλα αν ψάξεις. ” Οκ ευχαριστω πολυ, θα ψαχτω λιγο ακομη και πριν αλλαξει η χρονια θα κανω παραγγελια.
-
Παράθεση από osalonikios: “Επειδή τα τελωνεια πέφτουν βροχή ρώτα τον αν μπορει να το στειλει με ενδιαμεσο σταθμο μια άλλη χωρα της ΕΕ. Αν δεν μπορει προτιμησε κάποιο μαγαζι που μπορει. Προς το παρων ξέρω το Vickmall και το Topone απο Aliexpress. Πιθανότατα υπάρχουν κι άλλα. Επισης μια καλη επιλογη ειναι οι ευρωπαικες αποθηκες. 100% χωρις τελωνεια. ” Τους ρωτησα και στελνουν. Παντα απο vickmall παραγγελνω,απλα ηθελα να μαθω αν ειναι και αυτοι αξιοπιστοι. Απο vickmall εχω κανει 7 παραγγελιες και ε…
-
Καλημερα σε ολη την παρεα. Θελω να παραγγειλω κινητο απο yeso521. Ποσο αξιοπιστο ειναι;; Οσοι εχουν παρει απο το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ευχαριστημενοι;; Ευχαριστω
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Πολύ καλό τηλέφωνο
-
Καλό μήνα σε όλους και καλή επιτυχία....
-
Καλημέρα σας, παιδιά τέλεια δουλειά, συγχαρητήρια. Μια από τις καλύτερες ρομ. Όντως πολύ γρήγορη ανταπόκριση των εφαρμογών. Μπορώ να προσθέσω ότι και τα χρώματα γενικά δείχνουν ελαφρώς πιο έντονα, έτσι είναι πολύ πιο καλά. Κατά τ'αλλα πάει φανταστικά. Για την μπαταρία δεν μπορώ να κρίνω ακόμη. Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά σας. Αντε να δούμε και lollipop σύντομα