Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 93.
-
1e413eccb241a518f967db0c0073f306.jpg. Ξέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο error???
-
Κοινό πρόβλημα (μικρό) σε ολους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “@kouvou κουλο τελείως! 7.1.12 εχεις ή 7.1.19;” 7.1.19 για δες κιόλας ότι λέμε το ίδιο πράγμα μην σε μπερδεψω4d5be08466962b616cc506c7f87e7336.jpg Τελικά την πηραμε την απάντηση από @gkalen
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “καλημερα στο κοσμο ολο! Ερωτηση: Σε αυτη τη ρομ η αλφαβητος που εχει δεξια στις επαφες ειναι στα Ελληνικα; Εχω την 7.1.12 η οποια ειναι στα αγγλικα Ευχαριστω” Εμένα στα ελληνικά είναι...
-
Εκτος από ένα error που έβγαλε στην αρχή που έλεγε νομίζω KLO Bugreport(κάτι τέτοιο) σταμάτησε να δουλεύει μέχρι στιγμής όλα καλά σε natrium ! Α και κάτι ακόμα όταν δημιουργούμε backup πια πρέπει να τικαρουμε στο twrp?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mass22: “Παράθεση από kouvou: “Το πρόβλημα με τα δεδομένα σε mi5s plus παραμένει! Όλα τα άλλα κομπλέ ” Τι πρόβλημα έχεις με τα δεδομένα; γιατί εγώ δεν έχω κανένα. Ούτε με κοσμοτε ούτε με βονταφον. Και όπου μπορεί να πιάσει 4g μπαίνει.. Εκτός αν είναι κάτι άλλο που δεν το έχω πάρει χαμπάρι.” Τελικά κι εμένα καλά φαίνεται μέχρι στιγμής το χάνει κάποιες φορές αλλά τις περισσότερες φορές λειτουργεί κανονικά το 4g .Εσβησα το apn και το έβαλα ξανά από την αρχή και όλα πάνε ρολόι!
-
Το πρόβλημα με τα δεδομένα σε mi5s plus παραμένει! Όλα τα άλλα κομπλέ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Το 4G δουλεύει κανονικά με την Cosmote ή πάλι χάνει τις ρυθμίσεις;” Mi5s plus δεν έχεις? Έχει κάποια ώρα που την έβαλα αλλά ακόμα δεν είδα τα δεδομένα μόλις δω θα ενημερώσω
-
Σε mi5s plus όλα καλά μόνο το led συνεχίζει να μην δουλεύει! =============== Ιαν 14th 2017, 11:04am =============== Σε mi5s plus όλα καλά μόνο το led συνεχίζει να μην δουλεύει! Άκυρο παιδιά όλα τσουλανε τέλεια! Ευχαριστώ!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμααπλα θα κάνει επανεκκίνηση την συσκευή μην το φοβάσαι!
-
Εμένα το led λειτουργεί σε όλα εκτός από τις ειδοποιήσεις!
-
Από ότι γνωρίζω η stable όχι μόνο η developer Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά το led για τις ειδοποιήσεις δουλεύει σε όλους και κανονικά? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas_F: “@kouvou Γνωστό πρόβλημα της 7.1.5. Ή περιμένεις το επόμενο update σε 2-3 μέρες ή γυρνάς στην προηγούμενη έκδοση. Για κάποιες συσκευές έχει βρεθεί λύση αλλά σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί άλλα προβλήματα. Sent from my MIX using Tapatalk” Δεν πειράζει υπομονή υπομονή! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi5s plus χάνει τα δεδομένα,4g πιάνει σπάνια κύριος πιάνει H και πέφτει συνέχεια στο E! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από kouvou: “Σε mi5s plus δεν λειτουργούν τα δεδομένα! Μπορεί να γίνει κάτι ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας) Ονόματα Access Point Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +) Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπα…