Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους
gasto - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματελικα το εγκατεστησα μεσω pc ομως εχω το εξης προβλημα.Οποια εφαρμογη θελω να κεταβασω οταν παταω install στο google store δε κανει downloading αλλα μου βγαζει μηνυμα authedication is requierd sign in to your google account,ενω ειμαι συνδεδεμενος.
-
gasto - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθα το δοκιμασω
-
gasto - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαενεργοποιησα το unknown services αλλα οταν σκαναρω την εικονα δε κατεβαζει τιποτα.Βγαζει μηνυμα οτι δε μπορει να ελεγξει αν ειναι ασφαλες το site.
-
οποτε τωρα αν θελω να περασω την ελληνικη ρομ πρεπει να τσεκαρω τον bootloader αν ειναι κλειδωμενος ή οχι και να ακολουθησω τους οδηγους που υπαρχουν στο site. Τι παραπανω μου προσφερει η ελληνικη ρομ;Θεμα με τα αγγλικα δεν εχω αλλα μεχρι στιγμης μου εχει πεταξει καποια μηνυματα στα κινεζικα,πραγμα λιγο ενοχλητικο. Για να βαλω το google store ακολουθω αυτον τον οδηγο; Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους
-
Καλησπερα και απο εμενα παιδια.Συντομα λεω να παραγγειλω το redmi 3 pro αλλα διαβαζοντας εδω μπερδευτικα λιγο.Ποια rom ειναι η καλυτερη?Μπορω να το ζητησω απο τον κινεζο με οποια rom θελω,γιατι βλεπω οι πιο πολλοι λενε οτι το στελνουν με ελληνικα πραγμα που σημαινει αν καταλαβα καλα οτι δεν ειναι επισημη rom.Δεν εχω θεμα αγγλικων.