Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
Αναβάθμιση μου ήρθε εχτές. Τίποτα σημαντικό.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχει καταφέρει να κάνει συνεχές το always on, και όχι μόνο 10 δευτερόλεπτα ?
-
Καλησπέρα, η αναβάθμιση αναφέρει συμβατότητα με mi remote (peel) Πως γίνεται αυτό ? Δεν μπόρεσα να το καταφέρω να δουλέψει. Μόνο με android remote δούλευε και δουλεύει. Έχω κινητό με IR blaster, αλλά το mi BOX s δεν έχει.
-
Καταχώρηση αγγελίας.
ΜήνυμαΕυχαριστώ, στον Chrome του κινητού δεν φαίνεται, στον Chrome του tablet τα δείχνει. Ευχαριστώ!
-
Καταχώρηση αγγελίας.
ΜήνυμαΠως βλέπουμε πόσα μυνήματα έχουμε στείλει ?
-
Καταχώρηση αγγελίας.
ΜήνυμαΤα έξι χρόνια μέλος μετράνε ??
-
Παράθεση από pados1002: “Παιδιά τη βοήθεια σας. Φίλος μου θέλει να στείλει εικονα και ήχο, κυρίως όταν παίζει παιχνίδια π.χ. PUBG σε non-SmartTv... Πήγε και αγόρασε Type-c σε HDMI αλλά προφανώς και δε δουλεύει στο κινητό μας... Του είπα για Chromecast αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο θα ναι για τη συγκεκριμένη δουλειά και δε θέλω να τον βάλω να το αγοράσει χωρίς να μαι σίγουρος... Εσείς τι λέτε? ” Καλησπέρα φίλε μου , δουλεύει τέλεια με το mi 8 , άπειρες ώρες !! Να προχωρήσει άφοβα. Απολύτως κανένα …
-
Εννοείται!!! Η οδηγία ηταν μονο για όσους θέλουν και την stock rom. Δεν την χρησιμοποιώ, αλλά αστη να υπάρχει... Αν κολλήσεις με τη MIUI, οι άλλες φαίνονται φτωχές..