Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.
-
Καλημέρα, προσπαθώ να περάσω τη νέα rom πάνω από την 8.1.18 και μολις πάω να ξεκινήσω την εγκατάσταση γραφει Package for ido.this is "" Το κινητό μου είναι ido. Το έχει πάθει άλλος? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, προσπαθώ να περάσω τη νέα rom πάνω από την 8.1.18 και μολις πάω να ξεκινήσω την εγκατάσταση γραφει Package for ido.this is "" Το κινητό μου είναι ido. Το έχει πάθει άλλος? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναβάθμιση mi a1
ΜήνυμαΚαλημέρα μήπως αγόρασες mi 5x και σου ήρθε με rom m1a1? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gas83: “@kalexandros1 ποια rom είχες πριν και σου φαίνεται μεγάλη η κατανάλωση σε αυτήν;” 8.1.4 Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα σε redmi 3 (ido) καταναλώνει αρκετά γρήγορα την μπαταρία....εχει κάποιος άλλο το ίδιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας .. έχω ένα redmi 3 pro ido με έκδοση 7.9.21 και δεν μπορώ να κάνω screen mirroring μέσω wifi.. παίζει να φταίει η έκδοση? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ido έχει καινούργια rom? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk