Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
βλεπουμε τελικά ποιος εκτίθεται μπαίνει κάποιος-α στο φορουμ που γραφει: Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo και διαβάζει χαβαλέ & περί ανέμων & υδάτων το χετε ανάγκη βλέπω με τα ψυχολογικά του καθενός λογικό, κατά τάλλα κάποιοι φαντασμένοι τους πείραξαν 2-3 σημεία με κεφαλαία! μηπως πόνεσαν & τα αυτιά σας ρε παιδιά? σαν παιδάκια κάνουμε. τα βαλα με bold σας αρέσει καλύτερα τώρα? αλλα θα βρειτε αλλο τροπο να σβησετε αυτα που δεν σας αρεσουν ή και να μη σβησετε τ…
-
Παράθεση από Thracia: “Καλημέρα φίλε μου και καλή χρονιά!!! Στην κυριολεξία όμως last year!!! Τελικά πιο πήρες; Το special edition ή το overseas? Προς πληροφόρηση το special edition υπάρχει επίσημα και στην Ελλάδα ” εγραψα ειχα παρει το ΧΙΑΟΜΙ note 3 OVERSEAS 2/16 απο gearbest αλλα το σβησαν ξερεις οτι δεν αρεσει ενω ο αλλος που μου γραφε την πατησα και τετοια εμεινε το μηνυμα του....ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν πατησα κι οπως ειχα γραψει που σβηστηκε ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ απο αλλο χωρο των ηλεκτρονικων που κι 1-2 π…
-
DRIVERS UNIVERSAL
kn8r1der - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαγια όσους δυσκολεύονται με την εγκατάσταση drivers σε οποιαδήποτε συσκευή WINDOWS x64 bit απενεργοποιούμε τον ελέγχο ψηφιακής υπογραφής (Driver Signature Enforcement) [MIUI DEVICE TEAM] Disable Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-Bit - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 στη συσκευή μας ANDROID αφού ανοίξουμε δυνατότητες developer ενεργοποιούμε: "USB Debugging" in the first case. "Allow mock locat…
-
Παράθεση από gto: “Φίλη πήρε το τηλέφωνο με stable 8.0.5.0. (είχε μια άλλη έκδοση με miui 7 και έκανε αναβάθμιση μέσα από το τηλέφωνο). Έχει νεότερη έκδοση για το τηλ ; Έχει ελληνικά η νεότερη έκδοση ; Αν ναι πως μπαίνει η επίσημη νεότερη με τα ελληνικά ; εννοείται ότι μόλις έρθει στα χέρια μου θα μπει η "δικιά" μας, απλά μέχρι να γίνει αυτό θέλω να την καθοδηγήσω να δουλέψει με official ” αδελφέ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα αντιμετώπισα με κινητό φίλου αγορασμένο από ali-express αναβάθμιση από MIUI 7 =…
-
like στον ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ελληνα κανετε που τα βλεπει ολα καπως συγχαρητηρια....ΔΕΝ ξαναγραφω τιποτα που μπορει να βοηθησει ΟΛΑ τα ΤΕΛΕΙΑ GR site ειστε μην χαρακτηρισω ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι ειχα ακουσει καλα λογια για το forum σας γελαστηκα bye
-
καταρχην προσωπικα πηρα το OVERSEAS που 4 καταστηματα γραφουν σε φωτο & specs οτι ειναι 15cm kenzo σασι αν οντως ειναι θα χω ολα τα αξεσουαρ ελλαδα ή ευρωπη και θα χω χασει μονο σε RAM 1GB διότι το 16GB δεν με προβληματιζει αφου εχω μεγαλη SANDISK καρτα σιγα παλιοτερα ειχαμε μισο & 1GB RAM την παλευαμε...τωρα αυτο μια χαρα θα ναι θεωρω δεν λεει να πληρωνεις κατι οσο το πληρωνεις και να μην εχεις θηκη και να γινει στραβη. προσωπικη παντα αποψη ε φιλε μου εχεις τα ΔΙΚΙΑ σου & παρατηρητικος εισαι μ…
-
εχω καλα νεα για θήκη & tempered glass του REDMI NOTE 3 INTERNATIONAL kate 152,5cm Search results for: 'Redmi Note 3 Pro international' όποιος ενδιαφέρεται για δική του επιλογή αξεσουάρ τότε πάει στο REDMI NOTE 3 OVERSEAS kenzo 15cm 140€ Xiaomi Redmi Note 3 Pro Overseas Edition 4G Phablet-151.59 Online Shopping| GearBest.com 140€ Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Edition 2GB RAM 16GB Snapdragon 650 Hexa-core 4G Smartphone 1 Sale - Banggood.com 160€ Xiaomi Redmi Note 3 Pro Overseas Edition 16GB 4G P…
-
Παράθεση από Thracia: “@kn8r1der Καλημέρα και ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αυτο το overseas it's to good to be true Μακάρι. Τώρα για το android και miui. Το kenzo είναι ήδη σε android 6 και miui 8 η .developer έκδοση. Η stable είναι miui 8 android 5 αλλά σύντομα θα πάει στην 6 και αυτή. Το Kate έχει μόνο android 6 και miui 8. ” επανέρχομαι για το YESO521 που είπε ο Liakos! Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Καλημέρα! Λοιπόν είναι απλά (σχεδόν) τα πράγματα...................................................................................... Απο μαγαζιά προτίμησε Geekbuying, Vickmall, Yeso521. Το geekbuying έχει τις καλύτερες τιμές στα Xiaomi προς το παρόν. Σου αφαίρεσα και τα links απο κάποια μαγαζιά καθώς δεν έχουν συνδρομή με την κοινότητα μας. Μπορούμε να μιλάμε για αυτά και να τα προτείνουμε (όπως έκανα με geekbuying πχ) αλλά δεν βάζουμε απευθείας link για διαφήμιση τους…
-
Παράθεση από NasDriver: “Πρωτάρης αλλά ψαγμένος πρωτάρης Και το kenzo και το Kate έχουν πάει σε android 6 και MIUI 8 οπότε το μόνο που σου μένει είναι να διαλέξεις κατάστημα και συσκευή ” να'σαι καλά φίλε! το κατά δύναμη ελπίζω να βοήθησα άλλα μέλη που διαβάζουν με τις θήκες+temper σε ΚΑΤΕ 15,25cm
-
καταρχην να σας ευχαριστήσω θερμα και τους 2 για την αμεσότητα στην απάντηση!! και ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ με για το κατεβατό αλλά έκανα εκτενή έρευνα που πιστεύω να βοηθήσει οποιον τον ενδιαφέρει το θέμα. αν πρέπει να ανοιχτεί άλλο ΝΕΟ ΘΕΜΑ για αυτή την έκδοση κατανοητό από μενα οπότε ας το μεταφέρουν οι συντονιστές. Θανάση κοιτάω μόνο από σωστά sites (no cheapest) τα υπόλοιπα αποκλείονται δια ροπάλου. υπάρχει αυτό το εργαλείο για να ελέγχουμε αξιοπιστία όπου γράφουν παγκοσμίως. τώρα τα μαθαίνω & γώ τσεκάρε…
-
αγαπητά μέλη γεια σας! θα ήθελα να ρωτήσω αν το πρόβλημα με την αναβαθμιση στα kate έχει επιλυθει ή οχι ακόμα? διότι υπάρχει η ανάγκη να πάρω αναγκαστικά inter special edition ή overseas προκειμενου να εχω την μπαντα 800Mhz Β20 LTE Xiaomi Redmi Note 3 Pro Overseas Edition 4G Phablet-158.69 Online Shopping| GearBest.com φαινεται να ειναι OFFICIAL GLOBAL STABLE (OGS) δεν με πειραζει το αγγλικο μενου αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο για μηνυματα ουτε η μικρη RAM/ROM αυτο που φοβαμαι ειναι οτι εχει and…