Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
jolas - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠλήρεις οδηγίες για όλα... Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
-
MIUI Hellas XTRV ROM
ΜήνυμαΝαι την έβαλα. Ολα καλά, κανένα πρόβλημα, smooth...
-
Διαγράψτε το σας παρακαλώ, κατά λάθος διπλοεγγραφή. Edit: Κάνω download από το pc εξού και η ερώτηση του md5 hash
-
Οκ, κατάλαβα, όσον αφορά το changelog εξακολουθεί να ισχύει το "Δεν υπάρχει Changelog μέχρι τώρα." Για το MD5 hash δεν βρηκα κάτι.
-
Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την αναβάθμιση για το Poco x3 pro. Συγγνώμη εάν ήδη έχει απαντηθεί, δεν μπόρεσα να το εντοπίσω, που μπορούμε να βρούμε τα MD5 hash για τα αρχεία που κατεβάζουμε ώστε να γλυτώσουμε προβλήματα από corrupted downloads. edit: ομοίως για τυχόν changelog
-
MIUI Hellas XTRV ROM
ΜήνυμαΑπενεργοποιώντας το MIUI Optimization, έχω την εντύπωση (από ότι έχω διαβάσει), ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που επιλύει. Οσον αφορά, το AI Preloading το έχω από την πρώτη στιγμή ενεργοποιημένο, καθώς και απενεργοποιημένα πάντα το Sleep Mode. Ο μοναδικός kernel που είδα κάποια διαφοροποίηση κυρίως με την διαχείριση zram ήταν - εάν θυμάμαι σωστά - ο SiLonT Kernel.
-
MIUI Hellas XTRV ROM
ΜήνυμαΝαι, έχω δοκιμάσει κάνα-δυό, δυστυχώς προσθέτουν και προβλήματα: random reboots, overheat, κ.α. Κανένας με απροβλημάτιστη λειτουργία, όπως ο original. Για την διαχείριση μνήμης, είναι δυνατό να πειραχθούν οι τιμές LMK, είτε από εσάς είτε μέσω adb, σε Non Root συσκευές?
-
MIUI Hellas XTRV ROM
Μήνυμα20+ ημέρες μετά την εγκατάσταση της, φαίνεται ότι έχει "στρώσει" η λειτουργία της και πλέον έχει ομαλοποιηθεί εξαιρετικά. Η μπαταρία διαρκεί κατά μέσο όρο 5+ ώρες μικτή χρήση (data και WiFi). Μακάρι να μπορούσαμε να αλλάξουμε την διαχείριση μνήμης της MIUI, είναι ενοχλητικό το πρωί να βλέπεις ότι έχουν σβήσει από την μνήμη, οι περισσότερες από τις εφαρμογές, ανεξάρτητα εάν είναι απενεργοποιημένη η βελτιστοποίηση μπαταρίας και παράλληλα είναι "κλειδωμένες". Δυστυχώς, δεν υπάρχει και κανένας custo…
-
Παράθεση από bilias78: “Κανεις ρε παιδια? Δεν μπορω να βρω λυση που εχω ψαχτει.. ” Εάν οπωσδήποτε θέλεις να τα αλλάξεις, νομίζω ότι η χρήση εφαρμογής όπως η παρακάτω, είναι μονόδρομος: details?id=com.treydev.micontrolcenter
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από tomsak: “Κανεις αυτό και λύνεται το πρόβλημα σου με τις διαφημίσεις ” 1)φιλε μου εβγαλα την εφαρμογη adguard και εκανα αυτο που ειπες με το dns και φαινεται να λειτουργει και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι δεν χρειαστηκε να κανω root.και πραγματικα το root μονο για τις διαφημισεις θα το εκανα αφου εχω κανονικα πιστοποιησεις για το google pay. Παράθεση από jolas: “Παράθεση από tomsak: “Κανεις αυτό και λύνεται το πρόβλημα σου με τις διαφημίσεις ” Δυστυχώς, υπάρχου…
-
MIUI Hellas XTRV ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Εδώ και δύο μέρες φόρτωσα την XTRV ROM, μετά από αρκετό διάστημα με την miui.eu. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα καμία διαφορά στις δυνατότητες παραμετροποίησης, πέραν της ύπαρξης του "Extended power menu" (ζητώ συγγνώμη εάν μου έχουν διαφύγει κι άλλες προσθήκες). Αυτό που έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερο από την αντίστοιχη miui.eu, είναι αφενός μεν η απόκριση του συστήματος (άνοιγμα των εφαρμογών, settings, κλπ), στα 120Hz, αλλά και η ταχύτητα του downloading στο WiFi. Ειδικά όσ…
-
@GreenDragon, Εχω εγκαταστήσει το MIUI12 με τον τελευταίο Fenix kernel. Δε νομίζω ότι - εν τέλει - μπορεί να συγκριθεί ένα τηλέφωνο το οποίο παρόλο που το MIUI12 είναι beta, εντούτοις είναι εξαιρετικά σταθερό, χωρίς εκείνα τα ανόητα ξαφνικά reboot που είχα στο stock Androi 10... Χώρια που δεν μπορώ να συγκρίνω καλούδια όπως η "μαμίσια" ηχογράφηση κλήση του MIUI και πλήθος άλλα, με την έλειψη και την γύμνια του One. Για εμένα απλά δεν υπάρχει γυρισμός σε Android One. Οσο για την ROM του MIUI12, ε…
-
Παράθεση από Green Dragon: “ Προφανώς χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader, έτσι; Γίνεται με τη γνωστή διαδικασία και χρειάζεται να περιμένεις 1 εβδομάδα; ” Δεν χρειάζεται να περιμένεις ούτε λεπτό... Ακολούθησε την διαδικασία στο link που επισυνάπτω, είναι θέμα λίγων λεπτών το ξεκλείδωμα του Bootloader. Προσοχή όμως, γίνεται διαγραφή όλων των δεδομένων σου (Factory Reset) forum.xda-developers.com/mi-a3…recovery-rom-via-t3989603 Edit: Με τα αρχεία που βρίσκονται στο link που σου έδωσε ο @dfoust γ…