Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.

• Android 10 tweaks

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Ενημέρωση 1ου ποστ για εναλλακτική μέθοδο απαλοιφής των προτεινόμενων ενεργειών στην οθόνη των settings...

• Android 10 tweaks

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Προσθήκη στο 1ο post. Καλό Πάσχα!

• Android 10 tweaks

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Ενημέρωση 1ου post...

• Android 10 tweaks

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Για να μην γεμίζω το νήμα, όσα νέα tweaks προσθέτω, θα τα βάζω στο αρχικό post...

• Android 10 tweaks

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στην λειτουργία/αναγκαιότητα των (κοινών) εφαρμογών που συνοδεύουν το Android, οπότε δε νομίζω ότι επηρεάζεται από τον επεξεργαστή. Σίγουρα, όταν υπάρχουν dedicated εφαρμογές για τον εκάστοτε επεξεργαστή, δεν τις πειράζουμε. Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να επηρεάσω, επισυνάπτω την λίστα με τις εφαρμογές που έχω κάνει disable (όχι uninstall), μερικές από τις οποίες τις απενεργοποίησα βάσει των πληροφοριών του ανωτέρω site.

• Android 10 tweaks

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Εξαιρετική επεξήγηση των περισσοτέρων system εφαρμογών, ώστε πέραν των προτεινόμενων να επιλέξουμε μόνοι μας τι άλλο δεν μας χρειάζεται: olorin.me/2020/02/11/debloating-the-umidigi-f2/

• Android 10 tweaks

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Μιάς και δεν υπάρχει, είπα να to ξεκινήσω ώστε να μαζέψουμε ότι μπορούμε... 1. α. Αφαίρεση navigation bar (διατηρώντας τα gestures): play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar (επιλέγουμε μόνο το "Hide Navigation Bar") β. Εναλλακτικά με χρήση των παρακάτω εντολών: - Απόκρυψη navigation bar adb shell wm overscan 0,0,0,-38 - Επανεμφάνιση navigation bar adb shell wm overscan 0,0,0,0 2. Απαλοιφή των προτεινόμενων ενεργειών στην οθόνη των settings (αρνητική παρενέργεια η εξαφάνιση του search…

• Ενημέρωση ή δικαιολογίες;

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

in.c.mi.com/thread-2165324-1-0.html?t=1585064807369

• Πρόλημα με Mi A3

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Ναι, στην πρώτη αναβάθμιση σε 10 (τέλη Φεβρουαρίου)

• Πρόλημα με Mi A3

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

MI A3 Global ROM

• Πρόλημα με Mi A3

jolas - - Mi A3

Μήνυμα

Καλησπέρα, Είμαι από τους τυχερούς/άτυχους κι έχω γευτεί και τις δύο "αναβαθμίσεις" σε 10, δυστυχώς όμως το μετάνιωσα πικρά. Η δεύτερη "αναβάθμιση-διόρθωση bugs", επί της ουσίας στο μόνο που επέφερε μία βελτίωση είναι το πρόβλημα απώλειας του δακτυλικού αποτυπώματος. Δεν το διόρθωσε οριστικά ομως, μιας και μετά από τυχαίους χρόνους (την πρώτη φορά μετά από ώρες, την δεύτερη μερικές ημέρες), πάλι χάνει το δακτυλικό αποτύπωμα...