Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔοθηκε αμεσα μεσα με μια εβδομαδα νεο update και παλι δεν ελυσε το θεμα ...Δυστυχως... Παράθεση από geooz31: “Καλησπέρα, μετά το τελευταίο update που πήρε η αγγλική έκδοση, την αρίθμηση των βημάτων την εμφανίζει σε αυτή τη μορφή, αντιμετωπίζει κάνενας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Z21rtYc.jpgNsIAzi5.jpg ” =============== Απρ 9th 2017, 2:07pm =============== Καλησπερα , εχει κανει κανεις μετατροπη απο chinese σε eng firmware προσφατα ? για να μου προτινει καποιο tutorial , οχι απλα να το κανω αγγλικα α…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπερα , σημερα το AMAZFIT μου εκανε αναβαθμιση και απο τοτε , το βηματομετρητη οταν τον επιλεγω για παρακανω δεδομενα , κολαει και λεει οτι η εφαρμογη σταματησε και αντι για γραμματα εχει νουμερα (το ιδιο εκανε και μετα το reset που πηγε στα κινεζικα) , κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα και πριν το update δεν ειχα κανενα θεμα εχει κανεις παρομοιο θεμα?. ( chinese version , με αγγλικα κατα 99% , εκδοση 1,2,13e)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπερα , μολις απεκτησα ενα AMAZFIT CHINESE , Εχω το εξης θεμα , μολις το ανοιγω μου βγαζει ενα qr code και το σκαναρω με το mi5s και με παει σε μια κινεζικη σελιδα αλλα μετα δεν κανει κατι δεν μου κατεβαζει την εφαρμογη τι πρεπει να κανω? επισης δοκιμασα να βαλω το app απο το φορουμ αλλα δεν μου το κανει εγκατασταση...
-
Καλησπερα , ηθελα να ρωτησω κατι για τα update , εχω την v8.0.3.0 GLOBAL STABLE , οταν κανω αναζητηση για update απο τον updater δεν βρισκει τιποτα , αλλα αν πατησω απο το υποmenu , download update , αρχιζει και κατεβαζει κατι που ειναι κανα gb (αν κρινω απο ταχυτητα και χρονο κατεβασματος) , μετα βγαζει οτι λεει εχεις αναβαθμιση και κανει επανακινηση αλλα δεν αλλαζει τιποτα ουτε εκδοση ουτε τιποτα (προφανες τουλαχιστον)!Εχετε καποια αποψη ?
-
MI5s custom rom MIUI Global 8.0 stable 8.0.10.0.0 (MAGCNDH) αλλαγη σε Global official [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από Apostolis78: “εγω παντως το εκανα με το updater κατευθειαν απο το κινητο χωρις προβλημα. Κατεβαζεις το αρχειο, το βαζεις στο κινητο κ μετα κανεις choose update package. το κανει decrypt και το περναει. Κ εγω ειχα την 8.0.10.0.0 ειχε ερθει ετσι απο το κινεζομαγαζο. Εχω τη version 3RAM /64 Storage. ” και εγω τελικα ακολουθησα την διαδικασια του πρωτου post και σε περιπου 5 λεπτα ειχα GLOBAL STABLE OFFICIAL , αρχισε να πεταει μετα το κινητο και δουλευει πιο ομαλα...!!! Version 4/32!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
Luke - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν αποτύχει και αυτό που προσπαθείς τώρα κατέβασε την china dev από το παρακάτω λινκ και πέρνα την μέσω mi pc suite επιλέγοντας την με τη χρήση του shift: en.miui.com/download-314.html#456 ” bootare και αρχισα τις αρχικες ρυθμισεις μοιαζει να πηγαινουν ολα καλα!!! =============== Ιαν 17th 2017, 8:05pm =============== τελος καλο ολα καλα!! βεβαια παλι τα ιδια με το mui pc suite δεν το βλεπει!! Παράθεση από Luke: “Παράθεση από lallasgr: “ ” ”
-
Luke - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Κατέβασες τελευταία έκδοση ρομ? ” Νομιζω ναι! δοκιμασα με την ιδια ρομ τωρα να κανω choose package update απο το updater και την βρηκε και κανει decrypt, λες να πιασει? εχω δει παρομοια post στο official forum για την δικη μου custom rom
-
Luke - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Luke: “Καλησπερα , μπορω να περασω GLOBAL OFFICIAL απο custom με αυτο το τροπο ? ” Βεβαίως και μπορείς!! ” βγαζει αυτο!!
-
Luke - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα , μπορω να περασω GLOBAL OFFICIAL απο custom με αυτο το τροπο ?
-
MI5s custom rom MIUI Global 8.0 stable 8.0.10.0.0 (MAGCNDH) αλλαγη σε Global official [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “πάτα το ρημάδι το πάνω κουμπάκι να σου εγκκαταστήσει την τελευταία china stable...... (morningafter)ΜΠΟ ” Μπορω να βαλω την global μετα την china? με παρομοιο ευκολο τροπο?
-
Μήνυματωρα μου πεταξε αυτο μολις το συνδεσα...
-
Μήνυμαναι αλλα επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα κατι θα κανω λαθος...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πως φαίνεται στο device manager όταν το χεις το κινητό σε recovery mode? δες εδώ: REDMI PRO 3/32 HELIO X20 [SOLVED] ” αυτο μου βγαζει...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εγώ δύο συσκευές στην ίδια κατάσταση με τη δικιά σου, με κλειδωμένο τον bootloader, τις "τακτοποίησα" με τον τρίτο τρόπο από εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) αφού καταφέρεις κ περάσεις την official china stable με το κινέζικο mi pcsuite κ σου ρθει και η έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader, τον ξεκλειδώνεις και προχωράς στο φλασάρισμα twrp και μετά της Ελληνική ” κατεβασα την china suite αλλα…
-
ΜήνυμαΑπεκτησα ενα MI5S 4/32 απο γνωστο ελληνικο μαγαζι (skroutz) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος (149000 antutu),αλλα ως νεος της μαρκας δεν ηξερα τι παιζει με τις ρομ και τα κολπα των resellers , διαβαζοντας εσας και το επισημο forum , εχω fake rom με κλειδωμενο boot (ελεγμενο με τα tutorial του εδω forum) ,το info λεει αυτα Αndroid version 6.0.1 MXB48T , MIUI Global 8.0 stable 8.0.10.0.0 (MAGCNDH). ψαχνοντας πολλοι μιλουν για την παρακατω διαδικασια: From custom ROM 8.0.10.0.0 to Global 8.0.3.0.…
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλύτερα να ήταν ξεκλείδωτο, πιο εύκολο θα ήταν Τεσπά...μόλις πάρεις έγκριση ποστ εδώ και το βλέπουμε ” Ευχαριστω προκαταβολικα! =============== Ιαν 12th 2017, 11:53am =============== Παράθεση από Luke: “Παράθεση από NasDriver: “Καλύτερα να ήταν ξεκλείδωτο, πιο εύκολο θα ήταν Τεσπά...μόλις πάρεις έγκριση ποστ εδώ και το βλέπουμε ” Ευχαριστω προκαταβολικα! ” Καλημερα , ενα μελος απο το official site της xiaomi μου εστειλε αυτο , ισχυει η θα το κανω brick? From custom ROM …