Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΕίχες κι εσύ φίλε μου πρόβλημα με updater μετακίνηση εφαρμογών κλπ? Πρεπει να είναι rootαρισμενο το τηλέφωνο? Με την 5 βάζεις όλες τις εφαρμογές απο την αρχή να υποθέσω, google playstore? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις.
-
Παράθεση από geovti: “με το vroot μαλλον δεν υπαρχει προβλημα η θα γινει root η οχι δεν χαλαει κατι.και αν καταφερεις να αλαξεις και εχεις το updater δεν χριαζετε ξανα root βαζεις οποια θες.κατα 99% κατι με το supersu εκανα.παντος στην τελευταια δεν μου κανει root αλλα αλαζω rom κανονικα παρατηρησα οτι στην 4 2 7 δουλευει λιγο ποιο γρηγορα αλλα κουμπωνει λιγο ποιο αργα αλλα με μια τελεια ( . ) σημα. τελικα και το wifi καλα παει” Με το vroot ξεκιναει να κανει download τους drivers και σταματαει σ…
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΜε μια sim το δουλεύω (προς το παρόν) οπότε μάλλον κάτι άλλο παίζει...
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΌχι φιλέ μου μια χαρά σήμα έχει, ανοίγοντας το wifi παίζει μια χαρά, κλείνοντας το wifi και ανοίγοντας το 3g παίζει, αν κλείσω και ξανανοιξω αργότερα το 3g αρνείται (???). Τι να πω δεν ξέρω...
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΆλλο καινουριο...Έχει κανεις πρόβλημα με τη φόρτωση βίντεο από youtube με 3g σύνδεση? Όταν μπαίνω με wifi όλα οκ...
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΤο μόνο που έκανα και είδα βελτίωση ήταν να απεγκαταστήσω κάποιο παιχνίδι που παρουσίαζε εντονα αυτό το πρόβλημα και απο εκεί και πέρα βελτιώθηκε η συμπεριφορά του τηλεφώνου, αυτό όμως ίσως ήταν απλά μια σύμπτωση. Παραμένει το πρόβλημα του root, μιας και και δεν μπορώ να κάνω update σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιών...Συνεχίζεται το ψάξιμο, όποιος βρει άκρη πρώτος ενημερώνει και τους υπόλοιπους.
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΓίνεται να κάνω root στη συσκευή ώστε να μπορώ να περνάω εφαρμογές στην εξωτ. sd με το Link2sd για παράδειγμα? Αν γίνεται υπάρχει κάποιος οδηγός?
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΝα ρωτησω κατι που ισως φανει αστείο, μετα το system restore υποθετω ότι δεν θα ανοιξει το τηλεφωνο με τιποτα κινεζικα μενού. Ρωτάω γιατι ψαχνοντας πάτησα enable senior mode settings και επανεκκίνησε με κινεζικο μενού (τρομαξα μεχρι να το επαναφερω στα ελληνικα). Με αυτο το μήνυμα (εικονα) τι παίζει?
-
Προβλημα με εφαρμογες
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, είμαι κι εγώ εδώ και δυο εβδομαδες κάτοχος του red rice, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες είναι οτι με πετάει έξω από τις εφαρμογές, τηλ. κατάλογος, internet, οτιδηποτε γενικά. Καμιά ιδέα αν διορθώνεται αυτό?