Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
τι θυμήθηκα.. 80ς βεβαια αλλα.... aladdin & lion king (super γραφικά) συμπιεσμένο 2 φορές σε 4 floppy disks και μοιράζονταν μυστικα , χέρι με χέρι λες κ γινόταν διακίνηση χεχε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν πήρα εγκριση για το Unlock στον Bootloader. Τώρα όμως επειδή παραδιάβασα μου φαίνεται. Ποιον οδηγό να ακολουθήσω? 1 να φλασαρω απευθείας με fastboot latest china developer απο εδω αφου εχω ηδη τον Bootloader unlock ? : Xiaomi MIUI Official Forum οδηγος --> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) 2 ή να ακολουθήσω τον οδηγό εδώ που δεν μπλέκω με πολλά πολλά κ κατεβάζει κ φλασαρει μόνο του ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xi…
-
εγω να περασω china dev και unlockbootloader ξανά μολις πάρω έγκριση οπως είπε κ ο ianpan24 για σιγουριά ? στην περίπτωση που ειναι ξεκλείδωτο νόμιμα θα παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader μολις περάσω αυτην ? δλδ ειναι ενας τρόπος να το τσεκάρω να βρω με ποιο τρόπο έγινε το ξεκλειδωμα για να ξερω πως να κινηθώ απο εκεί κ περα? Παιδιά sorry αν γίνομαι λίγο σπαστικός με τις ερωτήσεις αλλα είμαι σε φάση, λέτε κατι κ αρχίζω να κάνω αναζήτηση ορολογίες. πχ ROM Σε fastboot... ( ROM που περνάς μόνο μέ…
-
Απο κατάστημα άπλα επειδή ειχε την αγγλοκινεζικη ζήτησα να μπει μια ελληνική. το κινητο δεν ειναι μεταχειρισμενο. Αρα δεν μπορω να αναβαθμιζω απο εδω στην συγκεκριμενη εκδοση που ειμαι. θα πρεπει να περασω αλλη ROM. υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισει καποιο προβλημα το κινητο στην προσπαθεια για αλλαγη? θα πρεπει να γνωριζω κατι? κ ποιον οδηγω θα πρεπει να ακολουθησω απο ολους ?
-
καλησπέρα σε όλους και κάλως σας βρήκα. Πρώτη φορά σε XIAOMI και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις κ απο το κινητό αλλα κ απο το φόρουμ εδώ παιδιά. χίλια μπράβο. Κάτοχος ενός Mi5 εδώ και λίγες μέρες κ είπα να ξεκινήσω κ εγώ σιγά σιγά να διαβάζω να μορφωθώ αλλα.. ΔΕΝ! Λοιπόν το Πρόβλημα μου ειναι οτι το κινητό τρεχει σε αυτήν την εκδοσή MIUI 6.8.27 και δεν την βρίσκω εδώ σαν προηγούμενη εκδοσή για να ξέρω ποια απο ολες θα πρέπει να κανω update ( xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/551-Xiaomi-Mi-5-Gemini/…