Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.
-
Καλημέρα, εγώ γενικά δεν έχω προβλήματα με αυτή τη beta stable rom σε κανένα σημείο σχεδόν. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι απενεργοποιώντας το ήχο από την κάμερα τραβάει φωτογραφία με HDR και δεν την εμφανίζει μετά και κολλάει η εφαρμογή της φωτογραφίας. Αφού ενεργοποίησα τον ήχο μετά όλα καλά. Έστειλα και ένα σχόλια μέσω της εφαρμογής στην εταιρεία σχετικά με το πρόβλημά μου. Όπως είπα θα περιμένω την ενημέρωση της rom όποτε αυτή έρθει. Ελπίζω να διορθώσει πολλά πράγματα που αναφέρονται …
-
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Μετά από τριάμισι χρόνια συνύπαρξης με το RN3 PRO αγόρασα πριν 2 μήνες το ΡΝ8 PRO. Είναι η έκδοση με τα 128GB και rom Global 11.0.2 QGGEUXM. Γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση εφαρμογών συστήματος πριν 1 εβδομάδα και κατά λάθος πατήθηκε στην ειδοποίηση κάτι και παρέλειψε την ενημέρωση για το "προσθήκη συστήματος υπηρεσιών" αφού ενημέρωσε τις υπόλοιπες εφαρμογές. Μετά από προσπάθειες για έλ…
-
Δυο φορές μέχρι τώρα σαν "tamtumaki".
-
Άντε και με το καλό σε όλους μας. Μπράβο GB.
-
Και εγώ σήμερα. Σειρά 869. Άντε με τη νίκη. Το όνομα χρήστη είναι "Tamtumaki"
-
Καλησπέρα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Όλα καλά με την τελευταία stable 8.1.1.0. Μια ερώτηση μονο: όταν πάω στην ενημέρωση συστήματος και πατάω την πρώτη επιλογή που λέει λήψη πακέτου ενημέρωσης, αρχίζει και κατεβάζει κάτι. Τι μπορεί να είναι αυτό και τι κάνω; Είναι κάποια ενημέρωση; Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από talos_2002: “Kenzo. Το επαλήθευσα μέσω adb, δίνοντας την εντολή fastboot getvar product, η οποία επέστρεψε product: kenzo. Δοκιμάζω και τον οδηγό «Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)» με το TWRP από Xiaomi.eu, αλλά πάλι τα ίδια Μα τί μπορεί να πάει στραβά μέσω sideload; Επεξεργασία: Δοκίμασα τώρα το ξεκλείδωμα. Και boot-άρει! ΔΕΝ το πιστεύω ότι ήταν αυτό. Έχω φάει τα νιάτα μου από το μεσημέρι! Thracia, σε ευχαριστώ! Ας το βάλει κάποιος και στους…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΚαι εμένα το ίδιο. Μάλλον κάποια ενημέρωση έκανε ή αρχικοποιηση.
-
Παράθεση από makis1024: “Κάνε μια επανεκκίνηση μάλλον κόλλησε η διαδικασία, εάν δεν στρώσει, αφαιρείς Google account, εκκαθάριση δεδομένων και ξαναπαίρνα Google account, λογικά θα στρώσει. XTRV the Greek miui definition ” Κάνει μάλλον ενημέρωση στις υπηρεσίες Google. Επανεκκίνηση και θα στρώσει αν κολλάει. Εμένα αυτό έκανε από την 5 στην 6.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΜπα δεν δουλεύει. Να δούμε σε μια νέα αναβάθμιση.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tamtumaki: “Ναι μάλλον αυτό έγινε. Να δω αν θα τα καταφέρω τώρα. Σε ευχαριστώ. Αν είναι θα επανέλθω. ” lallasgr σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι εντάξει με τον οδηγό που μου υπέδειξες. Με ξελάσπωσες για απόψε. Εχω την τελευταία stable 8.1.1.0 με android 6.0.1. Καλή συνέχεια.
-
ΜήνυμαΝαι μάλλον αυτό έγινε. Να δω αν θα τα καταφέρω τώρα. Σε ευχαριστώ. Αν είναι θα επανέλθω.