Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• καλησπέρα. είχα την stable 5.1 και θέλησα να περάσω την stable 6.0 πάντα kenzo. όλα καλα αλλά όταν ανοίγει για πρώτη φορά εκεί στην σύνδεση του λογαριασμού MI μου λέει "Couldn't chech find device status" και δεν μπορώ να προχωρήσω. Τί γίνεται τώρα; Δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό.

• Παράθεση από eliasdel: “Γεια σας , θα ηθελα να ρωτησω γιατι σε RN3 PRO με την τελευταία ελληνικη rom δεν με ακουνε οταν τους μιλαω με τα hands-free ” ναι το έχω και εγώ αυτό το θέμα. Το έχω αναφέρει αλλά κανείς δεν έδωσε κάποια απάντηση. Αν και έχω δοκιμάσει και άλλα hands-free τίποτα. Ελπίζω σε κάποιο update να διορθωθεί.

• Παράθεση από tasospro93: “Καλησπέρα πέρασα την ROM. Έκανα ολα τα βήματα επιτυχώς καθώς έχω κάποια εμπειρία με flasharismata κινητών και τάμπλετ. Το κινητό ανοίγει κανονικά ωστόσο δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi για να κάνει την "επαλήθευση" που θέλει. Καμία βοήθεια? ” Το έπαθα και εγώ. Άκου. Σύνδεσε το κινητό σου με το misuite στο PC σου με το καλώδιο και αυτόματα το κινητό θα χρησιμοποιήσει την σύνδεση του PC και θα κάνει την επιβεβαίωση και θα ξεκλειδώσει.

• Παράθεση από nikopoup92: “Καλημέρα παιδιά. Όταν αλλαζω χώρο και αλλάζει το δίκτυο WiFi, αν και το έχω αποθηκευμένο και ενεργοποιημενη την επιλογή για αυτόματη σύνδεση, δεν συνδέεται. Το εχει παρατηρήσει αυτό κανένας άλλος? ” μου το έκανε στην stable 7.0.5.2 αλλά στην 8.0.1.0 δεν το κάνει πλέον.

• Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό έκανα και μετά από έλεγχο όλα ήταν καλά στο τηλέφωνο και ενεργοποιημένα. Αυτό που τελικά δεν είχα υπολογίσει ήταν το υπόλοιπο στην κάρτα. Ήταν μηδέν και είχαν μπλοκαριστεί τα δεδομένα αν και είχα 1 GB διαθέσιμα. Έκανα ανανέωση και επανεκκίνηση και τώρα στέλνω αυτό το μήνυμα από wind δεδομένα και 4g. Αυτό υπόψιν για wind. Καλή συνέχεια στην ομάδα.

• Την δοκίμασα και σε αλλο κινητό και τα δεδομένα δεν ανοίγουν. Μάλλον θα πάω wind από Δευτέρα και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ.

• όπως γράφω και πιο πάνω είναι νέα 4g με ενεργοποιημένη την υπηρεσία επιβεβαιωμενο με wind. Άλλη κάρτα σιμ δεν έχω παρά μόνο την Vodafone που παίζει κανονικά στην 1 4g. Να κάνω σκαντζα και να δω ή να πάω καλύτερα στην wind. Από την άλλη μπορώ να δοκιμάσω αυτήν την σιμ σε άλλο κινητό.

• Έχει προτειμωμενα δίκτυα 4g

• αυτό κάνω και γω. Απλά δεν έχω σύνδεση δεδομένων όταν βάζω σύνδεση ίντερνετ την 2 που έχω την wind. Νέα κάρτα σιμ 4g ενεργοποιημένο το 4g ,τηλεφώνησα και το επιβεβαίωσαν, αλλά μόνο 3g και χωρίς σύνδεση όταν επιλέγω την σιμ 2 για ίντερνετ. Ας ήταν σύνδεση με 3G τουλάχιστον αλλά τίποτα. Νέκρα.

• Σε ευχαριστώ, το καταλαβαίνω. Αλλά στη θέση 2 ας πούμε 2g δεν ανοίγει η σύνδεση ούτε σε Edge (E). Σε ένα lenovo που είχα με το ίδιο στυλ, δηλαδή σιμ 1 3g και σιμ 2 2g, μπορούσα να συνδεθώ είτε 3g στην 1 είτε 2g στη 2, χωρίς να μεταφέρω σιμ στο κινητό. Τώρα απλά στην θέση 2 δεν ανοίγει το ίντερνετ ας είναι σε 2g.

• Καλησπέρα. Άλλαξα SIM στη wind και έβαλα νέα 4g αλλά πλέον δεν έχω σύνδεση δεδομένων. Βάζω τις ρυθμίσεις apn της εταιρείας και τίποτα. Μιλάμε για Redmi note 3 pro και η sim είναι στη θέση 2, ενώ στην 1 έχω Vodafone και λειτουργεί κανονικά. Προτείνετε κάτι; έχω την ελληνική 7.5.2.0.

• Καλησπέρα. Άλλαξα SIM στη wind και έβαλα νέα 4g αλλά πλέον δεν έχω σύνδεση δεδομένων. Βάζω τις ρυθμίσεις apn της εταιρείας και τίποτα. Μιλάμε για Redmi note 3 pro και η sim είναι στη θέση 2, ενώ στην 1 έχω Vodafone και λειτουργεί κανονικά. Προτείνετε κάτι;

• Παράθεση από chrdes: “Ως προς το δεύτερο ερώτημα, ενημερώνεται από το φόρουμ αυτό, κατεβάζεις τη νέα ρομ, μπαίνεις twrp και κανείς install. Ως προς το πρώτο τι έχεις επιλεγμένο στις επαφές γιατί λογικά εκεί κάνει αναζήτηση. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 Edit επίσης ελέγχεις τη ρομ με το md5 μήπως δεν κατέβηκε σωστά. ” Παράθεση από vortalhe: “Η ενημερώσεις ανακοινώνεται εδώ στο φορυμ ” Για το πρώτο όταν έβαλα όλες τις επαφές μου κανονικά και άρχισα τις αναζητήσεις δεν βγάζει αυτά τα ινδικά. Μάλλον απλ…

• Κύριοι σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα κατάφερα. Ακολούθησα πιστά πρώτα αυτόν τον οδηγό για να περάσω την china dev: https://xiaomi-miui.gr/com...-Pro/?pageNo=1. Στη συνέχεια ξεκλείδωσα το bootloader με τη γνωστή διαδικασία που δίνει η xiaomi και μετά για να περάσω την ελληνική ακολούθησα πιστά αυτόν τον οδηγό: https://xiaomi-miui.gr/com...F%CF%81%CE%AC/. Τώρα πλέον τρέχω την GTV 7.5 Stable 7.5.1.0(LHOCNDE) και όλα καλά μέχρι τώρα. Έχω μόνο δυο ερωτήσεις: όταν πάω στην εφαρμογή τηλέφωνο και πατάω έν…