Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Παράθεση από Liopetis: “Παράθεση από Thodius: “Ρε παιδιά μία ερώτηση. Είχα την 6.3.10 και τώρα έβαλα την 7.2.1.0 και τώρα μου τρώει μπαταρία σαν τρελό.... Μήπως να κατέβω πάλι σε 6.3.10;;; ” Εγώ με την 7.2 έχω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,έκανες καθαρή εγκατάσταση της ρομ; ” όχι να κάνω καθαρή λες;;;;
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
Μήνυμαόλα οκ. Έσβησα cache και δουλεύουν και οι 2 κανονικά! Μυστήρια πράγματα... Τέσπα όλα καλά!
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΙσχύει δεν δουλεύει. Ούτε καν την αναγνωρίζει. Η πρώτη Wind δουλεύει κανονικά 4G και άψογα. Η 2η Cosmote τίποτα. Μέσω android settings γράφει GSM only Μόλις τελειώσω από τη δουλειά θα ποστάρω φωτό.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ έχεις ? ” miui.gr GTV 6.1.29 όλα λειτουργούν άψογα....
-
ΜήνυμαΡε παίδες εμένα η 2η sim δεν μου δουλεύει. Είδα ότι και οι μπάνκες έχουν το ίδιο IMEI. Μάλλον γι αυτό δεν την βλέπει. Πως να αλλάξω IMEI;