Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Έχει περάσει κάποιος σε redmi note 2? Η 9.2 που έχω τώρα μερικές φορές μου κάνει θέμα όταν με καλούν κλείνει το κινητό και σε κάποιες εφαρμογές κάνει αναφορά αλλά από μπαταρία πάει καλά
-
Η κατανάλωση μπαταρίας στην 9 είναι υπερβολική σε RN2 μέχρι να γράψω αυτές τις γραμμές από 20% σε 13% SOT 1.25λεπτα, μόλις πήγε 10% με ένδειξη ότι η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα 8%. Σίγουρα επιστροφή στην 8 μετά από 3 μέρες χρήσεις θα έπρεπε να έχει στρώσει 6%.αν μείνω άλλο 1 λεπτό θα κλείσει 4%.
-
Σε RN2 μου βγάζει ένα πρόβλημα με τα θέματα Error:Download /Auth rejected 402 Ξέρει κάποιος πώς το λύνουμε? Ευχαριστώ
-
Καλή τύχη σε όλους , ότι πρέπει για μια ανανέωση από το RN2
-
Καλή τύχη σε όλους, αντε και λίγο παραπάνω σε μένα δε θα έλεγα όχι!!!!!
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από dreamlord1970: “για το Redmi note 2 θα βγει τίποτα παιδιά....να φτιάξει λίγο και κατανάλωση ενέργειας? ” +1 From my Redmi Note 2 via Tapatalk ” Η κατανάλωση ενέργειας δε νομίζω να φτιάξει οριακά το τηλέφωνο μας (RN2) έχει 3.5-4.5 ώρες SOT πρέπει να προσέχεις την φωτεινότητα και τις βαριές εφαρμογές, ένα χρόνο που το έχω θεωρώ έχει ενοργοβορα οθόνη και επεξεργαστή επίσης πρέπει να έχει θέμα με το fast charge γιαυτό τα λάθος ποσοστά μπαταρίας πολλές φορές , κόβει…
-
Σε RN2 με την 8.1.3 και εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το κινητό, τις πρώτες μέρες έκανε κάτι τρελά με τη μπαταρία αλλά μετά έστρωσε. Το κινητό είναι με 2 κάρτες WiFi μόνιμα ανοιχτό φωτεινότητα χαμηλά όχι στο αυτόματο και την αλλάζω μόλις χρειαστεί σε εξωτερικό χώρο, επίσης όταν ανοίγω το κινητό και ενώ είναι στο φορτιστή το δουλεύω κανένα 20λεπτο στην αρχή. Μοναδική φορά που έκανε κολλήματα και επανεκκίνηση είναι όταν είχα πειράξει τα θέματα δε ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά 2 φορές που το έ…
-
@d.melliosios πήγαινε Εδω για την 8.1.3 στη σελίδα 1 ανανεώνεται το κατέβασμα κάθε ρομ
-
Έχω την 8.1.3 σχεδόν μια βδομάδα περίπου σε RN2 την πέρασα πάνω από τη 8.0.2, όλα καλά, στην αρχή έτρωγε την μπαταρία γρήγορα μέχρι που άλλαξα τα δικαιώματα οι εφαρμογές να μην ανοίγουν στο παρασκήνιο (ήταν όλες τσεκαρισμενες να ανοιγουν) άφησα μόνο ότι με ενδιέφερε από πλευράς ειδοποίησης από τη στιγμή εκείνη έστρωσε το κινητό σε νορμάλ επίπεδα 3,5-4ωρο SOT
-
και μετα την σύντομη διακοπή για διαφημίσεις επανερχομαστε στα της ρομ,σε rn2 δεύτερη μέρα λειτουργίας η μπαταρία δεν μας τα λέει πολύ καλά ,την πρωτη μέρα έπεφτε ραγδαία κατα το μεσημέρι είχε φτασει 52% και ενω δεν το χρησιμοποίησα για κάποιο 2ωρο το ανοίγω και έλεγε 70% μετά πήγαινε φυσιολογικά έως πολύ καλά με προοπτική τις 4-5 ώρες sot. Σήμερα απλώς κατανάλωση μπαταρίας τρελή 46 λεπτα sot και 9 λεπτα κλήσεις και είμαι στο 63%, αντιμετώπισε άλλος τέτοια θεματα?
-
μολις δοκιμασα και προσθέτει κανονικά συσκευή
-
@galiatsosgio σ'εμένα στο δικο μου RN2 το τηλεχειριστήριο δουλεύει μια χαρά ,τα θέματα δεν τα χρησιμοποιειώ έτσι δε μπορώ να βοηθήσω πάντως πρόσεξα οτι μόλις κανεις swipe απο δεξια προς τα αριστερά εχει περισσότερα, για την εφαρμογή που δεν σου δουλεύει κάνε απεγκατασταση και ξαναβαλτην ,τουλάχιστον σε εμένα καποιες εφαρμογές που δεν δουλεύουν μετα απο αλλαγή ρομ έτσι στρώνουν.
-
και για εμάς με redmi note 2 κάτι ρε παιδιά αρχίζουμε και έχουμε στερητικό σύνδρομο ,τρέμουν χέρια, παραμιλαμε στον υπνο,και διάφορα τρελά
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από karbill: “Χρησιμοποιώ τον nova απο την αρχή. Τα αναφέρω αυτά μήπως είναι κάποιο bug που θέλει κοίταγμα. ” Το θέμα απο που το κατέβασες? ” το θέμα το κατέβασα απο την εφαρμογή του κινητού "θέματα".Χθές όλη μέρα δούλευε άψογα χωρίς να κάνω αλλαγή θέματος. Το μονο που μου έκανε και ξέχασα να το αναφέρω και τη πρωτη φορά και την δεύτερη δεν δούλευε η εφαρμογή messenger(fb) έτσι την εβγαλα και την έβαλα ξανά και δούλεψε κανονικά. Σε κάποια φάση θα δοκιμασα την αλλαγή…
-
περασα σε RM note 2 την καινούρια ROM πανω απο την thunder 8.0.2 όλα πήγαιναν ρολόι για 2 μέρες μέχρι που αποφάσισα να αλλαξω το θέμα ,απο εκείνη την στιγμη αρχισαν τα κολλήματα και τα reboot δεν μου είχε ξανατυχει αν και έχω το κινητό απο τον Απρίλιο χωρίς βεβαίως πολλές αλλαγές σε Ρομ 3-4 μονο .Εστρωσε το κινητό όταν φλασαρα την Ρομ ξανά. Χρησιμοποιώ τον nova απο την αρχή. Τα αναφέρω αυτά μήπως είναι κάποιο bug που θέλει κοίταγμα. Απο μπαταρία σχεδόν με όλες πάω στις 3.5 ώρες με δύο καρτες και…
-
Φόρτιση μπαταρίας
Μήνυμακατι παρόμοιο κάνει και το δικο μου το εχω με GTV 6.3.31 ,εχω την εντύπωσει οτι λόγω της λειτουργείας fastcharge δείχνει εικονικά ποσοστά .η λύση που έχω βρεί και λειτουργεί άψογα σε μένα είναι όταν το φορτίζω και φτάνει σε πλήρη φόρτιση τα πρώτα 15-20 λεπτά το δουλεύω με τον φορτιστή συνδεμένο ,μετα παρατηρώ οτι η μπαταρια δεν πεφτει εύκολα . σε αυτά που αναφερεις με διάφορους φορτιστές καμία φορά παιζει και το καλώδιο του φόρτιστή τα έχω παρατηρήσει όταν είναι το καλώδιο πολύ λεπτό . όλα αυτά …
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone πολύ καλό