Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Antutu score από τα xiaomi
nikkouk - - Ο καφενές μας
Μήνυμα5.3.27 is online!!! my Mi3 uses it... MIUI_V6_05 1_zpsvadfk6qk.png MIUI_V6_05 2_zpss2lietiv.png
-
Browser Problem
nikkouk - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜε την 5.3.20 στο Mi3, έχω πρόβλημα στον browser... Τον ανοίγω, δουλεύω και τον κλείνω, όταν τον ξανακαλεσω, κολλάει και μου προτείνει να βγάλει report... Η λύση είναι να πάω στα installed apps, να κάνω clear cache/data και μετα ανοίγει, αλλά μετα παλι τα ίδια... Παιζει bug ή υπάρχει λύση;
-
ΜήνυμαMi3 - Greek Miui Rom GTV-5.3.20 MIUI_V6_05 1_zpsvadfk6qk.png MIUI_V6_05 2_zpss2lietiv.png
-
need the fblike medal to live!!! fb name: Nikolas Koukaliwtis
-
ΜήνυμαMi3 με την τρέχουσα 5.3.13: MIUI_V6_03 1_zpsvynruauv.png MIUI_V6_03 2_zpssjve8odd.png
-
Tempered Glass Screen Protector
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ποτέ δεν έχω αγοράσει θήκη για το κινητό, ποτέ δεν θα έκανα το κινητό μου πιο χοντρό και ποτέ δεν θα χάσω την αίσθηση του σημείου που είναι φτιαγμένο για να το πιάνεις... μα πάντα είχα μεμβράνη... Πάντα είχα μεμβράνες "ματ" στα κινητά μου και δεν είχα μπει στη διαδικασία να ψάξω ποιά είναι η καλύτερη, απλά μου έφτανε που έβλεπα τις γραμμές-χαρακιές που φαίνονταν κυρίως στα tablet που έχουν περάσει κατά καιρούς από τα χέρια μου... δεν είμαι από αυτούς που προσέχω τις συσκευές μου, μου …
-
Xiaomi MiClick
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση, αλλά όλα αυτά έχουν γίνει...
-
Xiaomi MiClick
ΜήνυμαΈχω ένα MiClick εδώ κι ένα μήνα στο Mi3 και το έχω δουλέψει με τρεις τελευταίες ROMs... θεωρούσα αρχικά πως θα είναι πιο γρήγορο στην απόκριση του click, αλλά μάταια... πέραν όμως της απόκρισης, το app σου δίνει δύο δυνατότητες που δεν μπορώ να αξιοποιήσω! Πρώτον σου δίνει τη δυνατότητα να αντιστοιχίσεις αριθμό click με εντολή δηλαδή, κάνοντας ένα click να κάνεις αυτό, κάνοντας δύο click, κάνε το άλλο, κάνοντας τρία click... κλπ... εμένα μου δουλεύει μόνο το ένα click! Δεύτερον σου δίνει τη δυνα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ πραγματικά είχα κολλήσει με τις ώρες με το παρακάτω παιχνίδι που ήταν από τα καλύτερα που κυκλοφόρησαν ποτέ εκείνη την όμορφη εποχή, youtube.com/watch?v=Xv20j8ChtRY” σε Amiga 500 το είχα λιώσει..
-
Xiaomi MiBand
ΜήνυμαΚι εγώ την καινούργια χρησιμοποιώ... Παιζει αργότερα με κανένα update να πάρει περισσότερα alarms ή στα 3 φτανει η μνήμη του;
-
Xiaomi MiBand
ΜήνυμαΈχει κανένας το MiBand; Εγώ εχω κολλήσει μαζί του, όχι τόσο για το fit κομμάτι, αλλά για τη δονηση... Στις ειδοποιήσεις που χτυπάει αλλά και στα ξυπνητήρια!!! Το πιο ωραίο είναι ότι καταρρίπτει το υποσχόμενο 30ημερο μπαταρίας... Το screenshot το παραθέτω για του λογου το αληθές, στις 28 ημέρες χρήσης, απομένει 18%... Δημάδη θα μου τελειώσει την 35η μερα;;; f156e75dbc3a9faeeef0e05b425003a6.jpg
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΈχω απο xiaomi.EU την developer... Όχι οτι μου λέει τίποτα, απλα απορροια το είχα... Δεν είμαι τόσο "πορωμενος" (με την καλη έννοια) για να το ψαξω παραπανω! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση ανταπόκριση!
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΘα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τα παρακάτω;;; όταν αγόρασα το Mi3 και είχε MIUI V5, το Antutu μου έδινε 43027 score open αφού πέρασα την V6, μου έδωσε 40912 open επειδή συνειδητοποίησα το θέμα με τα greek fonts που μου τα έβγαζε ψιλοχάλια, κατάλαβα ότι είχα κατεβάσει eng_chin core και έβαλα τη multilanguage και τελικά μου έδωσε 42771 open κάνοντας click στα εικονίδια, θα δείτε και τα screenshots
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΚαλημέρα, βρίσκοντας χρόνο χθες το πρωί, ασχολήθηκα με το Mi3 μου... είχα MIUI V5 από την αγορά του και έλεγα πως δεν θα του κάνω ποτέ upgrade... τελικά κωλοτούμπιασα που είναι και της μόδας και έβαλα V6... Στα +: 1. Αν και στο Antutu στη V5 μου έδινε 43027 score και τώρα στη V6 δίνει 40912 score, εμένα μου φαίνεται πιο "smooth" και γρήγορο... 2. Ομορφότερο μακράν από τη V5 3. πολύ γρηγορότερο dowloading στο market και γενικότρα ο accelerator νομίζω αναβαθμίστηκε πάραπολύ... 4. Updater ΠΟΥ ΔΟΥΛΕ…