Πανε σχετικά με το τηλ., Πάτα πολλές φορές την έκδοση κερνελ κ κάνε τεστ στο proximity. Το proximity νομίζω βγάζει fail (αν και δεν ξέρω αν το κάνω σωστά)
το flash all έκανα φίλε ξανα με την 9 global και μου ζητάει μετά την αρχική παραμετροποίηση να κάνω login στον Miaccount και ενεργοποίηση έυρεσης συσκευής. Μόλις κάνω αυτά και πάω να πάρω κλήση βγάζει σημαδάκι συγχρονισμού και δεν καλέι και μετά από λίγο επανεκινει. Το kate είναι φίλε όχι το Kenzo το τσέκαρα Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω????? Απόγνωση.....Ποιά άλλη rom να βάλω μηπως αλλάξει κ'ατι???? μου γράφει επίσης αδυναμία ενεργοποίησης κάρτας - αδυναμία επαλήθευσης αριθμού (εύρεση συσ…
ναι κανονικα, σεταρω κανονικά google λογαριασμό κλπ και όταν παω να καλέσω δεν καλεί και μετα από λίγο κανει επανεκίνηση. το bootloader ειναι unlocked, μήπως φταίει κάτι με αυτό? έβαλα την Global stable 10? μήπως επειδη έχω κάνει unlock bootloader έχω πρόβλημα ή έχω κάποιου είδους hackαρισμα (δεν ξέρω ίσως ρωτάω χαζομάρες) τι άλλο να κάνω? ποιά άλλη rom να βάλω?
αυτό έκανα και πριν ακριβως και ενω είχα την greek miui 9.5 έβαλα την global 10 αλλά μου βγάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που μου έβγαλε το πρωι με την 9
το έκανα ήδη, την έβαλα σε άλλο κινητό και δουλεύει κανονικα. Επίσης στο δικό μου κινητό μου βγάζει κανονικά τα 2 ΙΜΕΙ αλλά τώρα δείχνει να μην την αναγνωρίσει καν αφου δεν μου ζητάει Pin